1977 Jeep CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,928
Ynt: 1977 Jeep CJ7

Soa sonrası birkaç deneme fotoğraflarımız :

40995_418873637373_506452373_5013582_8202979_n.jpg

untitled2-1.jpg

untitled3.jpg

untitled2.jpg

40335_414915712373_506452373_4907106_2755361_n.jpg

38787_414915727373_506452373_4907108_3800928_n.jpg

Etiketler

Selamlar Sami,

Oncelikle yeni oyuncagin Hayirli Ugurlu olsun.
Dikkatimi ceken sag onde amortisor varken on solda amortisorun neden takilmadigi arti egri pitman kolu takmak yerine mili uyarlamani aciklarsan Sevinirim.
Araca 37'' taksanda dodikleri degistirmeden hic bir sey degismez kupa lastik arasi ancak 1'' kapanir buda gorsellikte 35'' lige nazaran hic bir seyi degistirmez kisacasi olmazsa olmazi buschwaker dodiktir ha benim sahsi fikrim 37'' agresiv desenli lastiklerle ayni dodiklerin uzerinde kalmasiki yuksek ve dehset gorunmesi dahada guzel.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

şunuda söylemek isterimki artık türkiyede o kadar iyi arabalar yapılıyoki kim ne derse desin ben gurulanıyorum eskiden sadece bakıp iç geçirdiğimiz araçlara artık binme yapma kullanma gibi özellikleride katınca ve hatta yurt dışında bile hayranlık uyandırıp lafı ediliyosa yurt dışındaki offroad yarışlarına davet e dilip oralarda rahat müçadele ediliyosa gercek anlamda JEEP OFFROAD türkiyede hak ettiği yere gelmiş demekdir

Rüzgar_71' Alıntı:
Sami kardeş aracınız güzel olmuş,iyi günlerde kullanın,ben 77 cj5 sahibiyim iki konuda bilgi almak istiyorum,birincisi t150dan t176 ya geçmek gerçekten faydalı oldumu özellikle ilk kalkışlarda araç rahatladımı ikincisi cj5den cj7 ye geçiste destek alabileceğimiz bir site yada döküman varmıdır,sizin orjinal cj7niz ile bu çevirdiğiniz cj5in şase genişlikleri birbiriyle aynımıdır yoksa genişletme yaptınızmı?

Saygılar
TEşekkürler Rüzgar 71 ,evet t176 ile özellikle ilk kalkışlar olmaz üzere araç rahatladı diyebilirim.Genişlik demişsiniz heralde uzunluklarını kastettiniz.Uzunluklar arasında yanlış hatırlamıyorsam 25 cm kadar fark var.Yabancı diliniz nasıl bilmiyorum ama internette bir çok bilgi mevcut şu linke bir bakın http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=JEep%20cj7%20frame&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1259&bih=823

NVR01' Alıntı:
maşallah samicim 10 numara olmuş ;) kazasız belasız....
AOCENKER' Alıntı:
unal' Alıntı:
bencede cok güzel araçlar
Teşekkürler Duran ,senin aracı da bekliyoruz.
Onur Bey teşekkürler ,sizin aracı da merakla bekliyoruz.
Teşekkürler Ünal abi ,söylediklerinize de katılıyorum

asilhector' Alıntı:
Selamlar Sami,

Oncelikle yeni oyuncagin Hayirli Ugurlu olsun.
Dikkatimi ceken sag onde amortisor varken on solda amortisorun neden takilmadigi arti egri pitman kolu takmak yerine mili uyarlamani aciklarsan Sevinirim.
Araca 37'' taksanda dodikleri degistirmeden hic bir sey degismez kupa lastik arasi ancak 1'' kapanir buda gorsellikte 35'' lige nazaran hic bir seyi degistirmez kisacasi olmazsa olmazi buschwaker dodiktir ha benim sahsi fikrim 37'' agresiv desenli lastiklerle ayni dodiklerin uzerinde kalmasiki yuksek ve dehset gorunmesi dahada guzel.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
Teşekkürler Ali abi,Amörtisörün orda sona dayanıp dayanamadığnı test ediyorduk.Çıkartınca bir miktar daha artükilasyonun artığınu gördük.amacımız buydu :smiley:
Eğri pitman kullanmadık,şu an ki mil daha önceki siparişlerimden yanlış gelen bir parça.Asıl amacı bu iş için olduğu için bu şekilde kullandık sorun yok.37 yi takacaz ama en az 14.5 " genişliğindeki bir lastik düşünüyoruz.Şu aralar bir yerde 15x12 jantlar buldum gibi bakaılm.Bushwacker ya da bu mevcut dodiklerin daha genişini kullamak zorundayız yoksa 14.5 lar boya diye bişe bırakmazlar.

CJ7V8' Alıntı:
TEşekkürler Rüzgar 71 ,evet t176 ile özellikle ilk kalkışlar olmaz üzere araç rahatladı diyebilirim.Genişlik demişsiniz heralde uzunluklarını kastettiniz.Uzunluklar arasında yanlış hatırlamıyorsam 25 cm kadar fark var.Yabancı diliniz nasıl bilmiyorum ama internette bir çok bilgi mevcut şu linke bir bakın http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=JEep%20cj7%20frame&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1259&bih=823
uzunlukta 24.5 cm olduğunu biliyorum ancak orjinal cj7 nin şase aralığı(soldan sağa eni) ile cj5 in şase aralık mesafesi farklımıdır bunu öğrenmek istemiştim,tşk ler...

Rüzgar_71' Alıntı:
uzunlukta 24.5 cm olduğunu biliyorum ancak orjinal cj7 nin şase aralığı(soldan sağa eni) ile cj5 in şase aralık mesafesi farklımıdır bunu öğrenmek istemiştim,tşk ler...
76-86 CJ lerin şase genişliklerinin aynı olduğunu biliyorum.

37x14.5R15 lastiklerimiz geldi ,haftaya CJ Kıbrıs'tan geldiği zaman takacağız.

2-7.jpg

Teşekkürler , aracın görselleri için önceki sayfalara bakabilirsiniz, araç su an kibrista haftaya buraya gelecek , yani yeni görseller bir Hafta sonra :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR