1977 Jeep CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,923
Ynt: 1977 Jeep CJ7

Son zamanlarda yapılanlar;
T176+Dana300
Hardtop renk değişikliği gibi ıvır zıvır bir çok şey :smiley:

1-6.jpg

3-6.jpg

2-5.jpg

7-2.jpg

8-2.jpg

4-4.jpg

5-3.jpg

Etiketler

sami bey arac çok güzel oldu elleriize sağlık benim cj ye de sizin taktığınız mafsallı istavrozdan lazımdı acaba nerden temin ettiniz yada hangi aracınki uyuyor bilgi verirseniz çok sevinirim

oziiron' Alıntı:
sami bey arac çok güzel oldu elleriize sağlık benim cj ye de sizin taktığınız mafsallı istavrozdan lazımdı acaba nerden temin ettiniz yada hangi aracınki uyuyor bilgi verirseniz çok sevinirim

oziiron' Alıntı:
birde aracınızın ön şasi yerden kaç santim yükseklikte oldu acaba :smiley:

Teşekkürler Ozan Bey.Çift mafsallı şaftı orjinal olarak da alabilrsiniz yada böyle her araca uydurmak için satılanlar var.
driveshaftparts.com da bir çok çeşit mevcut.
ön tamponun altı 81 cm geliyor.

100_1692.jpg

100_1688.jpg

100_1693.jpg

100_1695.jpg

Geride kalanlar;
Teraflex revolver shackles,
37x en az 13 " lastik
Dana 30 35 freze yükseltmesi ve OX kilit

evet zaten yükseltme işlemi 37 lere göre yapıldı.37x14.5 creepy crawler.

valla renk falan süper oldu araç
benim bile canım cekti bendemi kırmızıya boyatsam hem yüksek hem kırmızı süper olur

Sami şöyle bakıyorumda 37'den sonra kırmızı cj7'ye en azından ufak bir v8 daha iyi gelir gibime geliyor, neyse deneyin bakalım memnun kalacak mısınız.

Herkesin keşke benim oLsa diyeceği güzeLLikte bir CJ
İnanıLmaz işLer yapıyorsunuz, tebrik ederim.
Satacağınız zaman haberimiz oLsun... :smiley:

Sami kardeş aracınız güzel olmuş,iyi günlerde kullanın,ben 77 cj5 sahibiyim iki konuda bilgi almak istiyorum,birincisi t150dan t176 ya geçmek gerçekten faydalı oldumu özellikle ilk kalkışlarda araç rahatladımı ikincisi cj5den cj7 ye geçiste destek alabileceğimiz bir site yada döküman varmıdır,sizin orjinal cj7niz ile bu çevirdiğiniz cj5in şase genişlikleri birbiriyle aynımıdır yoksa genişletme yaptınızmı?

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri