KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sami bey arac çok güzel oldu elleriize sağlık benim cj ye de sizin taktığınız mafsallı istavrozdan lazımdı acaba nerden temin ettiniz yada hangi aracınki uyuyor bilgi verirseniz çok sevinirim
sami bey arac çok güzel oldu elleriize sağlık benim cj ye de sizin taktığınız mafsallı istavrozdan lazımdı acaba nerden temin ettiniz yada hangi aracınki uyuyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Teşekkürler Ozan Bey.Çift mafsallı şaftı orjinal olarak da alabilrsiniz yada böyle her araca uydurmak için satılanlar var.
driveshaftparts.com da bir çok çeşit mevcut.
ön tamponun altı 81 cm geliyor.
Sami kardeş aracınız güzel olmuş,iyi günlerde kullanın,ben 77 cj5 sahibiyim iki konuda bilgi almak istiyorum,birincisi t150dan t176 ya geçmek gerçekten faydalı oldumu özellikle ilk kalkışlarda araç rahatladımı ikincisi cj5den cj7 ye geçiste destek alabileceğimiz bir site yada döküman varmıdır,sizin orjinal cj7niz ile bu çevirdiğiniz cj5in şase genişlikleri birbiriyle aynımıdır yoksa genişletme yaptınızmı?