1977 Jeep CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,908

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Yer
Tarsus
CJ5'ten CJ7 dönüşümden sonra geç kalınmış bir modifikasyona başladık.CJ7 mize MÜA sistemi uygulayacağız.CJ lerde Makasları Üste Alma sistemi uygularken dikkat etmek gereken bazı önemli konular var.Bunlardan en önemlisi Kaster açısı ve makas burkulması olmasın istiyorsanız uzun makas tabları yaptırmalı ve almalısnız.
OX diferansiyel kilidini de araca monte ettik.
Bu sistemden sonra araca 37x14.5 r15 lastik takıp,ön diferansiyeli GM 10 bolt ile değişeceğiz.Şu an üzerinde T150+Dana 20 ikilisi var. T176+Dana 300 için kararsızız.

Makas tablaları ve fren hortumları..
100_1604.jpg

100_1602.jpg

100_1603.jpg

100_1605.jpg

100_1606.jpg

Etiketler

Ynt: 1977 Jeep CJ7

100_1611.jpg

100_1613.jpg

Direksiyon kolu içinde aşağıdaki Rocky road firmasının kolunu kullandık.Daha önceden almış olduğum yüksek direksiyon sistemi ile fazla dan göndermişler.Firma olarak da haklarında pek iyi yorumlar yok.Baklaım deneyip göreceğiz.Parçada işçilik sıfır.Biraz düzeltmeye çalıştık.

100_1614.jpg

sami bey gene süper iş çıkartıyorsunuz imreniyorum yaptıklarınıza kolaylık diliyorum

Yine yeni bir heyecanla sizleri takip etmeye başladık bizleri daha fazla meraktan çatlatmadan bol bol fotoğraflarınızı bekliyoruz gazanız mübarek olsun Sami bey

oziiron' Alıntı:
sami bey gene süper iş çıkartıyorsunuz imreniyorum yaptıklarınıza kolaylık diliyorum
Ozan Bey teşekkür ederim güzel sözler için ..

unal' Alıntı:
zevkle izliyorum kolay gelsin

saolasın Ünal abi..

marmariscj7' Alıntı:
Yine yeni bir heyecanla sizleri takip etmeye başladık bizleri daha fazla meraktan çatlatmadan bol bol fotoğraflarınızı bekliyoruz gazanız mübarek olsun Sami bey
Teşekkür ederim.. :smiley:

kopela' Alıntı:
Kolay gelsin yine güzel bir çalışma oluyor
teşekkür ederim :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Sami kuzenin CJ'sinede el attın...Tebrikler iyi çalışmalar... ;)
evet Hasan öyle oldu.Teşekkür ederim. :smiley:

jeep' Alıntı:
Buraya işaret koymak lazım. Hadi kolay gelsin. 37 lere T176 zayıf gelir. Bence hiç düşünmeden direk T18 ya da 19

Teşekkürler Göktuğ abi .Elimizde t176 ve dana 300 olduğu için öyle düşündük.Bakalım takarsak gittiği yere kadar gitsin :smiley:

Bugünden kareler ;

100_1618.jpg

100_1617.jpg

100_1616.jpg

OX un halatı için koruma maksatlı birşeyler takmak gerekecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR