1977 Dodge S100 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat_22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,365
Ynt: 1977 Dodge S100 4x4

murat_22' Alıntı:
arkadaşlar aranızaa yeni katıldım. bu 4.cü farklı uğraşım olan arazi aracı projesinde bilgileriinizden yapım aşamasında çok destek alıcam.

öncelikle dodge 1977 model 4*4 s 100 modell aracım hakında kısaca bilgi vermek istiyorum aracı alalı 2 hafta oldu.araç kamu ihallesinden milli eğitim bakanlığı aracı. diri ve yorulmamış bir araç. 133.000 km de 6 silindirli bir araç. son 3 yıllını kapalı bir garajda geçirmiş. 2 hafta önce tozların arasından aldık.

daha önceki projelerimizden farklı bir çalışma planlıyorum.
planım en uygun fiyat politikası ile aracı tamamlamak. tabi burda dost ve arkadaş destekleri için ayrıca teşekkür ederim.
aracın şu güne kadar topladığım yedek parça listesi aşağıdadır. tamamladık tan sonra sanırım 3 ay sonra strat vericem.

Selam murat ben can KoCa OğLaN FORD MONDEO nun sahibi 2008 fuarda güzellik yarışmasında fuar alanı girişte arka arkayaydık ve araclarımızda yan yanaydı sonra aramıza opel astra bir arac girmişti nasılsın burada görmek seni çok mutlu etti bakalım yeni aracında neler yapıcaksın takip edicem

Etiketler

selam can eski arkadaşları görmek güzel oluyor. güzel ve heyecanlı günlerdi :smiley: şimdilik 4*4 macerasına atıldık ama araya evlilik falan ve bazı ndenlerden yeni araca başlama fırsatım olmadı. umarım yakın zamanda başlarım keyif dollu bir seyir olur. görüşmek üzere

murat_22' Alıntı:
selam can eski arkadaşları görmek güzel oluyor. güzel ve heyecanlı günlerdi :smiley: şimdilik 4*4 macerasına atıldık ama araya evlilik falan ve bazı ndenlerden yeni araca başlama fırsatım olmadı. umarım yakın zamanda başlarım keyif dollu bir seyir olur. görüşmek üzere

slm murat adına çok sevindim evlilik nasıl tavsiye ediyormusun hehehe bende koca oğlanımı sattım aşırı hız verdiği adrenalini 3 sene soluksuz yaşadık artık dağa taşa vurma vakti geldi dedim bende opel frontera aldım . ama çok sade bırakıcam artık sıkıldım hem müşteri araçları hem kendi aracını modifiye etmek veya toplamak artık sıkıntı yaratıyor ama senin aracını merakla bekliyor olucam ist bişi lazım olursa ö.m gönder

BU JANTLARIN ÖLÇÜLERİ NEDİR.5X139,7 BİJON ARALIĞINDAMI ACABA.BENDE S100 E TAKMAK İSTİYORUM AMA BİLGİ ALAMADIM ŞİMDİYE KADAR.
murat_22' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu ayki bütçesi ve zamanı ile yapılanlar. bagaj roul bar ve bagaj kilitlerinin değişimi.

url]

lastiklerim.
fotoraf0002zbr.jpg

bende bir dodge düşünüyorum .hele arkadaşlar toparlasın bir bakalım nasıl olacak.buradan faydalanmak daha güzel olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR