1976 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fthcnplt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,099

fthcnplt

Yeni Üye
öncelikle herkese merhaba yıllardır boş boş yatan 1976 model bir defender imiz var en kısa olanlarından
88w diye geçiyor modeli ruhsatta araç hakkında pek bilgim yok ancak internetten araştırıp yapılı resimlerini görünce aracı adam etmeye karar verdim
uzun zamandır hiç çalışmamış olmasına rağmen hiç yağ kaçağı vs. yok lpg var ve sanırım 1.4 motor arazi vitesi sorunsuz
sizce bu araca para yatırmaya değer mi ? 10.000 tl bütçem var
kaporta boya jant lastik iç döşeme motor bakımı lpg bakımı elektrik tesisatı komple elden geçmesi gerekli sizce bu paralara bu araç toplanabilir mi ?
yedek parçalarını nerelerde bulabilirim? çok sıkıntı yaşarmıyım ?
beni bi aydınlatırsanız çok sevirim.
bu arada arazi ile pek işim yok yani genellikle şehir içinde binicem araca.

Etiketler
Ynt: 1976 Defender

fthcnplt' Alıntı:
öncelikle herkese merhaba yıllardır boş boş yatan 1976 model bir defender imiz var en kısa olanlarından
88w diye geçiyor modeli ruhsatta araç hakkında pek bilgim yok ancak internetten araştırıp yapılı resimlerini görünce aracı adam etmeye karar verdim
uzun zamandır hiç çalışmamış olmasına rağmen hiç yağ kaçağı vs. yok lpg var ve sanırım 1.4 motor arazi vitesi sorunsuz
sizce bu araca para yatırmaya değer mi ? 10.000 tl bütçem var
kaporta boya jant lastik iç döşeme motor bakımı lpg bakımı elektrik tesisatı komple elden geçmesi gerekli sizce bu paralara bu araç toplanabilir mi ?
yedek parçalarını nerelerde bulabilirim? çok sıkıntı yaşarmıyım ?
beni bi aydınlatırsanız çok sevirim.
bu arada arazi ile pek işim yok yani genellikle şehir içinde binicem araca.

76 model land Roverlar defeder değildir; defenderdan önceki kasa olan seri 3 tür. 1976 model olduğu için İzmir Bmc fabrikası üretimlidir. Saç kasadır. Aracın resmibi görmeden toplanabilecek durumda olup olmadığına karar vermek imkânsızdır. Ancak aracınn evrak sorunu yok ise 10 bın lraya araç toplanır. Orjınal motoru 2250 cc dır. yedek parçası cok olay bulunur ve fıyatları uygundur. Ancak sehır ıcınde bınek araç mantığıyla kullanmaya uygun degıldır.

dediğim gibi araç hakkında hiç bilgim yok evrak sorunuda yok ondan eminim sadece. ruhsatta 88w diye yazıyor modeli ve 1397cc yazıyor
eski araç toplamıştım daha önce 1974 vosvos um vardı. şehir içinde sürekli binmicem anca hafta sonları. kaporta boyası adam edilir de sizin söylediğize göre araç 2250cc ruhsatta böyle yazmıyor aklıma takıldı şimdi.
aracın resimlerini yarın çekip koyarım buraya teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

1976 model olması direk BMC montajı anlamına gelmeyebilir. Şöför koltuğu altında kocaman BMC plate'i olması lazım eğer böyleyse. Veya mıknatısla kasadan kontrol edilerek de öğrenilebilir. BMC ise para yatırmaya gerek yok bana sorarsanız. Zaten araçlar harcadığınızı üErine eklemiyor, BMC montajda iyice kötü olur. Ben 20.000'lik oldum misal şu an itibarıyla ;D

Bu arada hiç yağ kaçağı olmaması hiç hayra alamet değil, damla yağ kalmamış olabilir önemli yerlerde:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri