1975 Land Rover 88 Series III 2.3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deadelaus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,244
Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3

selam arkadaşım
aracınızı güle güle kullanınız.
imrenerek baktım doğrusu, herşeyi ile on numara görünüyor maşallah.

Etiketler

Selamlar ve teşekkürler ,

Aracın baya işini halettim , gaz takıldı, eksoz, fren balataları, tüm su, benzin ve hava hortumları, arka kapak cıvataları, tüm yağları değişti, ufak tefek onarımları yapıldı, alt yıkama yapıldı, şaftlar yağlandı, alt takımlar komple boyandı fakat muayeneden N1G ve 5 kişilik olduğundan geçemedik , şimdilik beklemedeyim , ruhsat ve plaka işlemleri tamamlanamadığından binemedim fakat hafta sonu bisiklet turumuz var orada kullanacağım aracı bakalım nasıl olmuş :smiley: Ruhsat ve plaka işlemleri hallolounca daha da güzel ve bakımlı olacak inşallah ...

muratbilici' Alıntı:
selam arkadaşım
aracınızı güle güle kullanınız.
imrenerek baktım doğrusu, herşeyi ile on numara görünüyor maşallah.

bu araç nasıl görünüyor sizce? umarım fikir vermesi açısında faydalı olur?

benim olsaydı eğer bu araç böyle olurdu.

bu arada sizin DEFENDER in bir kopya sını çıkarabilir miyiz böyle bir yol var ise yardımlarınızı beklerim.

land_rover_defender_90_svx.jpg

Bu araç baya iyi tabikii... Ama ben ön tarafı kapalı tercih ederim :smiley:

Kopyasını çıkartmak derken anlayamadım ?

muratbilici' Alıntı:
bu araç nasıl görünüyor sizce? umarım fikir vermesi açısında faydalı olur?

benim olsaydı eğer bu araç böyle olurdu.

bu arada sizin DEFENDER in bir kopya sını çıkarabilir miyiz böyle bir yol var ise yardımlarınızı beklerim.

Herkese selamlar ,

Aracıma gaz takdırdım ve stepneyi kaputa bağladım , hala evrak işleri hallolmadı ama bu arada bir de takla barı yaptırmayı düşünüyorum , daha önceden yaptıran varsa fikir vermek için resimlerini paylaşabilir mi ? Bu arada lps taktırdım karbüratörü delmedim tepesine mikser taktık ama karbüratörün altına mikser aramaktayım , bilgisi ve ilgisi olanlardan yardımları fikirleri rica ederim...

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir aracınız var , nacizane tavsiyem aracın orjinalliğini asla bozmayın. Series III orjinalliğiyle ön planda olan bir model.. :smiley:

Teşekkürler , aracın orjinalliğini bozma gibi bir niyetim yok fakat güvenlik açısından bir takla barı uygun olacaktır , hem üstüne projektör takacak yer de olur ;)

Bu arada aracın altı üstünden temiz bütün bakımları yapıldı , sıcak sularla yıkandı , şaft gresörlükleri yağlandı ve arabanın altını komple sıcağa dayanıklı özel bir sprey boyayla komple mat siyaha boyadım ;D

Assasin' Alıntı:
Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir aracınız var , nacizane tavsiyem aracın orjinalliğini asla bozmayın. Series III orjinalliğiyle ön planda olan bir model.. :smiley:

selamlar arkadaşım,
kopya derken ne demek istemişim bende anlayamadım.
ancak..... sanırım....
trafik tescil ve diğer hukuki süreçler ile ilgili iş ve işlemlerin işleyişini kastetmiş olabilirim...
sitenizi inceledim... çok keyifli ve serüvenle dolu bir meslek=yaşam
keyif dolu bir yaşam dileği ile.....

Benim trafik tescil işlemlerini yazsam kitap olacak herhalde , hala uğraşmaya devam :(

Bu arada İstanbulda geçirdiğim 12 yıl ofis çalışma hayatından sonra herşeyi geride bırakarak bu işlere başladım . Keyifli ve bizim ülkemizde pek benzeri bulunmayan bir meslek , bakalım , Fethiyeye yolunuz düşerse beklerim :smiley:

muratbilici' Alıntı:
selamlar arkadaşım,
kopya derken ne demek istemişim bende anlayamadım.
ancak..... sanırım....
trafik tescil ve diğer hukuki süreçler ile ilgili iş ve işlemlerin işleyişini kastetmiş olabilirim...
sitenizi inceledim... çok keyifli ve serüvenle dolu bir meslek=yaşam
keyif dolu bir yaşam dileği ile.....

Benim LPG girişi karbüratörden delerek verilmiş, bir sıkıntısı yok, aşağıya flanş bulup LPG yi oradan vermeniz bence doğru bir çözüm değil, o zaman gaz kelebeği gaz ayarına değil de sadece hava ayarına yarıyor :smiley:

Takla barı için yaptırabilirseniz eğer 2. sayfada yüklenmiş siyah Defender'ın kinden yaptırabilirsiniz. Hem ön camın orasını da korumuş olur . Yaptırırken ön camın yatmasına mani olmamasına dikkat edin bence, yine de kullanmayacaksanız sizin tecihiniz. Ya da benim araçtaki gibi sadece arka kasada olacak şekilde de yaptırabilirsiniz.

İnşallah Fethiye taraflarına bu yaz yolum düşer de tanışırım sizinle

Selamlar

Lpg için bir türlü uygun flanş bulamadım zaten peki sizin karbüratör neresinden delinmiş, kelebeğin hemen altından mı mesela ? Karbüratör deldirme işleminde gidipde acayip bir yerden delik açılmasın :smiley: Takla barı da sadece arka kasada olsa yeterli olur ön camı yatırmayı düşünmüyorum da bakalım belki ilerde düşünürüm :smiley: Eğer mümkünse sizin karbüratörün ve aracın arkasındaki takla barının fotoğraflarını rica edebilirim örnek teşkil etmesi açısından...

Fethiyeye mutlaka beklerim buranın parkurları benden sorulur , iletişim bilgilerim internet sitemde var ;

www.likyatrek.com

ozcour' Alıntı:
Benim LPG girişi karbüratörden delerek verilmiş, bir sıkıntısı yok, aşağıya flanş bulup LPG yi oradan vermeniz bence doğru bir çözüm değil, o zaman gaz kelebeği gaz ayarına değil de sadece hava ayarına yarıyor :smiley:

Takla barı için yaptırabilirseniz eğer 2. sayfada yüklenmiş siyah Defender'ın kinden yaptırabilirsiniz. Hem ön camın orasını da korumuş olur . Yaptırırken ön camın yatmasına mani olmamasına dikkat edin bence, yine de kullanmayacaksanız sizin tecihiniz. Ya da benim araçtaki gibi sadece arka kasada olacak şekilde de yaptırabilirsiniz.

İnşallah Fethiye taraflarına bu yaz yolum düşer de tanışırım sizinle

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR