1955 Chevrolet 3100 Pick-up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,358
Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Allah nazardan saklasın ilkercim, şimdi anladım mog a neden fazla vakit ayırmadığını ;)

Etiketler

Chevroletlerin en sevdiğim yönü koltukları çekyat gibi ya bizim bi dede vardı onunda bi chevo su vardı otomatik vites :D adam bir bacağını altına alıp rahat rahat araba sürüyordu yok böyle bişey :D

Resmen oyuncak gibi bişey olmuş ustanızın emeğine sağlık tabi sizinde allah iyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin...........

muhteşem olmuş..
sabrınıza hayran kalmamak elde diil..
ustanızı ve sizi tebrik ederim..
Maşallah valla..

Ellerinize sağlık araç çok güzel olmuş. Muhteşem bir uğraşının sonucu olduğu çok belli. Bu aracın nerden nereye geldiğini görmek için 1993 yılındaki halinin resimlerini ekliyorum. Her aracın kurtarılabilir olduğunun en güzel kanıtıdır bence bu restorasyon.

55Chevy19b (Medium).jpg

55Chevy20b (Medium).jpg

55Chevy21b (Medium).jpg

55Chevy22b (Medium).jpg

55Chevy24b (Medium).jpg

Bu resimler de 55 chevy'nin 1994'deki hali. Mavi renkden kırmızıya dönüş yaptığı ilk restorasyondan sonraki kareler.

55Chevy01b.jpg

55Chevy03b.jpg

55Chevy12b.jpg

55Chevy14b.jpg

55Chevy04b.jpg

1995 senesinde Etiler Fifties bardaki hali. Kenan Erçetingöz'ün ilk magazin programı, bu barda kamyonetin üzerinden sunulmuştu.

55Chevy25c (Medium).jpg

55Chevy26c (Medium).jpg

TEK KELİME İLE MUHTEŞEM

TÜHLERİM DİKEN DİKEN OLDU ARKADAŞLAR.
BU EMEĞE KARŞI BU USTALARIN ELLERİ ÖPÜLÜR ARKADAŞLAR.
İLKER KARDEŞİM SENİNDEN GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR VE KUTLUYORUM COK BAŞARILI BİR İŞ
ALLAH AYIRMASIN.

DİYECEK BAŞKA 1 ŞEY YOK

Öldüm bittim eridim yaaa.Bize böyle şeyler göstermeyin kardeşim yaa.Yapmayı isteyipte yapamadığım tüm şeyler geldi gözümün önüne.Harika bir çalışma olmuş tebrik ediyor ve mutlu günler diliyorum harikasınız ustanızda maşallah yani......

abicim aracın çok mükemmel olmuş iyi günlerde kullanman dileği ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri