1955 Chevrolet 3100 Pick-up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,358
Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up

İlker aracı zaten biliyordum , ama toplama evrelerini görünce daha da heyecanlandım.Ellerine sağlık.
İyi ki paylaştın , resimler ve verdiğin bilgiler bir çok meraklıya yol gösterici olacaktır.

Etiketler

İlker Bey çok güzel bir çalışma tebrikler ,darısı bizim 61 apache'ye :smiley:

41 kere maşallah güle güle kullanın işte bu bizim ustalarımızda iyi iş çıkarabiliyor sanat eseri olmuş....

gule gule kullanın ilker bey olaganustu olmus.. sizin vx80 i zaten merak ediyordum, simdi bunu gorunce merakım ikiye katlandı..

cok guzel ya, muzelik bir arac olmus emeginize saglik. tekrar can vermissiniz.

gerçekten son zamanlarda gördüğüm, en iyi araç diyebilirim, süper ellenize sağlık, çocuklamıza gösterebileceğimiz miraslardan bir tanesi daha ortaya çıkmış sayenizde hayırlı günlerde kullanın

çok emek harcanmış, karşılğda alınmış, güle güle kullanın, ustanında eline sağlık tebrikler

Çok başarılı bir çalışma olmuş İlker, tebrikler. Emek verenlerin de ellerine sağlık... Restorasyon konusunda güzel bir örnek olacak.

bazı evrelerine şahit olduğum bir arabayı burada umuma açman büyük bir hizmet olmuş abicim :smiley:
Bu arada aracın "içişleri" ne açıklanma sürecini de unutmamak gerek, en zahmetli işlerden biriydi bence :smiley:

Bu araç benim gördüğüm Ford'a çok benziyor ??? Acaba aynı dönemin araçları mı ki?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37303.0

Muhteşem olmuş İlker. Bu kadar emek bu kadar uğraşın sonucunu aldığın belli. Ne mutlu sana, çok heyecan verici..

Tam Garaj'a layık.

Herkese çok teşekkür ederim.
Benden evvel ki sahibi yaşlı bir amca ve iki oğlu idi. İhtiyaçlarından dolayı istemeye istemeye verdiler. O gün döküntü halinden vazgeçmezken şimdi şu halini görseler ne yaparlar bilemem. Satın aldıktan sonra irtibatta olamadık. Belki buradan eş dost sayesinde tekrar görebilirler..

elinize emeğinize sağlık . muhteşem bir araç çıkartmışsınız ortaya . bir aphace fanatiği olarak aşık oldum aracınıza .
annem satıyomusunuz diye soruyor o da bende kaçırmak istemeyiz böyle bir şansımız varsa .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri