19 Mayıs Erciyes Gençlik Tırmanışı

dağların özgürlüğü

Dağlarda ölenlere kızmayın
Yer
İzmir
19 mayısta (biz) gençlik bayramı dolayısıyla Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından erciyes dağına tırmanılmıştır.
yaklaşık 13 saate yakın sürmüştü. tek lisesi bendim..bunun mutluluğunu yaşadım tırmanış boyunca

DSC00116.jpg

DSC00124.jpg

DSC00128.jpg

DSC00132.jpg

beni bitiren resim işte bu
DSC00133.jpg

DSC00147.jpg

ve buda benim
DSC00138.jpg

Etiketler
Ynt: 19 Mayıs Erciyes Gençlik tırmanışı

Ahmet Merhaba ,
Etkinlik ve Zrive tırmanışın için seni tebrik ederim.

Ama bu konuyu Dağcılık Konu başlığı altında bulunan Raporlar alt başlığına taşımalısın.
Sen taşıyamıyorsan (sağ alt köşede senin görebileceğin butonlar olmalı) Forum moderatörü arkadaşlara mesaj atıp taşıtacağız.
Çünkü konunun bulunduğu yer çok hatalı.
Etkinlikler Sayfası yapılması planlanan her türlü Etkinliğin duyurulması amacı ile oluşturulmuştur.

İlgi için çok teşekkürler.

Ben Teşekkür ederim Ahmet ,
2003 ve 2004 de Erciyeste idim.
Temmuz 2004 de rahat rahat zirve yapmıştım. :smiley:
Kış koşullarında çok daha zor tabii.

Bu arada fotoğraflarını foruma 5 er 5 er yerleştirirsen, sayfaların çok daha hızlı açılmasını sağlarsın.

TezzMertek' Alıntı:
Ben Teşekkür ederim Ahmet ,
2003 ve 2004 de Erciyeste idim.
Temmuz 2004 de rahat rahat zirve yapmıştım. :smiley:
Kış koşullarında çok daha zor tabii.

Bu arada fotoğraflarını foruma 5 er 5 er yerleştirirsen, sayfaların çok daha hızlı açılmasını sağlarsın.

kış koşullarında birde şeytanderesi olunca bu daha da zor tabi...

Çok güzel bir faaliyet olmuş tebrik ederim. Kaçkar'dan sonra inşallah Erciyes'teyim. Bir gün beraber tırmanmak dileğiyle..

fotoğraflar görünmüyor tekrar yükleyebilir misiniz
paylaştığınız için tşk ler ayrıca

Fotoğraflar bende sorunsuz görünüyor, bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum olmadığından emin misiniz miraculous ?

bende sorun oalbilir diye arkadaşın bilgisayarından da baktım onda da görünmeyince mesajı o şekilde yazdım sizde görünüyorsa bizde sorun var demektir :smiley:
cagdas90' Alıntı:
Fotoğraflar bende sorunsuz görünüyor, bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum olmadığından emin misiniz miraculous ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri