Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak
pancarmotorcu' Alıntı:
Bu konuyu nokta kondu, devamını yapmanın anlamı yok,konuyu kökten kaldırmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.......
Selam dostum daha ilk sayfada yön deyişince konuya objektif bakan arkadaşlardan içi boş alıntı yaparak bende noktayı koymuştum.
ANKARA' Alıntı:
Konuya objektif yaklaşan ve son noktayı koyan arkadaşlara teşekkürler
8)
Hatta bu ve benzeri en az 5 konuyu formu ayrılığa düşürecek, kopukluk yaratacak olanları, Sedat beye özelden gönderdim.
Bir ay öncesinden. Konuların komple silinmesi, 10 yıl sonra dahi olsa formda ikilik yapıp kopukluklara yol açacağı ve nitekimde oldu.
Ben bile gene aralık 1 ile 10 u arası formda yasaklandım, enson yazdığım efespilsen yazısı yüzünden.
İletişimden yazdım doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
ben bir köy buldum gezenbilir diye :
9 kere kovulmadan gitmem diye ???
Gerçi eski canlılığı kalmadı gibi benimde formunda ama genede yazıyoruz işte dayanamıyoruz.
Türkiye üzerinde oynanan oyunu görmeyen insanlar tüm dünyaya yön verecek ülkenin kendi ellerinde olduğu bilincini nezaman öğrenecekler.
Bill clinton başkanken TBMM'de bir konuşma yaptı.
Türkiyenin gelecek 10 yılda vereceği karar dünyanın gelecekteki 100 yılını etkiler.
Türkiyenin gelecekteki 100 yılda alacağı kararda dünyanın gelecekteki 1000 yılını etkiler diye.
Kimseye sormuyorum sadece söylüyorum.
Gün gelir herşey saklandığı yerden gün ışığına çıkar ve görmek istemeyenlerin gözünü kör eder.
Dünya üzerindeki 77 madenin sadece ve sadece 60 tanesi, Türkiye topralkarında ve çok zengin bir miktarda.
Üç tarafımızda tonlarca petrol çıkarken neden Türkiyede çıkartmamıza izin vermiyor, açtıkları kuyulara beton atıyor ,genede toprak üztüne fışkıran petrolü muhafaza edemiyorlar.