İYİMühendis
Kamp III
3saat 51dk da 923w harcayarak geldik bu duruma üst kapağın altında ölçüm probu.Selam Dostlar,
Bugün https://www.hepsiburada.com/parago-...ipi-kompresorlu-oto-buzdolabi-p-HBV00000RLZAA ürünün siparişini verdim.(HİRMANYA)
Elimdeki giriş seviyesi karavan buzdolabına destek ve karavansız gezilerimde arabada kullanacağım uygun ebatta soğutucu olarak kullanacağım.
1)Aslında fiyat yüksek ,
2) Yalnız dikkatimi çeken birkaç şeyi yazmadan geçemeyeceğim.
PARAGO firmasının youtube sayfasında bu ürün -22 C' ye kadar soğutur deniliyor. Lakin türkiyede satılan aynı isimli model -18 C' ye kadar soğutuyor.Video: https://www.youtube.com/watch?v=b6UKxxsH7lU&list=PL0BW8MkyyUtzubmtXKsoVIPIi5sA7X6kW&index=2
Açtım telefon(HİRMANYA) bugün sordum. Biz hiç bir zaman bizdeki ürün -22 demedik. Demediniz yalnız, ben siz sitenizde yanlış yazdınız sandım. Siz bu bilgiyi nereden buldunuz dedi.
Kısaca gelen ürün PARAGO PG 20 diye gelecek ama ( ? )
Muhtemelen bu firmanın bir sürdürülebilirliği yok. Doğru düzgün garantisi var mı? HİRMANYA garantisi.
Hepsiburada ve HİRMANYA size güvendik aldık. )
3) Kompresörünü sordum SECOP dediler.
4) Max yükseklik 35 cm olan bir ürün lazımdı. (Benim koyacağım yer ile alakalı bir detay)
Sanırım birazda reklamlarından etkilendim.
@AHRAZ a selam olsun yazdıklarından faydalandım.
Aslında cebimde para olsa Parago yu satın alıp Türkiyede sabit üretim yaptırırım.
O kadar etkilendim sanırım.
@AHRAZ PG21 almıştı hemen satmıştı küçük diye ben düşündüm. Bana zaten büyük lazım değil.
(220v ac - 12v dc) çeviricide sipariş ettik. Gittiğim kampta 220 varsa sıkıntı yok.
Gelişmeleri paylaşmaya çalışırım.
www.parago.com.de
Bu resimden 5 dk sonra -18 oldu. Buzdolabı motoru durdu. Almadan önce içim içimi yiyordu. Acaba dijital ekranda -18 gösterir içi gerçekten -18 mi diye.
4 saat 1000w enerji ile -18 i gördük. Çok şükür.
kompresör motoru çalışırken anlık 40w enerji çekiyordu. İlk başlarda yüksektir fakat sanırım istenilen sıcaklığa yaklaştıkça azaldığını düşünüyorum. ORt. 65 w alet Ölçmedim ama katalogda 45 desibel ses yazıyor.
Son düzenleme: