İYİMühendis
Kamp III
3saat 51dk da 923w harcayarak geldik bu duruma üst kapağın altında ölçüm probu.Selam Dostlar,
Bugün https://www.hepsiburada.com/parago-...ipi-kompresorlu-oto-buzdolabi-p-HBV00000RLZAA ürünün siparişini verdim.(HİRMANYA)
Elimdeki giriş seviyesi karavan buzdolabına destek ve karavansız gezilerimde arabada kullanacağım uygun ebatta soğutucu olarak kullanacağım.
1)Aslında fiyat yüksek ,
2) Yalnız dikkatimi çeken birkaç şeyi yazmadan geçemeyeceğim.
PARAGO firmasının youtube sayfasında bu ürün -22 C' ye kadar soğutur deniliyor. Lakin türkiyede satılan aynı isimli model -18 C' ye kadar soğutuyor.Video: https://www.youtube.com/watch?v=b6UKxxsH7lU&list=PL0BW8MkyyUtzubmtXKsoVIPIi5sA7X6kW&index=2
Açtım telefon(HİRMANYA) bugün sordum. Biz hiç bir zaman bizdeki ürün -22 demedik. Demediniz yalnız, ben siz sitenizde yanlış yazdınız sandım. Siz bu bilgiyi nereden buldunuz dedi.
Kısaca gelen ürün PARAGO PG 20 diye gelecek ama ( ? )
Muhtemelen bu firmanın bir sürdürülebilirliği yok. Doğru düzgün garantisi var mı? HİRMANYA garantisi.
Hepsiburada ve HİRMANYA size güvendik aldık.)
3) Kompresörünü sordum SECOP dediler.
4) Max yükseklik 35 cm olan bir ürün lazımdı. (Benim koyacağım yer ile alakalı bir detay)
Sanırım birazda reklamlarından etkilendim.
@AHRAZ a selam olsun yazdıklarından faydalandım.
Aslında cebimde para olsa Parago yu satın alıp Türkiyede sabit üretim yaptırırım.
O kadar etkilendim sanırım.
@AHRAZ PG21 almıştı hemen satmıştı küçük diye ben düşündüm. Bana zaten büyük lazım değil.
(220v ac - 12v dc) çeviricide sipariş ettik. Gittiğim kampta 220 varsa sıkıntı yok.
Gelişmeleri paylaşmaya çalışırım.
www.parago.com.de
Bu resimden 5 dk sonra -18 oldu. Buzdolabı motoru durdu. Almadan önce içim içimi yiyordu. Acaba dijital ekranda -18 gösterir içi gerçekten -18 mi diye.
4 saat 1000w enerji ile -18 i gördük. Çok şükür.
kompresör motoru çalışırken anlık 40w enerji çekiyordu. İlk başlarda yüksektir fakat sanırım istenilen sıcaklığa yaklaştıkça azaldığını düşünüyorum. ORt. 65 w alet Ölçmedim ama katalogda 45 desibel ses yazıyor.
Son düzenleme: