janberkaydemir
chusha
Ben bu konuda genel söylenen bilgiler yerine bazı deneyimlere ulaşmaya çalışıyorum.Yazdıklarınızda haklısınız, forumu inceleyen veya tecrübeli arkadaşlar zaten dönüştürülmüş dolapları yolda çalıştırmaz.
Ilk forum okumalarında @Akdeniz45 Engel buzdolabının üstten açılır bir modelini anlatmıştı. Sonrasında karavan yaparsam tezgah alti CK100 modelini yurt dışı gezi sırasında alıp kurmayı ve alana kadar buzdolabi olmadan yollar da olmayı düşündüm.
Ayrıca dönüşüm buzdolabı yapan birçok kişi ile görüştüm, kullananlar ile konuştum. Dün forumda 2012 yılına ait bir paylaşıma denk geldim . Konu bir şikayet ile açılmış ve sonrasın da forum yöneticileri tarafından yoruma kitlenmiş. Yorumda bulunan dört kişi ile irtibata girdim, bir tanesi daha geri dönüş yapmadı. Diğer üçü 10 /12 yıllık kullanımda bazen sorun olabildiğini ve çözümünün de sağlandığını, genelde memnun olarak kullanmaya,devam ettiklerini söylediler.
Sonuç olarak geldiğim nokta gerçek karavancı aletini kullanmasını biliyor . Cözumude hep buluyor.