110 ile tekrar aranizdayim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,542

oguzhan3434

Zirve
Uzun bir suredir 110 kasa kullandim bazi sebeplerden sattik.simdi tekrar kamyonetle aranizdayim sahibinin dedigine gore orjinal ingiliz.tentesi sokulmus yerine sac yapilmis yazlari acip gezebiliriz sabit degil :smiley: bu araci taniyan bilen varmi aranizda ?
bide yapilabilicek onerilere acigim.yandaki stickerler hosuma gitmedi mesela altinda da biraz iz yapmis boyamadan baska sekilde kurtarma sansimiz varmidir acaba ? Ben renk degistirmeden yesil kahve siyah tonlari ile tekrar askeri arac gibi yapmaya calisicam.arka kasaya yat malzemesinden ahsap kaplaticam kis kamplari icin bi tente yaptirip kullanabilirim bir sure.kasa icine elektrik gidiyor cift aku sistemi icin baglanmis oraya ufak bi isitici bulursam gecelik kamplarda arac kasasinda bile yatabilirim diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1411570236.467336.jpg

ImageUploadedByTapatalk1411570248.000006.jpg

ImageUploadedByTapatalk1411570262.349415.jpg

ImageUploadedByTapatalk1411570272.499513.jpg

ImageUploadedByTapatalk1411570288.266328.jpg

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim

Hayırlı olsun sonunda ;D

Bence rengi de şekli de yan stickerları da RRC jantları da siyah cetalar da mükemmel zevkli, kim yapmışsa ellerine sağlık... Hiç elleme rengini vs, tam mekanik kısımla uğraşacak keyifle yapılacak araba... Cidden çok sevindim, güle güle kazasız belasız binersin umarım...

Ynt: 110 ile tekrar aranizdayim

Flanslari 5cm yapicam,stickerleri sokup bi cila yapip kahve tonlarinda tekrar yapistiricam.kasa ya bi boya yapicam begenmezsem ahsap,lastikleride 35 yapmak istiyorum bi takip deniycez cevirirse 35 le devam edicem.bi takoz yapicaz 5cm biraz daha yukselticem.ayna mahuriti var zaten aracta gidisati guzel mekanik aksamda sikinti yok.arkadaki roll bari sokucem ondekileri tekrar siyaha boyuycam.icini suyla yikiyabilicek sekilde yapicam tabana suyu basip tum camuru atabilicegim bi sistem yapicaz.bide elektrik tesisati elden gecmesi lazim

Hayırlı olsun.Umut kardeşimizin dediği gibi herşeyi yerli yerinde gözüküyor.
Lastikte de abartıya gerek yok bence.Şafttı,salıncak kollarıydı oynamak gerekmesin sonra.
Zaruri ihtiyaçları halledin,araziye devam,kazasız,kırımsız günlerde kullanın.

Arka rollbarı sökme. Allah göstermesin takla yada yan yatmada az da olsa etkisi olur hatta ilaveten dıştan ön tarafa da rollbar yapalım şaseye bağlayalım.

Sahibi de kocaelinde bilindik piyasadan bir abi.araci bilem herkes de cok ovdu.direk aldik baktirmadan.tesekkurler iyi dilekleriniz icin

Hayırlı olsun,
Kazasız belasız kullanmanız temennisiyle.

Hayırlı olsun. Keyifle uzun uzun binersin inşallah. Tam bir proje aracı. İnşallah gönlüne göre de yaparsın...

35 i her motoru çeviriyor fakat şehir içi arkandan saydırırlar gibi geliyor bana :smiley:

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

mrdnmz' Alıntı:
Hayırlı olsun. Keyifle uzun uzun binersin inşallah. Tam bir proje aracı. İnşallah gönlüne göre de yaparsın...

35 i her motoru çeviriyor fakat şehir içi arkandan saydırırlar gibi geliyor bana :smiley:

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey
neden saysirsinlar ki abi :smiley:?

Dünyayı kurtarmak için acele ettiklerinden, daha sarı yanmadan kornaya yapışmalarından, vs.

Ama keyfinden yenmez. :smiley:

Bu arada bizimde beklediklerimiz geldi. Mutlaka biliyorsundur ama hatırlatayım spacer alırken göbekli olsun.
a07ffe05d35f161ab06d1fcd53f179b4.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR