110 ile tekrar aranizdayim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,583
Ynt: 110 ile tekrar aranizdayim

Sizce koltuklara biraz daha sunger ekleyip konforlu hale getirmek mi ? Yoksa cikma uygun koltuk alip onlari takmak mi ? 150-200 lira butce ayirdim koltuk isine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim

Sizce koltuklara biraz daha sunger ekleyip konforlu hale getirmek mi ? Yoksa cikma uygun koltuk alip onlari takmak mi ? 150-200 lira butce ayirdim koltuk isine

Üzerlerine 10 liralık bi minder bulup koymak yeter fazla kurcalamaya gerek yok ;D

sakyuz' Alıntı:
Üzerlerine 10 liralık bi minder bulup koymak yeter fazla kurcalamaya gerek yok ;D
hahaha cok negatif yaklasiyosun yaris koltuklarina bakiyorum da bu sefer iyice kicimizi basimizi morarticaz carpip

şimdi o koltukların vida yerleri tutmaz şaseye yeni delikler delmek gerekir vs... negatif yaklaşım bu yüzden. öte yandan takma kılıflar da 2 aya kalmaz abuk durmaya başlar tipleri kayar.. buna muhalefet te bu yüzden..

Defender kullanan herkes bilir.degisim sart 87 yilindaki bir koltukla gunumuz koltugunu ayni tutamayiz rahat biseyler lazim.25-30 kilometrelik yol sonradi hafif uyusma basliyo malum yerde

sakyuz' Alıntı:
şimdi o koltukların vida yerleri tutmaz şaseye yeni delikler delmek gerekir vs... negatif yaklaşım bu yüzden. öte yandan takma kılıflar da 2 aya kalmaz abuk durmaya başlar tipleri kayar.. buna muhalefet te bu yüzden..
+1000 Ayrıca Defendera yakışan en güzel koltuk Defender XS koltuğudur)

hak vermedim desem yalan olur o açıdan 3 kapılı kuzuki bile pek rahat değil günümüz koltuklarıyla. ön-arka aks mesafesinin kısalığından mıdır nedir bilemedim bazen bozuk yollarda kamyonet hissi veriyor.

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.

Orijinal İngiliz olup olmadığını şase no ile aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.

http://www.clifton.nl/index.html?calvin.html

Kutucuğa şase no' yu yazıp "GO" ya tıklayın.

Açılan pencerenin en alttan ikinci satırı size;

Assembly location: Completely Knocked Down (CKD), non-UK location - Yazarsa Orijinal değildir.

Assembly location: Solihull , UK (veya başka bir İngiliz şehri)- Yazarsa orijinaldir.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Selamlar,
Murat

Bu super oldu herkezin isine de yarar

Bu iyi haber

tesekur ederim