%100 eatoon difflocker ı 8 yıldır kullanıyorum, ne virajlarda ,nede ıslak zeminde en küçük bir sıkıntı olmadı. Bu 8 yılın yarısında bir yerden elime eatoon soft locker geçti ve bunu taktım.Aracımın aks aralığı 120 inç civarında en dar yerlerde bile manevra yaparken sorun çıkmadı. detroit locker ile soft locker arasında aslında hiçbir fark yok sadece soft lockerin göbeğinde konik pullar ve karşılıklı yağ kanallı iki adet daha pul var.soft locker kilit açma ve kapama işlemini daha yumuşak şekilde yapıyor , diğeri ise daha erken ve daha sert şekilde. Soft olmayanla keskin dönüşler esnasında bazen çat çat şeklinde sesleri duyabiliyorsunuz başka da bir sakıncası yok . Soft olanda ise bu ses gelmiyor ancak düşük viteste keskin manevra esnasında bir anlık boşa çıkma sanki sıyırma gibi hareket yapabiliyor ancak hemen kavrıyor sürüşe bir etkisi yok .Ben Dana 60 diff te kullanıyorum ve her ikiside sürüş konusunda en ufak bir sorun çıkarmıyor. Sırf denemek için arka akslardan birini söküp arabayı kullandım aksın yokluğunu anlamanız imkansız inanın. Aksın birini kesseniz ses vs başka bir belirti olmazsa asfalt yolda aksın kırıldığını bile anlamazsınız.