1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,696
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Parkur dışı bolumde asağıda alinti yaptigim bulentin eklediği tırmanış fotografında gorulecegı uzere bence gezinin en ilginç ve riskli etkinliğiydi ...
ben birazda aracımın ustundeki ilave yüklerden dolayı ( avatarda goruyorsunuz ... ;D ) tırmanmaya cesaret edemedim.. kimse zirveye ulaşamasada tırmanışı kazasız tamamlayan ve araçlarının limitlerini test edip kendileri kadar bizimde adrenalimizi yükselten arkadaşları tekrar kutluyorum ...

P1080097.jpg

Etiketler

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

figo' Alıntı:
Fotoğraflarla güne hızlı başlamıştık hani arkadaşlar devamı ;)
10 gündür uğraşıyoruz biraz işlerimize bakalım arada yükleyeceğiz pınar hanım bu konuda çalışıyor profotocu arkadaşlardan resimlerini bekilyoruz gelir gelmez atıcam

güzel organizasyon katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürler, fotoğrafların devamını bekliyoz

Mükemmel, Emeği geçen herkesi tebrik ederim, çok organize ve keyifli geçmişe benziyor.

güzel etkinlik olmuş emeğinize sağlık..

bülent abi ve ekipteki arkadaşlar süper bi organizasyon katılamadığıma çok pişmanım neyse bi dahaki sefere artık saygılar

Bülent selamlar, etkinliğiniz harika olmuş, emeği geçen herkesi tebrik ederim. Sivas'ta böyle bir etkinlik yapılması çok sevindirici :smiley:

cuma günü saat 19:10 treni ile sivasa yola koyuldum normalde sabah 6.30 gibi orda olması gereken tren 1.5 saat rötarla 8:15 de sivasa vardı. uzzzzuuuuun bir yolculuktan sonra ömer arkadaşımız(by seyyah) sabahın köründe beni almaya geldi. ordan Bülent arkadaşımızın(kök teknik) yanına geçtik sivasa özgü katmer ve diğer poğaçalardan yedik. sonra kamp alanına gidip hazırlıklara devam edildi ben çadırımı kurdum ve biraz istirahat ettim kampın ilk ateşini yakma ve o sessizliğini çıkarma keyfine eriştim. sivas iki tekerli araçlar(motorlu arkadaşlar) grubu ile tanıştık. akşam herkes geldiğinde sivas turuna çıktık. bol bol fotograf çektirdik. sivas hatırası kalemlerimizi arkadaşlar armağan ettiler bize :D. akşam sucuk ve tavuk keyfi yaptık herkesin karnı şişti sanırım bu ziyafette. pazar sabahı erkenden kalkıldı ve sivas civarına tura çıkıldı burdada çok renkli anlar yaşadık. iki teker araçlı arkadaşlarla bol bol racing, chooper( umarım doğru yazıyorumdur) keyfi yaptık. bize bu keyfi yaşattırdıkları için teşekkürler (GÖKHAN,VAHAP ve ERHAN) sevgili Erhan yüzündeki o güven verici ifadenle ilk senin arkanda bu keyfi yaşama zevkine ulaştık teşekkürler. Vahap sanada o hız tutkusunu tekrar bana tattırdıgın için teşekkür ediyorum. ve Gökhan sanada teşekür ediyorum o sesiyle insanın içine işleyen chopperında bana sürüş keyfi yaşattırdın ve aklımı çeldin araç yerine motor almak konusunda:D günün öğleye doğru kısmında köftecide o lezizmi leziz sivas köftesi yedik. sonra etkinlik alanına döndük offroad fotoğraflarından nasıl güzel bi etkinlik oldugunu ben anlatmadan zaten göreceksiniz. Hazırlanan o güzel parkurda araçların gerçekten çok güzel performans görüntülerine şahit olduk. ilk co pilotluk denememde sadece parkura girebildim ilk 10 metrede kaldık :D kısa ve öz bi co pilotluk oldu:D Mustafa abiciğim ilgin, alakan, misafirperverliğin ve gülen yüzün için teşekkür ediyorum. Bülent sanada böyle bir organizasyona ön ayak oldugun için minnettarım bu sayede sivası gördüm insanlarını tanıdım ve onları çok sevdim. sevgili pınar sanada bana yaptıgın ev sahipliği ve ilgin için teşekkür ederim. son anıma kadar yanımdaydın. Ertuğrul abii.... anladın sen onu:D sanada teşekkürler güzel muhabbetin için. adını unuttugum kim varsa herkese sonsuz teşekkürler ayaklarıın altının sızısı daha yeni yeni geçmekte :D ama her haliyle geldiğime deydi. TEŞEKKÜR EDERİM.

Ömer beni cumartesi sabah erkenden karşılamanın acısını pazar günü sabahtan itibaren tüm gün boyunca çıkardın. ama eğlendik teşekkürler

Deep' Alıntı:
Bülent selamlar, etkinliğiniz harika olmuş, emeği geçen herkesi tebrik ederim. Sivas'ta böyle bir etkinlik yapılması çok sevindirici :smiley:
teşekürler mert bey biraz uğraştık ama anadoludada sivasta da bu tür etkinlikler olabiliyormuş bunu ispatladık

Foruma kendileri tarafından yapilan yorumlardanda cesaret alarak şunu soylemek istiyorum ki; madem bu etkinlik Gezenbilir'in hem yonetiminden sorumlu hemde moderator olarak gorev yapan arkadaslardan olumlu izlenimler yorumlar alıyor .. O zaman etkinligin basligina GEZENBiLiR koyabilmek icin istediginiz sartlari ( mesela,organizasyonda en azindan resmi 1 Moderator olmasi gibi ... ) bence yumusatin .. zaten organizasyonda gorevli arkadaslarin araclarinda kocaman GEZENBiLiR cikartmalari ... elden ele dolasan GEZENBiLiR tabelalari vardi ... boyle bir uygulamaya izin verilecek olursa hem sitenin tanitimina,gelismesine hemde katilimcilara daha fazla katki sagliyacaktir diye dusunuyorum ... ( neyse silinmez ise ... bu yorumda bir kenarda dursun bari :smiley: ) bu arada biz hala resimleri ve videolari bekliyoruz...
Selam / Ertugrul

organizasyonu düzenleyen tüm arkadaşlar ve bülent kardeşime çok çok teşekkür ediyorum orada misafirlere ve özellikle bize gösterdikleri ilgi alaka çok güzeldi süper bi buluşma oldu. yaşadığım talihsizlikler sonucu yarışa katılamadım ama yinede çok güzeldi en azından gelebildim oralara herkese çok teşekkür ediyorum. arabama sivaslılara emanet bu arada aracım orda kaldı işim dolayısı ile otobüsle ığdıra gelmek zorunda kaldım ama garda aldığım bir adet sakızdan çıkan fıkrayı sizlerle paylaşma istedim fıkrada yazanları okurken o anda içimden geçeni de aynen aşağıya yazıyorum :D (Ertuğrul abi ben uslanmam :D)

baba sekiz yaşındaki oğluna Babam 30 yaşındaki bana
sordu söyle bakalım çok ama sordu söyle bakalım çok ama
çok zengin olsan ne yaparsın ? çok zengin olsan ne yaparsın ?
çocuk hiç düşümeden yanıtladı tarık hiç düşünmeden yanıtladı.
Önce beyaz bir pantolon alırım önce sıfır km bir DEFENDER alırdım
sonra bir beyaz gömlek alırdım sonra Off Road için modifiye ederdim
sonra beyaz bir kazak sonra yıkanıp sonra 4 adet çelik jant 4 adet kaya lastiği alıp arabayı yıkardım
bunları giyerim ve evin marşa basıp sivasa gider
arkasındaki çöplüğe oynamaya giderdim bülentin hazırladığı o pisti birincilikle bitirirdim :D
demiş bende can sıkıntısından böyle bir hayal kurdum :'(
kendimi böyle avutayım bari :D

sen yarısmadan gonlumuzun bırıncısısın zaten aracsızda olsan taa oralarda yanımıza gelısın yeter gonullerımızın kupası senın zaten

Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.

Organizasyon bitiminde işim gereği gece sabaha kadar ( bülentin deyimiyle; direksiyon sallamasamda :smiley: ...) yolculuk yaptım. Bir kaç günün verdiği yorgunluklada eklenince şimdiye kadar uyudum :-X. . Fotoları bir düzene koyduktan sonra bende olanları sizlerle paylaşacağım.

Ama önce etkinliğimize katılarak bizleri mutlu eden tüm dostlarmıza, güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkürler ederim.

Sevgili Tarik,
cok icten olduguna emin oldugum bu dusuncelerini bizimle paylastigin icin tesekkurler ... Sen Sivas parkurda Co-Pilot luk yaptigin bir Defender'i BiRiNCi, digerini Dorduncu ( ben yani .. :smiley: ) yaptin .... aracinla ilgili talihsizlik olmasaydi ... ilk 3 'te olacagindan zaten emindim.... Eger ben aracima ihanet etmem diyecek kadar duygusal olmasaydin ... Abartmadan acik soyluym ;sen pilot ben Co-pilot oluym diyede onerecektim... Gelecek ilk gezide hem kendinin hem aracinin yeteneklerini kanitliyacagindan kendi adima eminim ... oldukca duygusal bir bagin oldugunu gordugum aracina dilerim en kisa surede kavusursun ..
sevgiler / Ertugrul

baaakkk kim gelmiş selam ömer dün heme nkaçmışsın bakıyorum 2 dakka beklememişsin beni o kadar uğraştın dün benle korkudan kaçtın değilmi şimdide işini bahane ediyorsun şuna korktum kaçtım desene :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR