1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,639
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

bir kaç resimde ben atayım barim
araç stop etti hadi tarık iş başına
16344_160418918380_675938380_2686743_3025373_n.jpg

altından kalkamayınca sidof teknik destek ekibi yıldırm gibi geldiler hepsine sonsuz teşekkürler
16344_160418928380_675938380_2686744_6116422_n.jpg

etkinlik alanına iniyoruz
16344_160418953380_675938380_2686749_1053159_n.jpg

arabam ve aklım pist alanında ama landcı kardeşlerim yanımda o beni mutlu etti 1. gelen şampiyon bekir kardeşim co pilot da bendim bu arada :D
16344_160418983380_675938380_2686755_7801340_n.jpg

bülent ordaki herkese teşekkürler arabam akşam sanayiye götürüldü söyleyecek kelime bulamıyorum orda olmaları bile yetti çok çok teşekkürler
16344_160419013380_675938380_2686760_2105349_n.jpg

ve yorgun landcı otobüsle eve dönüyor benim sivas hikayemde bu siz videoları eklemey başlasanıza ya
16344_160419058380_675938380_2686766_5577366_n.jpg

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Off_Road' Alıntı:
Sevgili Tarik,
cok icten olduguna emin oldugum bu dusuncelerini bizimle paylastigin icin tesekkurler ... Sen Sivas parkurda Co-Pilot luk yaptigin bir Defender'i BiRiNCi, digerini Dorduncu ( ben yani .. :smiley: ) yaptin .... aracinla ilgili talihsizlik olmasaydi ... ilk 3 'te olacagindan zaten emindim.... Eger ben aracima ihanet etmem diyecek kadar duygusal olmasaydin ... Abartmadan acik soyluym ;sen pilot ben Co-pilot oluym diyede onerecektim... Gelecek ilk gezide hem kendinin hem aracinin yeteneklerini kanitliyacagindan kendi adima eminim ... oldukca duygusal bir bagin oldugunu gordugum aracina dilerim en kisa surede kavusursun ..
sevgiler / Ertugrul

abi talihsizlik felan bu saaten sonra hikaye gibi geliyor bana sizlerle tanışmak orada bulunmak benim için bi onurdu evet moralim bozuktu ama genede eğlendiğime emin olabilirsin aracıma ihanet konusuna gelince düşünmen bile yeter abicim çok mutlu oldum o teklifi bülente yaptı bekir de ama kıratıma ihanet edemezdim orada :D defenderi olan beni anlar senin de anladığın gibi inşallah başka etkinlikte kıratın marifetlerini gösteririz daha çoook etkinlik olacak :D

Arkadaşlar bu organizasyonu yapan arkadaşların hepsine ne kadar teşekkür edsem azdır.Sağ salım kazasız belasız bittiğine çok sevindim.Hepinizden allah razı olsun.Tarık sen zaten birincisin şu bi gerçektirki herşeyde bi hayır vardır.

Off_Road' Alıntı:
Foruma kendıieri tarafından yapilan yorumlardanda cesaret alarak şunu soylemek istiyorum ki; madem bu etkinlik Gezenbilir'in hem yonetiminden sorumlu hemde moderator olarak gorev yapan arkadaslardan olumlu izlenimler yorumlar alıyor .. O zaman etkinligin basligina GEZENBiLiR koyabilmek icin istediginiz sartlari ( mesela,organizasyonda en azindan resmi 1 Moderator olmasi gibi ... ) bence yumusatin .. zaten organizasyonda gorevli arkadaslarin araclarinda kocaman GEZENBiLiR cikartmalari ... elden ele dolasan GEZENBiLiR tabelalari vardi ... boyle bir uygulamaya izin verilecek olursa hem sitenin tanitimina,gelismesine hemde katilimcilara daha fazla katki sagliyacaktir diye dusunuyorum ... ( neyse silinmez ise ... bu yorumda bir kenarda dursun bari :smiley: ) bu arada biz hala resimleri ve videolari bekliyoruz...
Selam / Ertugrul

Ertuğrul bey, kesinlikle değerli yorumlarınızı silmek haddimize değil bunu bilmenizi isterim. Dediğiniz gibi böyle güzel bir etkinliğin başında "Gezenbilir" ifadesi olması bizi de mutlu eder. Zaten yapılanma çalışmalarımız da bu yönde. Gezenbilir'i sadece batıda değil doğuda da görmeyi biz de çok isteriz. :smiley:

cidowsky' Alıntı:
baaakkk kim gelmiş selam ömer dün heme nkaçmışsın bakıyorum 2 dakka beklememişsin beni o kadar uğraştın dün benle korkudan kaçtın değilmi şimdide işini bahane ediyorsun şuna korktum kaçtım desene :D

Hiç sitem etme. Kamp, gezi, off-road derken bir baktık çiğdem ikitekerci olmuş :smiley:. Seni tutana aşk olsun. Bundan sonra ikiteker organizasyonlarında göreceğiz seni heralde. ( Hoş bende çok sevdim ikitekeri )

Tarık geçmiş olsun İnan defenderi çekici sırtında :( görmek beni üzdü acaba sorun neydi

landcı-38' Alıntı:
Arkadaşlar bu organizasyonu yapan arkadaşların hepsine ne kadar teşekkür edsem azdır.Sağ salım kazasız belasız bittiğine çok sevindim.Hepinizden allah razı olsun.Tarık sen zaten birincisin şu bi gerçektirki herşeyde bi hayır vardır.
evet bekir herşeyde bi hayır vardır canımız sağolsun ne yapalım ama gerçekten güzeldi iyi eğlendik hele yarışırken senin yanında olmak süperdi 9 numarasın :D ertuğrul abimde 10 numara :D
Deep' Alıntı:
Tarık, selamlar, aracın için üzüldüm geçmiş olsun..
selamlar mert bey teşekkür ediyorum

ömer valla nerde hareket orda bereket sözünüı ben şöle yaptım nerde hareket orda çiğdem :D ee işe biraz daha hız ve hareket katmak lazımdı zaten sadece izleyebildik offroadu eşini alan oturtmuş yanına :D

Mert bey,
Hepimiz icin daha iyi olacagina inandigim dileklerimi paylastiginiz icin tesekkurler ... umarim en kisa surede hayata gecirebilirsiniz.. ayrica Gezenbilir yonetiminden arkadaslarimizida tum destekleriyle birlikte Anadoludaki ilk planli gezimizde gormeyi cok isteriz ..
Ertugrul

yunus bager' Alıntı:
Tarık geçmiş olsun İnan defenderi çekici sırtında :( görmek beni üzdü acaba sorun neydi
abi asıl sorun bende defenderin hiç bir kabahatı yok gelirken sürekli kullandığım k mazot aldım bide bidonlara doldurdum meğer aldığım bidonların içinde kimysal varmış 700 km geldikten sonra arıza verdi mazot gelmiyordu neyse etkinlik bittikten sonra sanayide yaptırdık orda yine bi hata yaptım mazot deposunu temizletmedim araba çalıştı yola çıktım 10 km sonra elaman kestik :D araba şimdi orada ustalardan allah razı olsun (şimdi aldığım habere göre kırat çalışmış hehe :D :smiley: ;) :D ;D ::smiley: ) olay dah uzunda sonda msnden anlatırım alooooo bülenttt duyuyormusun arabayı çalıştırmışlar babam diyor gelsin alsın ne yaparsa yapsın :D al pistine sok o arabayı videosuyla beraber gönder kıratımı kardeşim benim :D

selamlar herkese teşekkürler

laylay lom hey hey hey datiriii dat dat datiri dat dat datiri dat dat :smiley: ;) :D ;D

Bu yorumdan sonra is Sivastaki arkadaslara dusuyor ... zaten Tarik yetkiyi vermis ..ben simdi orda olsam şu BEYAZ-ATI akşam bile olsa parkuru gecerken ( çamur çukurunda su eksildiyse tamamlatıp :smiley: ) bolca resimledikten sonra ... resimleri bu forumun en can alici resimlerinden olmasi icin eklerdim :smiley:
Selam/Ertugrul

selam arkadaşlar kusura bakmayın geçte olsa bendende birkaç resim var...
öncelikle fedakar insanların hiçbirşeyden kaçmadan hazırlamış oldukları bu organizyasyon için tebrik ediyorum başta bülent bey mustafa bey ve ömer bey gerçekten mükemmel bir hafta sonu geçirdik...
sivaslı olduğum halde sivasın bilmediğim ne çok yeri varmış dedim kendi kendime...
seviyeli aklı selim insanların bir araya gelip buşekilde birbirlerini sanki çocukluktan beri tanıyomuşcasına benimsemeleri kucaklaşmaları taktir edilecek bir olaydı...
kendi kendime dedim işte bu coğrafyanın insanı budur....
ertuğrul abimiz sağolsun mesajında benden bahsetmiş ellerinden öpüyorum çok ince düşünceli ve bir ookadarda espiritüel bir abimiz gerçekten sağolsun bize örnek olduğu için çok teşekkür ediyorum...
tekrarını en kısa zamanda olması dileğimle...

bendende birkaç fotoğraf azda olsa tadımlık misali hadi iyi seyirler...
25102009341.jpg
[/url]]img]

25102009340.jpg
[/url][/img]

sırasıyla yarışmanın üçüncüsü mustafa beyin aracı frontera

25102009339.jpg
[/url][/img]

yarışmanın ikincisi murat beyin aracı cj5 4.2 wilys

25102009336.jpg
[/url][/img]

işte birinci şampiyon bekir beyin aracı

land defender 2.5

.

Murat sagolasin guzel ve incelikli yorumlarin icin.. en kisa zamanda o 16 metre derinlikteki baliklarin ve dibinin gorundugu ... suyu icilebilen 1,200 m'deki Gol'unuzu gormek istiyoruz ...
Ekledigin resimler cok guzel eline saglik .. ama bu arada sende gormussundur ..birkac resim eklenememis ..boyutlari buyuk oldugundandir heralde .. bir sekilde kucultup eklersen gorebilriz ..
slm / Ertugrul

Deep' Alıntı:
Ertuğrul bey, kesinlikle değerli yorumlarınızı silmek haddimize değil bunu bilmenizi isterim. Dediğiniz gibi böyle güzel bir etkinliğin başında "Gezenbilir" ifadesi olması bizi de mutlu eder. Zaten yapılanma çalışmalarımız da bu yönde. Gezenbilir'i sadece batıda değil doğuda da görmeyi biz de çok isteriz. :smiley:

Tam yerine denk geldi manzara koyalım :smiley: ...

[attachment=1]

SİDOFF ŞENLİK (17).jpg

bunlarda benden..:smiley:

IMG_1089.jpg

IMG_1092.jpg

IMG_1103.jpg

IMG_1118.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR