1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,463
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

img_5766_std.jpg

img_5748_std.jpg

img_5752_std.jpg

Resimler Reha hocamın arşivinden,

Etiketler

Hakan Tekrar ellerine sağlık, gel sen şu jeep gezisine gitme diyorum ben, böyle güzel kareler çekersin biz kıskanırız bak ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hakan abi ben unutursam sen unutma. Bol bol yiyenbilir resmi çekmen lazım bizim gezide. Bak burada yok diye dünyanın lafını yaptım hani sizinkiler demesinler :smiley:

Nasıl olsa beraberiz, birbirimize hatırlatırız ;)

discovery-V8' Alıntı:
Hakan Tekrar ellerine sağlık, gel sen şu jeep gezisine gitme diyorum ben, böyle güzel kareler çekersin biz kıskanırız bak ;D ;D

Teklifi göreyim abi ;D

Bu foto piyasası çok dengesiz hocam, girilmez bu işe...

concrete' Alıntı:
Bu foto piyasası çok dengesiz hocam, girilmez bu işe...

Güven hocam, öyle para kazanıyoruz gibi görünse de, masraflarımz ağır, cebimize bir şey kalmıyor vallahi ;D

Menajeriniz'e bir adet Defender 90 V-8, size de Casio Ex-f1 teklif ediyoruz, çekmiş olduğunuz ve yanan her foto için 1000$.

Ya ne düşünüyorsunuz he deyiverin işte ;D

hakan

sen bana 5000 usd ver, ben sevgili fotoğraf üstadı Hakan arkadaşımızı pazar günü uygun bir yerde misafir ederim :smiley:

naci

HakanBastoncu' Alıntı:
Menajeriniz'e bir adet Defender 90 V-8, size de Casio Ex-f1 teklif ediyoruz, çekmiş olduğunuz ve yanan her foto için 1000$.

Ya ne düşünüyorsunuz he deyiverin işte ;D

İşi bilen belli oluyor ;) Casio Ex-f1.. Saniyede 60 kare çekme özgürlüğü..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR