1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,457

Etiketler

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Cok guzel bir gezi olmus ....

O koca agacin altina sigamamis arac Yavuzmu? :D

ufukozkan' Alıntı:
Cok guzel bir gezi olmus ....

O koca agacin altina sigamamis arac Yavuzmu? :D

;D ;D

Ufuk abi, parkurun deriiiin kanalları ??? yüzünden Ufaklık uyuyakaldı gölgesinden faidelenmek için bende ağacın altına parkettim . ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

Ufuk abi, parkurun deriiiin kanalları ??? yüzünden Ufaklık uyuyakaldı gölgesinden faidelenmek için bende ağacın altına parkettim . ;D

:D :D :D Agaci kenara alsaydin koca oglan sigmamiski :D Sen kanal filan gormemissindir :D :D burasi derin kanaldi yavuz :D :D Yavuzun cevabi ; Hadi yaa :D :D :D bi daha geceyim bakiim :D

Evet bana göre kanallı bir parkurdu ;D

Bir ara Naci abi ve Yavuz abi battığım yerde benim arabanın üstünden geçtiler :p

Çok güzel bir gezi olmuş tertipleyen ve katılanları kutlarım, fotoğraflayıp bize o günü yaşatanlara teşekkür ederim

def110' Alıntı:
Kürşat Kardeşim bu konuda çok haklısın. Ben Defender için pompaya uyguluyorum bu yöntemi. Daima yanında bir telim vardır. Bütün elektrik off bile olsa ki zaman zaman oldu. Hemen pompaya bir direkt tel işi çözüyor.Bunu Hüseyin Ustadan öğrendim. Ama benim Ender'e önerdiğim sistem daha otomatik ve kalıcı bir çözüm gibi geliyor bana.
Selam ve sevgilerimle.
Atıf Tezerten
Selamlar,
Atıf bey,
Merak ettim, detay verir misiniz?
Teşekkürler....

2.jpg

Hakan çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık,

selamlar.
Mesut

Not: geyikleri de sığdırabilirimiyiz bu kareye?......:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR