1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,458
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Felice' Alıntı:
Hakan çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık,

selamlar.
Mesut

Not: geyikleri de sığdırabilirimiyiz bu kareye?......:smiley:

Sen iste yeter ki, sığdırırız Mesut abi ;)

LANDROVEREXP.jpg

Etiketler

Sonbaharda bu marka gezisini yaylalar arası uzunca bir gezi olarak bu sefer kamplı planlarız, günübirlik gezide muhabbet edecek zaman bile kalmıyor.

Deep' Alıntı:
Sonbaharda bu marka gezisini yaylalar arası uzunca bir gezi olarak bu sefer kamplı planlarız, günübirlik gezide muhabbet edecek zaman bile kalmıyor.

Katılıyorum.. ama sadece haftasonu için yetiştirebilecek miyiz? cuma akşamından çıkıp pazar akşamı evde olacak şekilde?

hakan bey cok guzel ozetlemissıniz geziyi tebrik ediyorum fotograftada cok basarılısınız
elinize kolunuza saglık

Benimde içimden böyle birşey yapmak geldi hakan beyin yaptıklarını görünce
:smiley:

LRposter.jpg

ben sonbaharda muhtemelen askeriyede LR kullanıyor olabilirim :D

Tüm Dostların Ellerine Sağlık,

Organizasyona abim Hakan Bastoncu ve Cüneyt Avdan abimin çağırmalarına rağmen gelemedim. Forumu okuyup resimlere bakınca kaçırdıklarıma çok yazık olmuş :( Mükemmel fotolar için Yasemin Hanım ve Hakan Bey'e, Güzel araçlarını sergileyen tüm dostlara teşekkürler.

Saygılarımla

Kürşat bey, mükemmel bir çalışma. Emeklerinize sağlık. Pazar günü müsaitseniz JEEP buluşmasına beklerim sizi.

Hakan Bey böyle organizasyonlara sırf fotograf çekmek için katılmak istiyorum aslında aracım olmasada. ama geçen haftanın yorgunlugu üstümden yeni yeni kalkarken jeep gezisi bana kaldıramayacağım kadar yorucu geçicekmiş gibi görünüyor. Hem araç sayısı çok fazla hem parkur yağış olursa çok zorlayacak o yuzden sanırım bu geziden affımı isteyebilirim. Gerçi bizim yazlık ağvada ve hafta sonu orda olma ihtimalimde var duruma göre bakıcam. Davet için çok teşekkürler
:smiley:

Deep' Alıntı:

Cok iyi fikir, benim kamp hazirligim yok ama o zamana kadar yetistiririm.

Hakan abi ben unutursam sen unutma. Bol bol yiyenbilir resmi çekmen lazım bizim gezide. Bak burada yok diye dünyanın lafını yaptım hani sizinkiler demesinler :smiley:

img_3902_std.jpg

img_3901_std.jpg

img_3910_std.jpg

Resimler Reha hocamın arşivinden,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR