anerkad' Alıntı:Sitenin sosyalleşmeden uzaklaştığını düşünüyorum bu marka fanatizmizmiyle.Bir kez tanıdığım dost ve offroad tutkunu kemal beye davet gelmedi....Alpaslanepli den beklemedim desem yalannn
Kendi adima cok tesekkur ediyorum sevgili Canjan' Alıntı:ist dışından erken gelecek yada kalıcak yer düşünenler için kapım açık herkese
concrete' Alıntı:evettttt. hala yok bir karsilik
;D ;Dufukozkan' Alıntı:Kendi adima cok tesekkur ediyorum sevgili Can
Ben direk Sile yapicam
Ahmet Abi,anerkad' Alıntı:Sitenin sosyalleşmeden uzaklaştığını düşünüyorum bu marka fanatizmizmiyle.Bir kez tanıdığım dost ve offroad tutkunu kemal beye davet gelmedi....Alpaslanepli den beklemedim desem yalannn
KEMALS42' Alıntı:Sayın JEEP ci abiler,arkadaşlar ve kardeşler,
Bir Pajero cu olarak katılamayacağım için,banada bir sağ koltuk bulunurmu acaba... ?? iyi co pilotumdur hani..
beatrix' Alıntı:Hadiiiiiii yapmayıııınnnn.....
Bu olayı neden tüm futbolseverlerin takım taraftarları gibi değerlendirmiyorsunuz....?
Her markanın olduğu toplanmalarımızda var, sadece tek marka adı altında toplantılarımızda....
Herbirinin anlamı ve zevki ayrı......
Bence aksine site şu ana kadar olabildiğince sosyalleşmekte....
Sadece zaman zaman kulvarlar ayrı ayrı bir arada olmak istiyorlar....
Ne var bunda....
Ayrıca; dikkat ederseniz bir markanın toplanmasını diğer marka saygı ile izliyor....
yuysal' Alıntı:Siz gelin Kemal bey.Benim aracımda boş yer yok ama buluruz boş bir koltuk.
reis28' Alıntı:cumartesi aracın son kontrol ve lastik degişimlerini yapıp pazar gününü iple cekecegim hava durumu nasıl olacak pazar yagmur yagarmı ne dersiniz
beatrix' Alıntı:Parçalı bulutlu 27 derece
beatrix' Alıntı:Sen şimdi tahmin edebiliyormusun? Gözlemecilerin önüne geleceksin, forumdaki arkadaşlarınla koyu sohpete girip hasret gidereceksin, sonra konvoylar kalkacak ve sen orada öylece kalakalacaksın.....
İlk gözlemen benden....