ufukozkan' Alıntı:Pmr......... No 41 kere maasallah Ankaradan baska gelen yok Nerde bizimkiler
Sevindim diyemem Ergun bey Arkadaslarla konvoy olarak gelmek daha zevkli olurdu ...beatrix' Alıntı:Nasılda sevindin ama....
ufukozkan' Alıntı:Sevindim diyemem Ergun bey Arkadaslarla konvoy olarak gelmek daha zevkli olurdu ...
Sevgili Alp e selamlarimi iletin lutfen Sagolsun.... Pazar gunu gorusmek uzerebeatrix' Alıntı:Alfonse bugünden itibaren İstanbul'da misafirimiz, çok anlattı sizden, tanışmayı gözlüyoruz....
ufukozkan' Alıntı:Sevgili Alp e selamlarimi iletin lutfen Sagolsun.... Pazar gunu gorusmek uzere
beatrix' Alıntı:O kadar çok konuşuyorki bir ara kesebilirsem selamınızı iletebilirim.....
KEMALS42' Alıntı:Sayın JEEP ci abiler,arkadaşlar ve kardeşler,
Bir Pajero cu olarak katılamayacağım için,banada bir sağ koltuk bulunurmu acaba... ?? iyi co pilotumdur hani..
jan' Alıntı:ufuk abı ben varım ank ekıbı olarak şuna istdayım ztn yaya olarak katılabılırım
jan' Alıntı:ufuk abı ben varım ank ekıbı olarak şuna istdayım ztn yaya olarak katılabılırım
anerkad' Alıntı:Sitenin sosyalleşmeden uzaklaştığını düşünüyorum bu marka fanatizmizmiyle.Bir kez tanıdığım dost ve offroad tutkunu kemal beye davet gelmedi....Alpaslanepli den beklemedim desem yalannn