1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,538
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Jeep34' Alıntı:
Sen aracını yükle gel Göktuğ..Ciddiyim. Kıskananlar çatlasın. Cumadan gel hafta sonu misafirimiz ol. ;) Seni Havaalanından alayım :smiley:

Uğur abi çok güzel dedin kanıma giriyorsun valla. Ama şu an şantiyeyi bırakamam. Az kaldı 45 gün sonra Tokat işi bitiyor. Özgürlüğüme kavuşuyorum. O zaman olur. Sanırım sonbaharda yapılacak ilk geniş katılımlı geziye geleceğim. Sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Selamlar..

Etiketler

yiğit istersen yağmur duasına çıkma co pilot olan sensin :smiley:)sonra deme bana ünal abi bu eziyetde cekilmez diye :smiley:)biz s adece gezelim eğlenelim neşemize bakalım bu seferlik :smiley:)

HakanBastoncu' Alıntı:
Canım Kardeşim,

Konu başlığını zevkle okuyorum. Fakat sen limon sıkmaya başladın farkında olmadan.... 18 yaşındayım, Nişantaşında oturuyorum vs. vs. yazmışsın. Eyvallah en güzel yaşlar. Yorum yapıyorken 18 yaşında bir delikanlı gibi yap. 40 yıllık off road şoförü gibi yapma. Babanın sana almış olduğu Rubicon'la bağdat caddesinde gezmek, Land Rover'la off road yapmaya benzemez. Kaç yaşındasın ve kaç tane yanan Land Rover gördün ? Magazin takibi yapıyorsan belki ordan görmüş olabilirsin, Deniz Akkaya Hanımın yanan arabası Land Rover değil P 38 kasa kodlu Range Rover'dir.
Senin yaşın kadar Jeep ve Land Rover kullandım. Prim yapmak istiyorsan bilgi ve becerinle yap lütfen. Markalara sataşmak için çok genç ve toysun. Sataşan ağabeylerin var, biz onlarla atşırız da sevişiriz de. Gezi başladığı zaman herşey unutulur, Gezenbilir kardeşliği devam eder.

Sevgiler,selamlar.

Bravo....!
Bu gerekliydi....!

ulusotomotiv' Alıntı:
yiğit istersen yağmur duasına çıkma co pilot olan sensin :smiley:)sonra deme bana ünal abi bu eziyetde cekilmez diye :smiley:)biz s adece gezelim eğlenelim neşemize bakalım bu seferlik :smiley:)

Evet hiç bu açıdan düşünmemiştim :smiley: arabadan inip kürekleyen çamurda debelenen co pilotlar oluyor he. Neyse öğrenicez yavaş yavaş heralde, toz olsun toprak olsun gezelim paşa paşa ozaman (direk 180 derece dönerim)

genç arkadaşımız yeni olduğundan talihsizce kullanışmış çümleler olarak görmekde fayda var..hakan aradaşımızın dediği gibi yeri geldiğinde samimi olduğumuz arkadaşlarımızla ara ara eğlençsine yani bilerek kızdırmak içn söylediklerimiz çümleler vardır fakat gercek şu yolda dağda ormanda kalanımız oldumu hepimiz yardımcı oluruz hepimzide araç doğa s evgisi var hepimiz tutku ile araçlarımıza bağlıyız gecemiz gündüzümüz sanyide yollarda gecer ve baki olan dostlularımızdır kelimelerimize bu yüzden dikkat etmekde kesinlikle fayda var

[attachment=1]

Powered.jpg

ulusotomotiv' Alıntı:
genç arkadaşımız yeni olduğundan talihsizce kullanışmış çümleler olarak görmekde fayda var..hakan aradaşımızın dediği gibi yeri geldiğinde samimi olduğumuz arkadaşlarımızla ara ara eğlençsine yani bilerek kızdırmak içn söylediklerimiz çümleler vardır fakat gercek şu yolda dağda ormanda kalanımız oldumu hepimiz yardımcı oluruz hepimzide araç doğa s evgisi var hepimiz tutku ile araçlarımıza bağlıyız gecemiz gündüzümüz sanyide yollarda gecer ve baki olan dostlularımızdır kelimelerimize bu yüzden dikkat etmekde kesinlikle fayda var

İyide, bu kardeşimiz daha ne zaman bu denli samimiyet kurduki?

ergün abi yapma allah aşkına alırız bitane daha valla bak unimog buldum bi yerlerden siteye resmini atmayı bilmiyorum sana yolluym diycem msnde yoksun apaçhi var bitanede bi msne girde atıyım sana :smiley:))))

Mithatcan' Alıntı:
biraz fazla oldu galiba konudan alakasızım ergün abi ama çocuğa biraz fazla yüklenildi öle düşüyorum..

Mithat Kardeşim,

Seni tanımıyorum ama sitede eski olduğunu, babanın çok değerli bir insan olduğunu forumlardan okudum, çevreden duydum. Oktay Bey'in Bobtail'i kaldığında sanırım kurtarma ekibinde sen de vardın. Yanılıyorsam düzelt... Baban ve sen bu spora ve bu siteye gönül vermiş kişiler olarak yorumlarınızı tartarak yaparken, yeni bir delikanlının bu derece şuursuz yorumlar yapmasını kusura bakma taşıyamam. Arabam standart, gücüm belli ve yorumlarım ona göre adaplı. Ergun abinin söylediği gibi gerekli ve yerinde bir fren yaptırdım. Biliyorsun işler çığrından çıkınca birbimizi istemeden de olsa kırıyoruz. RUBIN kardeşimiz azar olarak değil ağabey tavsiyesi olarak algılamış ve kırılmamıştır. umarım.

SAYFAYI KİRLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYOR, 24 MAYIS'IN EĞLENCELİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.

Yolunuz Açık Olsun Dostlarım.

Bu arada oturup geri sayım için saatleri dakkaları hesaplamıyorum, masa üstümde zaten programı var, kurmuştum; gördükçe arasıra yazıyorum.....:smiley::smiley::smiley:
Demeyin sonra " bu adamın işi gücü yokmu?" diye....:smiley::smiley::smiley:
Bakın; artık afişte hazırlamıyorum.....:smiley: (zaten tiyo geldi >>> kızıyorlarmış...: :smiley: ;) :D ;D )

Arkadaşlar ilk kez böyle geniş katılımlı,hatta il kez böyle bir geziye katılacak olan arkadaşların dikkatine.

Lütfen Konvoy Kurallarını ve Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuzu mutlaka okumalarını öneririm.

Konvoy Kuralları İçin Lütfen Okuyunuz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuzu Lütfen Okuyunuz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

HakanBastoncu' Alıntı:
Mithat Kardeşim,

Seni tanımıyorum ama sitede eski olduğunu, babanın çok değerli bir insan olduğunu forumlardan okudum, çevreden duydum. Oktay Bey'in Bobtail'i kaldığında sanırım kurtarma ekibinde sen de vardın. Yanılıyorsam düzelt... Baban ve sen bu spora ve bu siteye gönül vermiş kişiler olarak yorumlarınızı tartarak yaparken, yeni bir delikanlının bu derece şuursuz yorumlar yapmasını kusura bakma taşıyamam. Arabam standart, gücüm belli ve yorumlarım ona göre adaplı. Ergun abinin söylediği gibi gerekli ve yerinde bir fren yaptırdım. Biliyorsun işler çığrından çıkınca birbimizi istemeden de olsa kırıyoruz. RUBIN kardeşimiz azar olarak değil ağabey tavsiyesi olarak algılamış ve kırılmamıştır. umarım.

SAYFAYI KİRLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYOR, 24 MAYIS'IN EĞLENCELİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.

Yolunuz Açık Olsun Dostlarım.

Hakan bey, siz sayfayı kirletmiyor temizliyorsunuz....
Sevgiler...!

HakanBastoncu' Alıntı:
Canım Kardeşim,

Konu başlığını zevkle okuyorum. Fakat sen limon sıkmaya başladın farkında olmadan.... 18 yaşındayım, Nişantaşında oturuyorum vs. vs. yazmışsın. Eyvallah en güzel yaşlar. Yorum yapıyorken 18 yaşında bir delikanlı gibi yap. 40 yıllık off road şoförü gibi yapma. Babanın sana almış olduğu Rubicon'la bağdat caddesinde gezmek, Land Rover'la off road yapmaya benzemez. Kaç yaşındasın ve kaç tane yanan Land Rover gördün ? Magazin takibi yapıyorsan belki ordan görmüş olabilirsin, Deniz Akkaya Hanımın yanan arabası Land Rover değil P 38 kasa kodlu Range Rover'dir.
Senin yaşın kadar Jeep ve Land Rover kullandım. Prim yapmak istiyorsan bilgi ve becerinle yap lütfen. Markalara sataşmak için çok genç ve toysun. Sataşan ağabeylerin var, biz onlarla atşırız da sevişiriz de. Gezi başladığı zaman herşey unutulur, Gezenbilir kardeşliği devam eder.

Sevgiler,selamlar.

Kusura bakma abi, amacim atar gider yapmak degildi, saka olsun diye dedim cunku teyzemin range roveri ve lr2 si alev aldi otobanda 90la giderken. argo konustuysamda ozur dilerim amacim kimseyi gocundurmak deildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri