1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım ben şöyle bir şey teklif ediyorum moderatörlere. Sen her geziye teknik araç, arama kurtarma aracı,eskort, konvoy sorumlu aracı, tamir bakım aracı v.s bunlar gibi bir isim altında katıl..

[/quotÇok kısa görüştük düzcede ama dürüstlüğün saygın bakış açın neyse daha temelli görüşmeler dileğiyle.

Engin abi dur şimdi ben internette JEEP tarihi ile İSUZU tarihini karşılaştıryorum. D-MAX üretimiyle JEEP bağını bir şekilde bulup (yada uydurup) belgeleriyle koyacağım sayfaya gör bak.. :smiley:

skodayı adamdan saymayız istanbul belediyesinde çocukluğumda otobüsleri vardı.babamda bahsederdi ısuzu kamyonlardan cağaloğlunda

Konu sapmasında 1937 ısuzu 1941 jeep gelişmesi önemli aslında..

[attachment=1]

Takıldım galiba.... Ergün bey arızamı oldum ne... Afişleriniz güzelde biara değiştiriyordunuz yenilik yenilik.. evet avatar değişmiş..

anerkad' Alıntı:
Takıldım galiba.... Ergün bey arızamı oldum ne... Afişleriniz güzelde biara değiştiriyordunuz yenilik yenilik.. evet avatar değişmiş..

Ergun abi bugün erken yatacak galiba Pazartesi'yi erkenden silmiş..

Büyük buluşmaya.......,

el.png

Gün kaldı......!

alpaslanepli' Alıntı:
Colombo gibisin ewwwet 12.00 den evvel geçilmiyordu.hasret işte...saatleride ileri alırsınız

Ergun bey başladı gösteriye..Budurr

alpaslanepli' Alıntı:
Konuşmam yaparım diyo alpaslancım baksana

anerkad' Alıntı:
Colombo gibisin ewwwet 12.00 den evvel geçilmiyordu.hasret işte...saatleride ileri alırsınız

Abi bayram arafesinde çocukken rahmetli babamın aldığı yeni ayakkabıları baş ucuma koyar öyle yatardım ve uyuyamazdım heyacandan. Aynı o hisleri yaşıyorum.
Benim araç orjinal arazi modifikasyonu için krize takılanlardanım şimdilik. Bu yüzden orada yapılı ZJ leri görmek kardeş xj lerin arazi kabiliyetlerini izlemek ancak fuarlarda bakıp bindiğim rubiconları incelemek hele birde gelme kararı alan dedelerimiz cj lere yaklaşmak beni inanılmaz heyacanlandırıyor. Üstelik Düzce'ye bir sebeple gelemeyen sitede ahbaplık kurduğumuz ama yüz yüze tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatım olacak.

Bunların hepsini birleştirince 5 gün bile çok geliyor insana. Tabi bunların hepsi Allah nasip ederse olacak.. Niyet hâyır akıbet hâyır olsun inşallah...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi bayram arafesinde çocukken rahmetli babamın aldığı yeni ayakkabıları baş ucuma koyar öyle yatardım ve uyuyamazdım heyacandan. Aynı o hisleri yaşıyorum.
Benim araç orjinal arazi modifikasyonu için krize takılanlardanım şimdilik. Bu yüzden orada yapılı ZJ leri görmek kardeş xj lerin arazi kabiliyetlerini izlemek ancak fuarlarda bakıp bindiğim rubiconları incelemek hele birde gelme kararı alan dedelerimiz cj lere yaklaşmak beni inanılmaz heyacanlandırıyor. Üstelik Düzce'ye bir sebeple gelemeyen sitede ahbaplık kurduğumuz ama yüz yüze tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatım olacak.

Bunların hepsini birleştirince 5 gün bile çok geliyor insana. Tabi bunların hepsi Allah nasip ederse olacak.. Niyet hâyır akıbet hâyır olsun inşallah...

Gaz veriyorsun gibi geldi bana ,bende hevesliyim olmadı böyle ortam hiç. geleyim yancı olarak ama JEEP yazmak arabaya bana ters..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri