1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

LİSTEMİZİN SON HALİ..

01- Uğur Kalaycı (Jeep34)                                   G.Cherokee WK 3.0                       İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal)                                    Cherokee Country XJ 4.0                 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51)                                  Cherokee Sport XJ 4.0                    İstanbul
04- Fatih Yazıcı (metehan41)                               G.Cherokee ZJ 5.9                        Kocaeli
05- Aslıhan Yazıcı (metehan41)                            G.Cherokee WJ 2.7                       Kocaeli
06- Önder Özdenkaya (dronder)                          G.Cherokee ZJ 4.0                        Kocaeli
07- Alpaslan Epli (alpaslanepli)                              G.Cherokee ZJ 5.2                        İstanbul
08- Murat Çelebi (MC)                                        Cherokee Sport XJ 4.0                   İstanbul
09- Ateş Erol (ates )                                          G.Cherokee  Zj 5.2                       İstanbul
10- Serkan Tut (Düzce Off-road team)                 Cherokee Sport XJ 4.0                  Düzce
11- Cemil Yiğit (Cemil yiğit)                                 Cherokee Liberty 2.8                     Düzce
12- Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee)    G.Cherokee ZJ 5.2                       İstanbul
13- Cüneyt Avdan (duman)                                Grand Cherokee ZJ 5.2                 İstanbul
14- Erkan Ekşioğlu (ophtha)                                Cherokee Country XJ 4.0              Kocaeli
15- Cem Yüksel (wranglercem)                            Wrangler yj                                İstanbul
16- Mustafa Aydemir (september)                        G.Cherokee 5.2 ZJ                      İstanbul
17- Adem Ulukuş (clandraz)                                 G.Cherokee  5.2  ZJ                    İstanbul
18- Cem Gedikoğlu (iksje)                                    G.Cherokee 5.9 ZJ                     İstanbul
19- Serkan Kuyumcu (serkann)                             G.Cherokee 5.2 ZJ                     İstanbul
20- Mirkan Şenol (mirkan)                                    G.Cherokee 4.0 zj                      İstanbul
21- Berkay Karmutoğlu (berkay07,canyalcin)           G.cherokee 5.9 zj                      İstanbul
22- (Alfonse)                                                     G.Cherokee 5.2 zj                     Ankara
23- Musa Arıkan (musa zeje 5.2)                           G.Cherokee 5.2 ZJ                    İstanbul
24- Hakan Betir                                                  G.Cherokee 5.9 ZJ                    İstanbul
25- Muhittin Göğceloğlu                                       G.cherokee 5.2  zj                    İstanbul
26- Hulusi SARAL (jeep xj)                                    Cherokee xj 4.0                      İstanbul
27- Ergun Erakman (Beatrix)                                 G. Cherokee 5.2 ZJ                  İstanbul
28- Abdullah Erten (aviator310)                             G. Cherokee 5.2 ZJ                 İstanbul
29- Tayfun Atakan                                              wrangler TJ                             İstanbul
30- Tuncay Özay (tuncay cj)                                 CJ 7                                       İstanbul
31- Naci Dai (lomboz)                                         JK Rubicon                             İstanbul
32- Tunay Güldik (Tpower)                                  Cherokee Country Xj 4.0            İstanbul
33- Umut Öcal (Umutkaptan)                                 USS XJ                                   Kocaeli değirmendere
34- Barkin İnci (rubi80)                                        JK Rubicon Unlimited 2.8 CRD İstanbul

Etiketler

rubi80' Alıntı:
benıde yazın lütfen

Barkin İnci- Wrangler Rubicon Unlimited 2.8 CRD

standart biraz aşınmı wrangler silentarmor AT lastik var 255 75 17 bi de bi kişi daha benle gelicek yanımda aynı zamanda katılım ücreti varmı varsa ne kadardır teşekkurler

sizi listeye ekledim...

katılım ücreti yok ;)

görüşmek dileğiyle...

eyv ama lastikler biraz zeval benim artık kalırsam vinçlersiniz umarım :D çeki yeri var şaseden ön ve arka tarafta

Çekeriz çekeriz Barkin sen gönlünü ferah tut.Çekme ücretleri aracın modeline,ağırlığına ve batma derecesine göre 10-50TL arasında değişiyor. :D :D

rubi80 merak etme kalmazsın.. ;) ergun abi bi kaç cj daha olsun yahu tek olmak olmaz..millete özelden mesaj atacagım..

''rubi80'' (adınızı bilmiyorum) çok kalabalık ve aile kıvamında bir gezi olacağı için (yalnızda gelinebilir) zaten sert etaplara girmekten vazgeçtik.
Sizin gibi standart bir çok araç var. Gerçi sizin aracın standartıda 32'' lastikle, modifiyeliden farkı yok. ;)
Görüşmek üzere..

rubi80' Alıntı:
eyv ama lastikler biraz zeval benim artık kalırsam vinçlersiniz umarım :D çeki yeri var şaseden ön ve arka tarafta

ön ve arka da çeki yeri var bi de rubiconlarda ön arka dif lock var ;)

siz bizi çekmeyin parkurda :D :D :D

kim kalırsa kalsın itina ile diğer dostlar tarafından çekilir... ;)

rubi80' Alıntı:

Çekildin bil.....:smiley:

Yaa, benim ön diff kilitim yok... kalırsam çekersiniz, değil mi?

GELIYORUM!

01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
04- Fatih Yazıcı (metehan41) G.Cherokee ZJ 5.9 Kocaeli
05- Aslıhan Yazıcı (metehan41) G.Cherokee WJ 2.7 Kocaeli
06- Önder Özdenkaya (dronder) G.Cherokee ZJ 4.0 Kocaeli
07- Alpaslan Epli (alpaslanepli) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
08- Murat Çelebi (MC) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
09- Ateş Erol (ates ) G.Cherokee Zj 5.2 İstanbul
10- Serkan Tut (Düzce Off-road team) Cherokee Sport XJ 4.0 Düzce
11- Cemil Yiğit (Cemil yiğit) Cherokee Liberty 2.8 Düzce
12- Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) G.Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
13- Cüneyt Avdan (duman) Grand Cherokee ZJ 5.2 İstanbul
14- Erkan Ekşioğlu (ophtha) Cherokee Country XJ 4.0 Kocaeli
15- Cem Yüksel (wranglercem) Wrangler yj İstanbul
16- Mustafa Aydemir (september) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
17- Adem Ulukuş (clandraz) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
18- Cem Gedikoğlu (iksje) G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
19- Serkan Kuyumcu (serkann) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
20- Mirkan Şenol (mirkan) G.Cherokee 4.0 zj İstanbul
21- Berkay Karmutoğlu (berkay07,canyalcin) G.cherokee 5.9 zj İstanbul
22- (Alfonse) G.Cherokee 5.2 zj Ankara
23- Musa Arıkan (musa zeje 5.2) G.Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
24- Hakan Betir G.Cherokee 5.9 ZJ İstanbul
25- Muhittin Göğceloğlu G.cherokee 5.2 zj İstanbul
26- Hulusi SARAL (jeep xj) Cherokee xj 4.0 İstanbul
27- Ergun Erakman (Beatrix) G. Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
28- Abdullah Erten (aviator310) G. Cherokee 5.2 ZJ İstanbul
29- Tayfun Atakan wrangler TJ İstanbul
30- Tuncay Özay (tuncay cj) CJ 7 İstanbul
31- Naci Dai (lomboz) JK Rubicon İstanbul
32- Tunay Güldik (Tpower) Cherokee Country Xj 4.0 İstanbul
33- Umut Öcal (Umutkaptan) USS XJ Kocaeli değirmendere
34- Barkin İnci (rubi80) JK Rubicon Unlimited 2.8 CRD İstanbul
35- Jyrki "Yürki" (jyrays) Sesli yeşil çanavar CJ-5 Şile

Eyyyvaaaahhhhh gezi çığrından çıkmaya başladı gibi.....:smiley:
CJ'ler resmen meydanı basacak....:smiley:

Biryere taşısınlar moderatörler.Jeep,Land,mitsubishi,suzuki cumhuriyeti oldu site.BİZ MUZ CUMHURİYETİMİYİZ......

Şaka şaka ama her şakada???????

anerkad' Alıntı:
Biryere taşısınlar moderatörler.Jeep,Land,mitsubishi,suzuki cumhuriyeti oldu site.BİZ MUZ CUMHURİYETİMİYİZ......

Şaka şaka ama her şakada???????
Babacım ben şöyle bir şey teklif ediyorum moderatörlere. Sen her geziye teknik araç, arama kurtarma aracı,eskort, konvoy sorumlu aracı, tamir bakım aracı v.s bunlar gibi bir isim altında katıl..

Ünvanlar şaka olsun diye ama katılma konusunda ciddiyim .....

Azınlıkların hakıını savunuyorum alpaslancım

anerkad' Alıntı:
Azınlıkların hakıını savunuyorum alpaslancım

Tamam abi işte bende destekliyorum.
Hep destek tam destek..

Engin abi tüm gezilere koşulsuz katılsın kampanyası başlatıyorum....

ÇARŞI Engin abisiz gezilere KARŞI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri