1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

duman' Alıntı:
bir mi bende sözlerimi geri alamamı çalabiliyorum ama...

Cüneyt abi sendeki ses tonu olduktan sonra. ohoooo
anayasa kitapçığını okusan sanat olur be abi. Sen konuş yeterki bize müzik gibi gelir.. Halt etmiş engüzel sesli şiir sanatçıları bile senin ses renginin yanında..

Etiketler

ates' Alıntı:
bende biraz mandolin ve flüt çalabiliyorum :D en favori parçamda ' daha dün annemizin ' :D :D :D
ya be sana ne dedim eve geç kalmazsın annemler izmir buca da oturuyor bi kahve içer döneriz demedim mi.tutturdun abi konaktan dönelim yeter artık diye.yarın gene geliriz dedin.İzmir nedir yahu iki adımlık yol.annemleri bursa'ya taşısak kahvaltıya bile kalırız dimi?

duman' Alıntı:
bir mi bende sözlerimi geri alamamı çalabiliyorum ama...

Bu şarkıyı hiç bu kadar keyifle dinlememiştim. Ama çok kısa olmuştu. Artık acısını çıkartırız sanırım.

hural' Alıntı:
Bu şarkıyı hiç bu kadar keyifle dinlememiştim. Ama çok kısa olmuştu. Artık acısını çıkartırız sanırım.
yeni bir şarkı çalışıyorum only on a jeep google da arat notalarını bulursun

hural' Alıntı:
Biliyorum biliyorum. Geçmiş olsun bile diyemedim kusura bakma. GEÇMİŞ OLSUN !

Abi sağolasın.. Pazartesi Amerikadan gelecek kargo bir nebze yüreğimize su serpecek inşallah.. Tabi bide Ateş BEYYYY!!! eskisini satmama mani olacak pazarlama stretejimize taş koyacak mesajlar atmazsa ilan sayfasında tam süper olacak :smiley:

duman' Alıntı:
ya be sana ne dedim eve geç kalmazsın annemler izmir buca da oturuyor bi kahve içer döneriz demedim mi.tutturdun abi konaktan dönelim yeter artık diye.yarın gene geliriz dedin.İzmir nedir yahu iki adımlık yol.annemleri bursa'ya taşısak kahvaltıya bile kalırız dimi?

haklısın keşke oralara kadar gitmişken şu malum geziye gelemiyen izmir tayfasınıda getirseydik ,1 gün kaldı malum kıyağımız olurdu :D

ates' Alıntı:
haklısın keşke oralara kadar gitmişken şu malum geziye gelemiyen izmir tayfasınıda getirseydik ,1 gün kaldı malum kıyağımız olurdu :D
bana başka tükkanları anlatmayın biz kendi işimize bakalımm.masa üçe çek bir kelle paça

alpaslanepli' Alıntı:
Abi sağolasın.. Pazartesi Amerikadan gelecek kargo bir nebze yüreğimize su serpecek inşallah.. Tabi bide Ateş BEYYYY!!! eskisini satmama mani olacak pazarlama stretejimize taş koyacak mesajlar atmazsa ilan sayfasında tam süper olacak :smiley:

alemsin yaaaaa :D

duman' Alıntı:
bana başka tükkanları anlatmayın biz kendi işimize bakalımm.masa üçe çek bir kelle paça

eeeeeeeee sürekli şikayet ettiler biz yokuz ilgilenilmedi diye biz geldik kimse yok ::smiley:

ates' Alıntı:
eeeeeeeee sürekli şikayet ettiler biz yokuz ilgilenilmedi diye biz geldik kimse yok ::smiley:

Ustaaa .. Zoruma gidiyor ama. Adamlar nankör diyorum ilgilendim yoksa.. Masa üçün kelle paça hazır bu arada...

jeep kelle paça tayfası bayramımız ne zamandı kaç gün kaldı

Sevtap kuru/pilavı duyunca mı uzaklaştı ;D

ates' Alıntı:
tabi tabi orjinal teybin ölüsü 400 lira eder ;)

Heh işte abimsin!... Cüneyt abinin muhteşem sesiyle bu sözleri besteledik mi.. Bi kısa klip.. koydukmu ilan sayfasına değil yükseltme kiti M/T lastik parası bile çıkar o teypten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR