evet haklısınız..mesela ben 14 numaraydım..numaram ve çamurlarım hala duruyor..wanted' Alıntı:dikkatimi çektide araç numaralarına göre bir çekim yapılmamış
şöyle hem 55 aracı ve şöförünü görmüş olurduk sırasıyla hemde hatıra olarakta güzeldi
isimler unutulsa bile ben 1.jeep buluşmasında 22 kapı numarı araçtım gibisinden
şöyle 1.2.3.4. gibi sıralı resimlerinizi görseydik güzel olurduserkann' Alıntı:evet haklısınız..mesela ben 14 numaraydım..numaram ve çamurlarım hala duruyor..
aslında o sıralmayı biz görebiliyoruz resimlerde olsun videolarda olsun su geçişlerinde olsun..orda olmayan tabi tam kestiremiyor..wanted' Alıntı:şöyle 1.2.3.4. gibi sıralı resimlerinizi görseydik güzel olurdu
jeep' Alıntı:Kurtarma operasyonu bence çok profesyonel ve güvenli bir görüntü verdi. Hatta ilk izlediğimde kendimce şu ciddiyete bak araç bundan az hasarla düzeltilemezdi, vinçleme esnasında halatların etrafında kimse yok dedim. Ustaların başında olduğu belliydi yani.. Sorumsuzlukla ilgili yorumu yapan arkadaşımız alttaki videoya da bir yorum yaparsa seviniriz. ;D Yeterli donanım ve tecrübe olmasaydı XJ böyle de düzeltilebilirdi. ;D