1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,575
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

aykut bey gezide tanışamadık adem abi sizden bahsetmişti...fotoğraflar çok güzel...umarım yakın bir gezide beraber oluruz elinize sağlık...

Etiketler

...

_DSC9376-küçük.jpg

_DSC9377-küçük.jpg

_DSC9378-küçük.jpg

Cüneyt bey ; teşekkür ederim , açıkçası fotoğraf çekmeye pek fırsat bulamadım , fırsat buldukça çekmeye çalıştım... gelecek sefere daha pratik olmaya çalışıcam , malum hem araç kullanıp hem de fotoğraf çekmek zor oluyor.... görüşmek üzere...

Ateş Arkadaşım,
Kötü bir şey söylediğimi hiç zannetmiyorum ama,maalesef her söyleneni mutlaka yanlış yöne çekecek ve değerlendirecek biri mutlaka çıkıyor.. Sanıyorum ki, bu Jeep e binenlerin kanında da,Amerikan özgürlüğüne bile zamanında başkaldıran asilikte olan kızılderililierin genleri yerleşiyor,diyeceğim ama,maalesef benim aracımın ruhsatında da "Arazi Taşıtı - Jeep " yazıyor.Sanırım Jeep i yanlış yazmışlar olsa gerek diye düşünüyorum artık.Benim aracım Jeep değil, arazinin gerçek ve tek aracı olduğunu belli eden tüm araç ruhsatlarında olduğu gibi sadece "Arazi Taşıtı" olarak yazmalıydı.. Yorumlara niçin açık değilsiniz,veya neden birkezde olumlu yönünden bakmaya çalışmıyorsunuz? Anerkad Ahmet beyede sadece yapmış olduğu şahsi görüşü yönünde bir babacan tavır yorumu ile fanatik bir saldırı yapıldığını gördümki, kendisi offroad cu değilim dedi..ama belki sizlerden ve bizlerden çok daha tecrübeye sahip bir uzun yol kamyoncusu olduğunu belirtti..Kanımca hiçde küçümsenebilecek bir durum söz konusu değildi.. Bu işte tecrübeli olan yönetici insanların daha makul ve açıklayıcı tavırları yeterliydi,vede sakin bir özveri ile yaptılarda..Şimdi ise aynı durum benim için geçerli olmakta.. Marka fanatiği yapılmasından başka bir işe yaramayan tartışmalara gebe olan bu konularda bir daha yazmamaya gayret ederim. Markalara önem veririm lakin,Öyle bir takıntım yok..Ayrıca senin aracının,vergisi,yakıtı elbette seni ilgilendirir..bana veya kime ne..Mesele uslup sa onda da bir yanlış yok.. ee sorun nedir o halde?? Bu forumda mesaj yazmamızmı?? Amerikan Jeep kullanmayanlar yazmasın diye özellikle belirtin bari oldu olacak,kimse yazıpta aşağılanmasın..
Herşey gönlünüzce olsun dileklerimle diyebileceğim..
Kemal Sarıgül

ates' Alıntı:
kemal bey hayırdır jeep alıcaksınız galiba ,kamuoyu yoklamasımı yapıyorsunuz !!!
55 araç sahibinin yakıt konusunda sesi çıkmıyor dikkat ediyorum en az 3 msj dır aynı konuyu üsteliyorsunuz aynı msj atıyorsunuz ve arkadaşlarımız size şaka yollu cevap veriyor. ama benim aracımın yakıtı ve vergisi beni ilgilendir hiç kimseyi değil !!! ben seviyorum aracımın 25 litre yakmasını ve çünkü 5.2 V8 kullanıyorum sesi bile yeter bırakın kendisini ,keşke 5.9 olsaydıda 30 litre yaksaydı helal olsun benim ve bizlerin aslanlarına .
gelelim vergisine, benim bi lafım vardır aslan besliyen yemini düşünmez diye unutmayınki tüm kediler aslan familyasındandır ama en büyük kedi bile aslan yavrusu kadardır !!! siz canınızı sıkmayın aslan besliyen yemini ,suyunu ve vergisini düşünmez.

Kurtarma operasyonu bence çok profesyonel ve güvenli bir görüntü verdi. Hatta ilk izlediğimde kendimce şu ciddiyete bak araç bundan az hasarla düzeltilemezdi, vinçleme esnasında halatların etrafında kimse yok dedim. Ustaların başında olduğu belliydi yani.. Sorumsuzlukla ilgili yorumu yapan arkadaşımız alttaki videoya da bir yorum yaparsa seviniriz. ;D Yeterli donanım ve tecrübe olmasaydı XJ böyle de düzeltilebilirdi. ;D

th_video.jpg

Göktuğ bey,göndermiş olduğunuz videonun konuyla ilgisini anlayabilmiş değilim.yorum yapılır ancak burda değil başka biryerde konu açarsınız herkes yorumunu yapar.Anlatmak istediğimi anlamamakta ısrarcı olduğunu görüyorum arkadaşların.Yorumumun biryelerinden alınıp değişik yerlere getirilmekte konu.tekrar söylüyorum devrilen aracın yanından geçiş yapan araçlarla ilgili yorum yapmıştım ikinci kazaya sebep verebilirler diye.Onunlada ilgili tatminkar cevaplar aldım.Görevli arkadaşların, vinçlemenin hatalı olduğu hakkında fikir beyan etmedim.Lütfen karşı yorumlarınızı konuyla ilgili olarak ve yazdıklarımı sağlıklı okuyarak yapınız.Saygıyla...

Bence Göktuğ'un koyduğu video tamamen konuyla ilgili;
Hurraaa...! diye yapılan bir kurtarma operasyonuda bu şekilde sonuçlanabiliyor.
Üstelik nasılda hemen bulup yerleştirmiş... ;)
Sonra ne var bunda? birazda espiri katılsa...:smiley:
Keşke birkaç video daha bulsak.... ;) :D ;D

göktug bu video konuyla ilgili tamam ama...ayrı bir topic te açsan bence arada kaynamaması gereken bir video..

Tuncay CJ' Alıntı:
göktug bu video konuyla ilgili tamam ama...ayrı bir topic te açsan bence arada kaynamaması gereken bir video..

Göktuğ adına açtım bile....:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=185.0
Ama nedense açılmıyor, Göktuğ topiğe tekrar yüklermisin.. ;)

beatrix' Alıntı:
Göktuğ adına açtım bile....:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=185.0

Teşekkürler Ergun bey siteye yakışanda bu.

Bence gezideki resimlere ve videolara devam edilmeli.Her seferinde biri yorum yapıyor sonra sil baştan başa alıyoruz devrilme konusunu.Tamam,şükür hiçbirşey olmadı ve umarım bir dahada olmaz ama asıl konumuza dönelim.Ayrıca,sayfaların belli yerlerinden okumaya başlayarak kişiler üzerine yorumlar yapılıyor,bence başından alarak okunmalı ve yorumlar ona göre yapılmalıdır,çünkü iligili kişi tamam silin diyor hurraa biri bir daha yazıyor.Hadi arkadaşlar resim koyun video koyun daha sonra landçilerle en güzel poz kimin yarışması yapıcaz ;D

dikkatimi çektide araç numaralarına göre bir çekim yapılmamış
şöyle hem 55 aracı ve şöförünü görmüş olurduk sırasıyla hemde hatıra olarakta güzeldi
isimler unutulsa bile ben 1.jeep buluşmasında 22 kapı numarı araçtım gibisinden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR