1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,570

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

buradan oldukça keyifli görünüyor :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
ergün abi o peygamber devesi galiba resimdeki onu görüp yakalamışsın ya ben daha ne diyeyim bence en güzel resim o ellerine sağlık emeğine teşekkürler

Bir çeşit yavru yusufçuk :smiley: peygamber devesi değil.
iyi tanırım arkadaşı .. sırtımda bir karış dövmesi var :D

eftaLYa' Alıntı:
Bir çeşit yavru yusufçuk :smiley: peygamber devesi değil.
iyi tanırım arkadaşı .. sırtımda bir karış dövmesi var :D
çok yaşayın emi bu doğru ... ama rodwyler çok yakışıklı

Selamlar,

Ben İstanbul’ da olduğum için konuya geç iştirak edebiliyorum…
Burası dolmuş dolmuş, server yeterli olduğundan taşamamış :smiley:

Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen, yeni tanıştığım, Mustafa Bey' e avatar_1620.jpg ve Uğur Bey' e avatar_1432.jpg
binbir teşekkür etmek isterim…. Organizasyon, parkur, bence inanılmaz keyifli idi…

Ben Jeep toplanımına aracımla katılamadım maalesef…
Hafta sonunda, İstanbul’ a piyade :smiley: geldim…
Seyahatime Böyle başladım...
th_AlfonseOnRide.jpg

Etkinliğimize böyle...
GucciFlipFlop.jpg

ve böyle.....
IMG0032A.jpg

devam ettim…

Ve İstanbul seyahatimi,
Tren restaurantında, böyle sonuçlandırdım…
IMG0042A.jpg

Beni Cuma sabahından, Çarşamba akşamına kadar ağırlayan, evlerinin kapılarını, mutfak dolaplarının kapaklarını :smiley: bana sonuna kadar açan
Sayın Alpaslanepli (Alpaslan EPLİ) s652703445_303695_1465.jpg ' ye,

ve
Sayın Beatrix (Ergun Erakman)’ a avatar_6241.jpg

gönül borcum öde öde bitmez :smiley:
(Maddi borçlarımın lafını edemiyorum :smiley: Birlikte iken döviz ve kredi kartı geçmiyormuş…:smiley: Yanımda getirdiğim koca çanta dövizi kabul etmediler, hepsini Haydarpaşada denize dökmek zorunda kaldım… :smiley:

Ben 35 yaşımdayım… Girmediğim sektör, yaşamadığım şehir, kunduz gibi takılmadığım ortam  yok sayılır…. Böyle güzel insanlar tanımadım…. Yokmuş,

“Varmış…..”

Binbir üstü teşekkür, kendilerine, ailelerine…..

Alpaslan kardeşimin canısı kızı Elif hastalandı gittiğimde, maalesef hastaneye yatırdılar…
Ben dönmeden bir gün önce iyiyleşti, taburcu oldu…
İçtenlikle “ Geçmiş Olsun!!!”….

Lütfen izleyin, Sevgi Denizidir....
http://www.facebook.com/home.php#/inbox/readmessage.php?t=1088788412187&mbox_pos=0

Mert bey’ i (Deep) avatar_10.png tanıyordum,

Sedat bey (Yol) avatar_1.png ile sadece burada sanal sohbetimiz vardı…
Kendilerini ziyaret etmek, ellerini sıkmak istedim…

Pazartesi fotoğraf grubu toplantısı vesile oluyor, derneğe gel dediler, hepimizle tanış dediler…
http://www.gezenbilir.org/
logo.jpg

Bütün çabalarımız, onca yol, zaman yalan oldu..:smiley: Alpaslan ile Gezenbilir derneğine heyacanla yaptığımız ziyaret sonuçsuz kaldı maalesef…
İstanbul trafiği Sedat beyleri geciktirdi, Alpaslan’ ın kızını taburcu olması haberi de daha fazla beklememize imkan vermedi…
Derneğimizi tebrik etmek için topladığımız üç kucak çiçeği geri diktik….iyi ettik :smiley:
Belki faydası olur diye, derneğe bağış amaçlı getirdiğimiz ortak 100.000-TL’ yide, iletemeyince, afiyetle yedik… Artanıda dağıttık…:smiley: Beatrix’ e payını geri vermedik, veremedik… "Cepten çıkan para, geri girmez" dedi… :smiley: Onuda, ertesi gün yedik :smiley: afiyet olsun…:smiley:

Sonuç;
Derneği ve dostları göremedik…üzüldük… :'(
Alpaslan' ın kızı Elif iyileşip, cin gibi oldu…sevindik… :smiley: :D ;D

Şimdi,
Taklayı attığımızda toktum…
Nasıl?
Sevgili Sedat (Düzce off-road team), Dursun usta ve Ankara’ dan Ufuk ağabeyin mangal davetini kıramadım, çok ısrar ettiler…:smiley:

Mangalda Böbrek (çokkk severim), Serkanın Sayın eşinin hazırladığı köfteler süperdi…
Tavuğu ayrı cümlelerde dile getirmek isterim :smiley:
Düzce’ de Serkan’ ın bi kasabı varmış…:smiley: Tavuğu bu kadar güzel terbiye eden birine hayatımda rastlamadım… Düzceli Tavukların tyerbiyecisi: Numero Uno :smiley:
Bu lezzet kaçmaz… Düzceden geçerken Serkan’ ı arayın, hazırlatıversin bi zahmet :smiley:, Alfonse Tavsiyesidir…:smiley:

Serkan bey demişken…
Ben gezi arasında, takladan hemen önce, bi de kayboldum :smiley: (Düzce’ de de kaybolmuştum. Zaten Ankara’ da da zaman zaman kaybolurum :smiley:)
Sedat beyin verdiği telsiz ve direktifler hayatımı kurtarı…Ses ver dedi, kurtların bana öğrettiği gibi uludum…
“AaaaaUUuuuuuuuuuu….” :smiley:
Kurtuldum…:smiley:
Keşke, kapris yapmayıp, Beatrix ve Alpaslan ile, o, bilmem kaç bin rakımlı tepeye tırmansaydım…:smiley:
Sürüden ayrılanı kurt kapar, öylede oldu, ama anlaştık kurtlarla, halletlik, netekim.. :smiley:

Gelelim taklaya…
Ben bu hazin olay hakkında kendimce detayları vermek istemiyorum… Direksiyondaki insanın kalitesi ve iyi niyetinden ötürü konuyu deşmek, şöyle oldu, böyle oldu, ancak çok yakın dost meclislerimde paylaşıma açıktır. Kamuya açık, denetlenmesi zor bi sistemde bu konuda yorumlarda bulunmak hassasiyetlerimdendir!

Öncelikle,
Araç sahibi Hakan Beye ve bide bana :smiley: çok geçmiş olsun, burnumuz bile kanamadı…
Araçta olmayanlara da geçmiş olsun, ya olsalardı :smiley: herkeşe:smiley: geçmiş olsun....

Yeni hazırlanmış araçtaki hasara ise inanılmaz üzüldüm…… Hakan beyin sıkıntısını yürekten paylaşıyorum…

Kendisine şans dileklerimi ve selamlarımı iletiyorum…

Dursun ustanın servinse uğradık Çarşamba günü, gecikmiştik biraz, kapanmış…
Kendisine selamlar……

Bana gerek özelden, gerek konu içinden, gerekse arayarak geçmiş olsun dileklerini dile getiren tüm saygıdeğer üyelere nezaketlerinden ötürü çok teşekkür ederim….

Saygılarımla…
Sevgilerimle…

Sağlıcakla….

Alp TOKAT

ufukozkan' Alıntı:
Selamlar Su an icin iyi sabahlarmi desem gunaydinmi desem :smiley:
22.00 de gozlemecilerden ayrildik 03.00 giseler 03.20 evdeydik. (cj ile seyahat bilgisi olsun ) Ugur bey hizli gittigim icin kizacak ama :smiley:

Otobandaki Asfalt salya sümük, feryat figan ağlamış :smiley:

Alp kardeşim ah keşke bir arasaydınız gelmeden bak şimdi üzüldüm tekrar görüşmek dilegiyle güzel yorumlamışsın konuyu

reis28' Alıntı:
Alp kardeşim ah keşke bir arasaydınız gelmeden bak şimdi üzüldüm tekrar görüşmek dilegiyle güzel yorumlamışsın konuyu
Bende görmeyi çok istedim sizi ama, spantone gelişti program...
Ergun abiden bi kaç saat sonra geldik Alpaslan' la....

Nasılsınız...?
Hakan bey nasıl....?
XJ nasıl...?

Benim hala başım dönüyor..:smiley: Dün yataktan düştüm :smiley: Sağıma doğru :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR