1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,650

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

XJ turp gibi eskisinden daha iyi durumda arac ana karasörde hasar oluşmamıştı o yüzden fazla üzmedi bizi Hakan bey de iyi şoku atlattı off road ın adrenalin tutkusu oldugunu farketti ve sahalara daha iyi dönecek sende baya sarsıldın bir mütetet saga cekersin sonra alışırsın :D :D :D

reis28' Alıntı:
XJ turp gibi eskisinden daha iyi durumda arac ana karasörde hasar oluşmamıştı o yüzden fazla üzmedi bizi Hakan bey de iyi şoku atlattı off road ın adrenalin tutkusu oldugunu farketti ve sahalara daha iyi dönecek sende baya sarsıldın bir mütetet saga cekersin sonra alışırsın :D :D :D
"Sağa çekersin" derken...? :smiley:

Olmaz.....!!! :smiley:

Hakan beyi bi daha ki gezide aracıma, yanıma davet etmeyi düşünüyorum... :smiley:
Bu sefer yanda oturma sırası onda :smiley:

Siz de gelin ustam :smiley: ZJ' nin hatları XJ' ye göre daha yuvarlak, anlatabildim mi? :smiley:

jeep' Alıntı:
Akşama doğru saat 18.27 de Yavuz abi ufak bir kazadan bahsetti forumda. Ama devrilme ya da ters dönmeden bahsetmemişti.
Bunun üzerine ben ne yazmışım..

Konvoy esnasında arkadan çarpma gibi düşünmüştüm.. Ben şaka olarak söylemiştim ama gerçek olmuş.. Çok geçmiş olsun. BU arada olayın diğer bir yönü ise yönetici arkadaşların ne kadar ağır bir sorumluluk üstlendiği ile ilgili.. Uğur abi beynimden vurulmuşa döndüm diyor. Sizce bu gezilerden organizede görev alan arkadaşlar zevk mi alıyor, yoksa aman kimseye birşey olmasın diye kaygıdan kendinimi yiyor. Bu sebepten asıl teşekkürü sizlere bu organizeyi yapıp bu ortamı sağlayan yönetici arkadaşlar hakediyor. Bizlere de keyifle izlemesi..
Organizasyon liderlerinin katılımcılar üzerinde resmi sorumluluğu var mı?
Ne biliyim... Acenta rehberlerinin vardır, onun gibi....
Merak ettim...
Aydınlatabilirler mi lütfen?
Teşekkürler....

discovery-V8' Alıntı:
Gerçekten yönetici arkadaşları tebrik ederim hiç kolay değil 50-55 aracı kontrol edebilmek.
Esas, ben kendimi kontrol edebilsem, nişan takacaklar....:smiley:

eksperoto' Alıntı:
arkadaşlar güzel gezi olmuş son anda gelemedim kaçırdım malesef hasan beye ve alfonso ya geçmiş olsun
Teşekkürler,

Gözüm yollarda kaldı.....:smiley: Sen gelmeyince dertlendim, kendimi güvercin taklaya verdim :smiley:

Not: ( " Serkan Dostum Eksperoto : SDE :smiley: ", Düzce' de göçürttüğün :smiley: marşpiyeli düzelttirdim :smiley:, artık arabama değil bana üzül :smiley: )

(Hasan değil Hakan) :smiley:
(Alfonso değil Alfonse) :smiley:
Pardon... :smiley:

serkann' Alıntı:
kaza hakkında biraz bilgi vermek isterim orda buluyordum..dik yokuştan inerken kanallar görünmüyor..hasan abi direksiyonu sol yaptı yol otarafta sandı..biz sağ yap diyince sağ yaptığını sanmış..gaza yuklenince araç yavaş yavaş yan yattı..o noktadan inenlerin bende dahil aynı hataya düşütüğünü gördük..hasan abinin tek hatası çevredekilerle iritibatı koparması ve gaza basmasıydı..bende videosu var müsait olunca koyucam..
Serkan dostum,
Herşey için çok teşekkür ederim....
Büyüksün, netekim.....
Seni tanıdığım için mutluyum.....

Not: Lavobo arası sabun..... :smiley: :smiley: :smiley:
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.... :smiley: :smiley: :smiley:

( Hasan değil Hakan :smiley: Pardon :smiley: )

KEMALS42' Alıntı:
Geçmiş olsun dileklerimle..Her offroad cının başına gelebilecek vahim olaylardan birini yaşamak elbette güzel olmasada,bazen olunacağın önüne maalesef geçilemiyor..
Kemal abi, sağol.....

Çok yedirdi beni Dursun Usta, bi de Serkan, bi de Ufuk Abi.... :smiley:
Sonra sağa oturdum, araç sağa yattı :smiley:

Mevlana torunuyuz ya, bişey olmadı :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Bu arada Alparslan ve Alp e de çok teşekkür ediyorum beni Avrupa yakasına geçmekten kurtarıp
yeğenimi Topkapı ya kadar bıraktıkları için
Rica ederiz de, ben bişey yapmadım ki, Kadıköy, Taksim hangi kıtada, hala karıştırıyorum.... :smiley:
İlgilendim, o kadar.... :smiley:
Bi sürü şey ikram ettim yeğeninize, hiç birini kabul etmedi, güvenmedi bana besbelli :smiley:

Düzce' ye gelince, hani ben kaybolcam ya, bulununca o müthiş tavuktan isterim, olur mu? :smiley:

Sağlıcakla....
İçtenlikle...

Merhaba.....

suatkabal' Alıntı:
.....................konvoy kurallarına hep sağdık kalmak lazım.konvoydan ayrılmamak gibi.sorumluklarımızı her zaman ön planda tutmalıyız. organizeyi düzenleyen arkadaşların ne kadar zor durumda kaldıklarını tahmin edebiliyorum şuanda orada olmadan yaşananları yaşamiş gibiyim.kazasız belasız güzel günler bizlerle olsun.SEVGİLER SAYGILAR
HOŞÇAKALIN................
İyi dileklerinize ve düşüncelerinize katılıyorum.....
Hepimize geçmiş olsun.....

Sürüden ayrılanı kurt kapar, ham yapar....
Konvoydan ayrılanı güvercin kapar, takla yapar :smiley:
Yeşil başlı gövel ördek te aval aval bakar :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
......................yolun düşerse bi açı kahve içmeye beklerim

Sizinle tanışmak güzeldi....

İndirimler ne zaman başlıyor? :smiley: Aramızda :smiley:

Not: İkinci kez zirveye oturdum :smiley: (Bu bininci mesajım) Gene mesajlarım silinecek, gerileyeceğim :smiley: Yeniçeri misali :smiley: İki ileri, bir geri :smiley:

concrete' Alıntı:
LR gezisindeki jeepler ne kadar hossa, jeep gezisindeki LR ler de o kadar hos gorunuyor. Marka sadece sekil neticede...
Ben şekilciyim...... :smiley:
Pardon :smiley:

selayy' Alıntı:
anlatılmaz yaşanır dedikleri anlardan biri, anlatmak için kelimelerin tükendiği,göz zavkinin doruklara çıktıgı anlardan..
o ortamda bulunmak benim için süpper bi duyguydu,ilk defa bi off-road turuna katıldım,devamı için sabırsızlanıyorum
tşkler..
Hep beyler hanımlar için ayağa kalkar!.....
Bu sefer hanımlar ayaktaydı..... Hiç oturmadılar..... CJ üstünde :smiley:
Hoşgeldiniz.....

beatrix' Alıntı:
XJ’nin devrilmesi gerçekten bir anda şaşkınlık yarattı, ç..........
..........Alp’in henüz ortaya çıkmamasına karşılık yakınında olanlar dereye atlayıp araca ulaşmaya çalıştılar...........
XJ' nin tavanı çok rahattı, biraz yatıp, dinlendim, keyif yaptım...... ;)
Sonra kendime çıkacak cam seçmeye çalıştım..... :-\ Sağdan mı çıksam, soldan mı, acaba sığacak mıydım cama?.... ???
Ya sıkışsaydım cama tam göbeğimden :D,
Hande Ataizi' nin Bodrum' da bar penceresine sıkıştığı gibi..... ;D

Bide böyle anlar beni sevenle sevmeyeni ayırmama fırsattır diye düşündüm ::smiley:

Bakalım ilk kim gelecekti.... ???

Kimse gelmedi ilk başta :-\ Büyük bi hayal kırıklığı ve derin bi içsel huzursuzluk :'(...
Acaba Ufuk abi uyanmışmıydı siestadan, düşündüm :-X
Sonra Atilla bey belirdi yanıbaşımda :smiley: Yardım etti, omzunu çıkarma pahasına..... :D

Atilla bey' e yardımından dolayı binbir teşekkür....

Videoda izledim, sen, Ergun abi, çıplak ayak dalmışsın o timsahların, piranhaların cirit attığı suya, canın pahasına, benim uğruma ;D
Sağol....

Alpaslan, canım kardeşim.....

Aracını kırma pahasına, yardım çağırmak için kamp alanına "pedal to metal" gitmişsin..... Oysaki telsiz vardı aracında, heralde 5.2 V8' in radyo dalgalarından daha hızlı olduğunu düşündün :smiley:

Teşekkür Ederim....

Sizleri Çok Seviyorum.....
İnsanlar......

ps: Abartım mı ki gene? :smiley:

Gezinin duyurusunda Cj' ler gelsin, gelmesin diye sohbetler geçmişti, hatırlarsınız......!

Kazadan sonra tek cümle bağırılıyordu.....!

"Tüm CJ' ler gelsin, Tüm Cj' ler gelsin..."

Anlatabildim mi?

Bence!...

alpaslanepli' Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun Dursun abi ve sevgili Alp.
Sağol Alpaslan kardeşim.... Her şey için......!
Tüm yara kabuklarım senin olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR