1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,926
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Nette dolaşırken rastladım, jeep buluşmamızda devrilen XJ ile kıyasladım sadece...:smiley:

Etiketler

figo' Alıntı:
35. sayfada alfosen alp in arabası Allahtan az hasarla atllatmış büyük geçmiş olsun.

arac ta takla sırasında alfanzo aracın sag koltugunda oturuyordu arac hakan arkadaşımıza ayit benle beraber geziye katılmıştı fazla bir hasar oluşmadı aracta sadece yüzeysel ufak tefek hasarlar oluştu gercekten hafif atlatılmış bir olaydı eger aracı önündeki ufak agac tutmasaydı şu yukardaki resimdeki aractan da belki daha kötü olabilirdi

evet usta nerde ise bilek kalınlığındaki ağaç bircok olabilecek şeyi engelledi allahın sevgili kuluymuşsunuz gördüğümde bende şaşırmışdım

ulusotomotiv' Alıntı:
evet usta nerde ise bilek kalınlığındaki ağaç bircok olabilecek şeyi engelledi allahın sevgili kuluymuşsunuz gördüğümde bende şaşırmışdım
Sevgili Unal seninle gorusemedik o curcuna da kalabalikda kim kimdir vallahi bilmiyorum Gorusmedik degilmi?

jose andrio silva' Alıntı:
dursun abi tavanın altına 1.5mmlikkalkan boru ilave yaptırdın bak ozaman tavan cökermi

aslında bu aracları gezi amaclı yapıyoruz ama araziye cıkıncada risk almayı seviyoruz her off road aracında takla barı olması şart bence

Rolbar veya Rolkeyç olması gerekli durumlar var ..
ancak bunu yaparken bilgisizce eksoz borusundan yapmaya kalkışırlarsa ne oldugunu bilmediklerinden ..bunun sonuçları daha agır olabilir ..
eski bir arkadaşım eksoz borusunda imal edilen bir rolbar yüzünden hayatını kaybetti ??
çünki sadece görünti için yapılmış dikişli eksoz borusundanmış takla attıgında kafasına saplandı sene sanırım 1988 rolbar yapacak veya yaptıracak kişilerin mutlaka dikişsiz çelik çekme boru kullanmalerı şarttır .. kazasız olması için sakin ve dikkatli off-road gezileri diliyorum ...

kesinlikle takla barlarını belli standartlar ölcüsünde ve aracın agırlıgı hacmi her türlü mühendislik hesaplamaları yapılarak yapılması gereken hafife alınmıycak bir uygulamadır güvenlik için yapılan bu uygulama yanlış yapılırsa gercekten istenmeyen sonuçlar dogurur kazasız keyifli off road diyorum

katılıyorum.bizde cj ye taktıracagımız zaman hazır rollcage vardı baska cj den cıkma onu taktırcaktık usta uymaz dedi.her ne kadar araclar aynıda olsa her arac için ozel olarak yapılırmış rollcage.bence her aracta olmalı.rollcage olmasa bile rollbar olmalı.ama ozellikle cj gibi tenteli araçlarda rollcage sart bence.

1. gezenbilir leep buluşmasını izlemeye doyamadık arada bu videoyuda bulduk izlerseniz.

http://www.youtube.com/watch?v=6Cf5e3aFUgk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri