1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,004
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

link verseydin de kestirmeden tıklasaydık. Ama ben vereyim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.400;topicseen

Etiketler

Bir konu açılmış 40 sayfa konuyla ilgili paylaşım olmuş. Konunun paylaşılacak tarafı kalmamış. Güncelliğinide zaten yitirmiş. Millette işi muhabbete dökmüş. Kime ne!...
Herkeste bir moderatörlük havası, herkeste bir dur şuraya bir laf söyleyim edası. Ne zevk alıyorsunuz bilmem..

Sizin gibi gençleri aramızda görmek istiyoruz nasıl ki biz size takılıyoruz falan Land cılar olarak.

alpaslanepli' Alıntı:
Bir konu açılmış 40 sayfa konuyla ilgili paylaşım olmuş. Konunun paylaşılacak tarafı kalmamış. Güncelliğinide zaten yitirmiş. Millette işi muhabbete dökmüş. Kime ne!...
Herkeste bir moderatörlük havası, herkeste bir dur şuraya bir laf söyleyim edası. Ne zevk alıyorsunuz bilmem..

Yaw düz yazı yazdım, yine yanlış anlayabiliyorsunuz, bravo. Şunu yapın, bunu yapın demedim, bu konu tartışılırken geyik olmasın diyen, ya da susup katılmayanlar neden gezi başlığında geyik yapıyorlar dedim. Yanlış mı*

Bana sürekli mail geliyor her seferinde, ben sohbet sayfalarına, sık sık gereksiz mail almamak için girmiyorum. Geyik muhabbetinin mailini almak istemiyorum, bu kadar...

Yapılmaması gereken şeyi yapmakta sakınca görmeyelim, ama uyaranı abuk sabuk eleştirelim mi? Böyle abuk sabulk, dayanaksız şeyleri ne hakla yazabiliyorsun benim için.... Uyarı yapmak için moderatör ya da operatör falan olmaya gerek var mı?

Durup dururken canım sıkıldı ....

Gezi konu basliklarinda serbest muhabbete ne kadar goz yumulsun diye bir baslik acmistim buyuk cogunluk "bu tur geyik muhabbetlerine bu basliklarda minimum yer ayrilsin, bunlarin yeri sohbet sayfalaridir" demisti.

Fakat ornegin bu baslikta sayfalardir geyik yapiliyor. "7/24 Jeepciler" gibi bir baslik acip serbest muhabbet kosesine tasinmak pek kimsenin aklina gelmiyor.

Burada sinirsiz geyik yapan arkadaslar zamaninda neredeydiler? neden goruslerini bildirmedi ya da oylamadilar. tabii gorusleri ile yaptiklari ortusuyorsa...
concrete' Alıntı:
Yaw düz yazı yazdım, yine yanlış anlayabiliyorsunuz, bravo. Şunu yapın, bunu yapın demedim, bu konu tartışılırken geyik olmasın diyen, ya da susup katılmayanlar neden gezi başlığında geyik yapıyorlar dedim. Yanlış mı*

Bana sürekli mail geliyor her seferinde, ben sohbet sayfalarına, sık sık gereksiz mail almamak için girmiyorum. Geyik muhabbetinin mailini almak istemiyorum, bu kadar...Yapılmaması gereken şeyi yapmakta sakınca görmeyelim, ama uyaranı abuk sabuk eleştirelim mi? Böyle abuk sabulk, dayanaksız şeyleri ne hakla yazabiliyorsun benim için.... Uyarı yapmak için moderatör ya da operatör falan olmaya gerek var mı?

Durup dururken canım sıkıldı ....

Güven bey düz yazı yazsaydınız yanlış anlamazdık merak etmeyin. Yazdığınız ortadadır. Serbest muhabbete ne kadar göz yumulsun? dendiğinde bizim ne dediğimizi nereden biliyorsunuz. Görüşümüzle yaptığımızın örtüşüp örtüşmediğine neye göre kanaat getiriyorsunuz. Ve evet bir moderatör gibi durduk yere bu mesajı atma ihtiyacı niçin hissediyorsunuz?

Hoşlanmadığınızı belirttiğiniz bir şeyi siz bize yapmaya çalışıyorsunuz. Sonrada durup dururken canınız sıkılıyor.
Demek ki attığınız mesaj o kadar da düz yazı değil ki! Bizimde CANIMIZ SIKILMIŞ ve cevap yazmışız.

Ben size attığım mesajda konunun güncelliğinin geçtiğini bu yüzden daha dikkatsiz davranıldığını belirttim. Uzatacak bir durum görüyorsanız siz bilirsiniz. Cevap hakkına saygı duyarım. Bende cevap hakkı doğduğunda yazarım.

Saygılarımla...

konunun güncelligini yitirdigine kim karar veriyor? ???

Güncellik deyilde anladığım kadarıyla gezi ve fotoğraflarla bir bütün olarak kalınması bilmem yanlşmı anladım SAYGILAR.

Sayın landcılar! Anladığım kadarıyla landcı olarak konuyu iyi takip etmediniz. 1 hafta önce yaptığımız bir gezidir. Tam 40 sayfa yorum ve resimlerle gerekli paylaşımımızı yapmışızdır. Konu bütünlüğünü gerektiği şekilde korumuşuzdur. Akabinde bir muhabbet dönmüştür. Doğrudur konu dışıdır.
Şimdi bu 40 sayfada hiç bir katılım göstermeden (Güven bey ve Timuçin bey) neden şimdi işi tartışmaya götürecek bir katılım sergiliyorlar. Birbirinizi desteklemenize bir lafım yok baktım geçmiş mesajlarınıza bu konuda hemfikirsiniz. Ama bırakında geziye katılmış gerekli paylaşımı yapmış bizler muhabbetimizi edelim. Bir uygunsuzluk var isede sayfanın sorumluları gerekli müdahaleyi yapsın.

Konunun güncelliği elbet geçmez. Ama 40 sayfa bir bütün olarak girip merak edenler için burada aralıksız bir şekilde durmaktadır.

evet, lütfen savaşmıyalım, yapacak daha güzel şeyler var...

3 sayfa ya da 40 sayfa. Bolca geyik yapan olunca, aklima bu arkadaslarin ilgili baslik tartisilirken ortada olmamalari geldi. bu normal degil mi?

Aklima geleni de medeni olarak yazdim ve sordum? Bu da normal degil mi?

Tartisma diye bisey Alpaslan bey siz "herkes moderaor havasinda falan filan..." seklinde yersiz bir laf edince ortaya cikti.

Jeep gezisi ana konusunun basliginda bu dogal ve hakli hatirlatmami bir tartisma konusu haline getirmemek icin kendi adima kapatiyorum.

Bir kurala uyulmadigi icin rahatsizlik duydugum her konuda, kim olursa olsun (dogal olarak site yoneticileri dahi dahil olmak uzere) uyarilar yapmaya, karakterim ve toplum bilincim adina devam edecegim. Bunu yapmak icin de, herkes gibi adimin onune herhangi bir sifata ihtiyacim yok.

Selamlar,

ndoganci' Alıntı:
evet, lütfen savaşmıyalım, yapacak daha güzel şeyler var...

Alp Kardeşim, Güven ağabeycim.

İçecekleri ısıtmayın ;D gelin bizim dükkana. Bırakın konuyu bütünlüğü . Ergun abi bile tampon yazısıyla renk kattı gelin abicim

Harika bir buluşma olmuş . Resimler çok hoş.

Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım, önümüzde güzel ve büyük etkinlikler var onlara odaklanalım...

Güven arkadaşım da, Alpaslan arkadaşım da kendi bakış açılarında haklılar (herkese mavi boncuk) !... ;)

Yönetim olarak bu tür konular içinde fazla geyik yapılmasına (Güven'in dediği gibi) olumlu yaklaşmıyoruz, doğrudur!..

Konu anlatımları ve fotoğraf sunumları bittikten sonra, abartılmadan geyik yapılması (Alpaslan'ın dediği gibi) hoş karşılanabilir, bu da doğrudur!..

Amacımaz hep birlikte hoşca vakit geçirmek ve keyifli geziler yapmak !.. ;)

Mustafa abimizin dediği gibi Alparslan 2. gezenbilir buluşmasında JEEP+LAND=DİSNEYLAND yeterince eylenceli olur SAYGILAR.

festivalde land cılarla jep ciler halat çekme yatışması yapalım:smiley:
kimse birbirini çekemiyor, belki orda çeker.....:smiley:)))))

üzmeyelim birbirimizi, zaten ne kadar azız, ailelerimiz dahil herkes deli gözüyle bakıyo bize, azalmayalım:smiley:

mustafa abi kıbrıstan beri özledim bi gelse festival de kadeh tokuştursak:smiley:

Yazdıklarıma yersizlik denilen, işi toplum bilincine, karaktere getiren bir mesaja verecek cevabım vardır. Ancak Mustafa abinin müdahale ettiği bir konuyu uzatma saygısızlığı yapmayacağım. Ömer ve Hakan arkadaşımıda daha fazla üzmek istemiyorum.
Güven bey sizinle elbet bir gün tanışırız. Ses tonlamalarının ve yüz mimiklerininde içinde olduğu bir karşılaşmamızda tartışırız.
Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri