1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,929
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Adamlar Redweck Jeep Club diye soundtrack yapmışlar filme birde. :smiley: Texas'lı muhtemelen anlamak çok zor ama kırmızı ZJ'nin devrildiği yerde Red Jeep falan diyor. Sözler görüntülerle paralel galiba.

Etiketler

arkadaşlar herhalde bu akşam saat20:30 da ses TVde yol biterken brogramı var jeep gezisini yayınlıya bilirler haberiniz olsun

figo' Alıntı:
1. gezenbilir leep buluşmasını izlemeye doyamadık arada bu videoyuda bulduk izlerseniz.

http://www.youtube.com/watch?v=6Cf5e3aFUgk

eeee...? ben niye göremiyorum?!?!

Video youtube'den link verilmiş o yüzden Ergün abi

bende ankara TV lerini karıştırmışım bizim jeep gezisi kanal A da yayınlanacaktı sanırım bir haber yok hala hazırda

keyifadami' Alıntı:
desene senin durum biraz vahim -) -)

Hüseyin Abi Selam,

Bizim dükkana gel abi müşteri toplamaya çalışıyorum ;D Çay var, kahve var birazdan Naci abi de gelir oooof deme keyfimize...

Youtube bu yasaklayan mahkemelerdir. Yönlendirme yamaları forumumuzu sıkıntıya sokabilir. Bunun icin ,yardımcı olmak amacı ile vermiş olduğunuz yama linkini kaldırmak zorunda kaldım.
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim.

Jeep34' Alıntı:
Youtube bu yasaklayan mahkemelerdir. Yönlendirme yamaları forumumuzu sıkıntıya sokabilir. Bunun icin ,yardımcı olmak amacı ile vermiş olduğunuz yama linkini kaldırmak zorunda kaldım.
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim.
Uğur abi youtube den aldığımız videoları silmesiniz dimi zate yaması olmayan hiç göremiyor

yunus bager' Alıntı:
Uğur abi youtube den aldığımız videoları silmesiniz dimi zate yaması olmayan hiç göremiyor

Forumdan tabiiki video silinmez. Olurmu öyle şey ;)

Jeep buluşmamızın ve off-road gezimizin çekimleri bu cumartesi (20/06/2009) günü saat 12.45 te MOTOSPORT programı ile Kanal A da 40 dk. ekrana gelecektir.
Bir çoğumuz bu saatlerde festivalde olabiliriz :smiley: Bant yayınını foruma yükleyeceğiz.

Motosport yapımcısı Erol Altınbaş ve Kameraman arkadaşımıza tekrar Gezenbilir ailesi adına teşekkür ederim.

Jeep34' Alıntı:
Jeep buluşmamızın ve off-road gezimizin çekimleri bu cumartesi (20/06/2009) günü saat 12.45 te MOTOSPORT programı ile Kanal A da 40 dk. ekrana gelecektir.
Bir çoğumuz bu saatlerde festivalde olabiliriz :smiley: Bant yayınını foruma yükleyeceğiz.

Motosport yapımcısı Erol Altınbaş ve Kameraman arkadaşımıza tekrar Gezenbilir ailesi adına teşekkür ederim.

Bende Emek verenlere Teşekkür ederim....

büyük çogunlugumuz festivale gittigimiz için izleyemedik..ugur abi açıklama yaptı..

Jeep34' Alıntı:
Hem Jeep gezisinin hemde önceki Belgrad gezisinin çekimlerini bize ulaştırmadılar. Yayınlıyorlar ama bize teslim konusunda nazlanma gibi izlenimlerim var.
Diğer Tv kanalları gibi değillerse üzülürüm.
Bir kez daha isteyeceğim. Vermezlerse 30 bin mesaja hazır olsunlar :D

arkadaşlar ,jeep buluşması,düzce festival,izoff gezisi,çarşamba günü yaban tv 21.30 da yayınlandı.. Ben şu an Bodrumda belgesel çekimindeyim...Uğur abiyi aradım fakat maalesef ulaşamadım.. program tekrarı c.tesi 08.00....pazar günü saat 21.00 toplam 45 dk off-road ayrıldı.. ayrıca TRT2 de 11-00 da canlı yayında gezenbilir ve doğa sporlarından bahsedeceğim .umarım seyredersiniz..duyanlar duymayanlara bir şekilde iletirse memnun olurum. izooftan seyredenler olmuş çok olunlu geri dönüşler aldık..sevgilerimle

Okan Tozun...
yaban tv digitürk 83. kanal D SMART 75.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR