1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,471
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Fotograflar harika:smiley:

Süper ekip gezenbilir :smiley: Tuvalet sırasında bekelrken çekilen fotograf bana Şener Şen'in filmini hatırlattı
agaya beleş :smiley:

Etiketler

Pınar, bu replik orada aynen dile gelmiştir :D

pınarkaracar' Alıntı:
Fotograflar harika:smiley:

Süper ekip gezenbilir :smiley: Tuvalet sırasında bekelrken çekilen fotograf bana Şener Şen'in filmini hatırlattı
agaya beleş :smiley:

Arkadaşlar baktıkça imrendim, orada olamadığım için üzüldüm ,

Ancak görülen o ki çok keyifili bir hafta sonu çok keyifli bir organizasyon olmuş, İnce detaylar düşünülmüş, güzel bir yerde kamp atılmış, yine keyifli bir offroad gezi ve akşam kamp ateşinde bitmez sohbetler, mangal'da eklenince off diyorum..

Emegi geçenlere bu güzel organizasyonu planlayan ve yapanları, katılan tüm arkadaşları tebrik ederim..
Bir dahakinde buluşmak üzere..

Bu arada bir bungalow organizasyonu yapıldı, ortak fikir çok güzel olduu yine yapalım..
E bu organizsayonda daha birinci gün yine yapalım deniyor, demekki tez zamanda bir kamp ortamı daha yapılabilir, bence talepde görecektir..:smiley:

Slmlar&Sevgiler
Hakan Irıklı

Süper bir gezi olmuş.Resimler bile insanın dinlenmesi için yeterli geliyor.

Süper resimler, megasüper bir topluluk.Yönetici arkadaşlarıma bahsettiğim geçerli bir mazeretim olmasaydı , biz de geliyorduk.Kısmet bir dahaki sefere.
Mert , W.C açılışı süper olmuş.İnsan hayatında siyasete atılış böyle başlar.Hadi yolun açık olsun.En az 50.000 oyun var. ;D

ceranus' Alıntı:
Serdar alışması gereken sadece kirlenmek değil , korkmasın diye adlarını yazmıyorum şimdi Biblo diyeceğim Face diyeceğim bir de Ahmet'in can dostu vardı ama adını bilmiyorum aman bieden isimkeri ağzımdan kaçtı bak görüyormusun ;D Korkupta kaçma sakın Yasemin ;D
sevgili Zerrin dostumun adı Victor, kısaca Vic, yasemin ablasını çok sevmiş :smiley:))) niye korkuyor diye soruyor :smiley:)

Vic'ten o kadar bahsettik :smiley:

35.jpg

Acaip sevimli ama, bey efendi sevdirmiyor kendisini... Ancak bu kadar yaklaşabildim :D

Bende bir kaç fotoğraf ile başlayayım diyorum :smiley:

Kamp alanına gelirken

Bolu-Aladalar017.jpg

Bolu-Aladalar018.jpg

Mert tuvalet kağıtlarını yetiştiriyor :smiley:

Bolu-Aladalar026.jpg

sadece dışından değil sıfır tuvalet içi nasılmış bakalım ;D

Bolu-Aladalar027.jpg

Veeee Duşumuzun ilk ve tek müşterisi Mert :smiley:

Bolu-Aladalar030.jpg

Bolu-Aladalar031.jpg

böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. gelemediğim için müteessirim ama paylaşımlarınız sayesinde yaşananların güzelliğini anlamak zor değil. umarım daha sonraki etkinliklerde yer alabilirim. iyiki varsınız. sağolun.

fotoğraflara devam..

1.bölüm : http://picasaweb.google.com/eftaLYa/BoluBLM1

2.bölüm : http://picasaweb.google.com/eftaLYa/BoluBolum2

3.bölüm : http://picasaweb.google.com/eftaLYa/BoluBolum3

Az sonra cumartesi gecesi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri