1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,481
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Herşey çok güzeldi, yer seçimi çok iyiydi, bütün arkadaşlar yardım severliklerini, sıcakkanlılıklarını, paylaşımcılıklarını tekrar gösterdiler.

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Etiketler

Arkadaslar.....

Dun aranızda olmak cok keyıflıydı...Her sey ıcın tesekkurler......

Arkadaslar....

Cok keyıflı bır organızasyondu .....Resımler super.....

Bir kaç fotoyla başlamadan...

İstanbul'dan davetsiz misafir olarak beni arabasına kabul eden, fotoğraf çekmem için göle kadar beni gezdiren Ahmet abiye çok teşekkür ederim.

85359886si8.jpg

85965763tm9.jpg

2-3.png

3-4.png

4-4.png

7-3.png

8-5.png

9-4.png

10-4.png

11-3.png

12-3.png

çok keyifli ve eğlenceli bir geziydi. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.....

Merhaba yeniden,

Bölüm bölüm fotoğrafları aktarmak istiyorum. Hepsini düzenleyelim dediğimiz noktada genelde üzerinden epeyce zaman geçiyor ve sonunda olayın sıcaklığı geçiyor ve yüklemiyoruz diye bir tecrübe edindim. :smiley: Çeşitli aşamalarda fotoğraf çekmemiştim. O nedenle bazı bölümleri ister istemez atlamış olacağım.

Yaylaya yaklaşırken yolda koyunlarını otlatan çoban/köylü görmeyeli epeyce zaman olmuş.

DSC_1241.JPG

Asfalt bitip tozlu yollara girdiğimizde konvoyun da etkisiyle ortalık fena halde toza dumana karıştı.

DSC_1244.JPG

Kamp alanına yerleşme sürecimiz sonrası biz Photoworld'den Murat beyle birlikte kısa bir geziye çıktık. Bu esnada bir yöre insanı kampa gelen bizlere "manyak lan bunlar" bakışını atıverdi.

DSC_1261.JPG

Bu ilk kısa gezimizde daha çok makro çalışmalar ile göl üzerinde çekimler yaptık. Tabi makro lenslerimiz olmadığı için çok başarılı olamadık.

DSC_1325.JPG

Göl ve çevresi üzerine hayli fotoğraf çekmiştim. İlk geziden bir tanesini buraya da ekleyeyim:

DSC_1347.JPG

Dönüşte o civardaki tek kaynağı Nesur sayesinde görmüş olduk. Kana kana olmasa da su içtik.

DSC_1357.JPG

Ve ilk kısa gezimiz sonrası döndüğümüzde hazırlıklar başlamıştı. Kim neler hazırlıyor kontrolünü yaparak o masalara yanaşıverdik. :smiley:

DSC_1371.JPG

Zaman zaman bu arkadaşlar ortalığı "duman" ettiler.

DSC_1376.JPG

Akşamüzeri günbatımı için bir grup arkadaş yeniden göle doğru gittik. Elbette hepimizin en yakın arkadaşı "face" bizi yalnız bırakmadı. Bataklıkta, gölde gezinip durdu. Nerede su gördü ise o ordaydı.

DSC_1413.JPG

DSC_1446.JPG

Ve Yusufçuk peşinde koştuk. Özellilkle yavru yusufçuklara çok rastladık.

DSC_1471.JPG

BamBina' Alıntı:
Bir kaç fotoyla başlamadan...

İstanbul'dan davetsiz misafir olarak beni arabasına kabul eden, fotoğraf çekmem için göle kadar beni gezdiren Ahmet abiye çok teşekkür ederim.

Benin için de keyiflydi , dönüşte bir çok arkadaşa allahaısmarladık diyemeden ayrıldığım için kusura bakmayın. Off road turuna katılmak için kalktım ama kalkış o kalkış kendimi Maşukiye yolunda buldum

Bu arada victor'un vermiş olduğu rahatsızlık içinde özür dilerim. Bir daha ya gelmeyecek yada biz kampı çooook uzakta atacağız.

Sedat'ın Ekim önerisini kendi açımdan, belki Offroad şenlikleri ile birleştirip onların kamp bölgelerinin yakınlarında ayrı bir alanda , yada off-rod grubu ile aynı alanda neden olmasın diye yanıtlıyorum.
hem foto grubu içinde belki cazip olur.
tüm katılanlara iyi haftalar,

Akşam ve gece ben de hiç fotoğraf yok. Direkt sabaha geçeyim. Kalkıp kahvaltılar edildi. Bu menemen muhtemelen pek çok şanslı mideye iniverdi.

DSC_1485.JPG

Bu sefer ormanın içine doğru kısa bir geziye çıktık. Yolda odun getiren bir gezenbilir grubuna da rastladık.

DSC_1499.JPG

Bu yaşlı ve değerli ormanın ağaçları da bir başkaydı.

DSC_1501.JPG

Kesilen ağaçlardan sonra geride kalanları toplayan yöre insanları ile sohbet de ettik. 4 ay bu yaylada kalıyorlarmış.

DSC_1502.JPG

Ve yolumuz üzerine çıkan ve bizi de şaşırtan devasa bir karınca yuvası. Karıncalar harıl harıl minik parçalar taşıyarak bu yuvayı inşaa etmeyi sürdürüyorlardı. Üzerinde ben diyeyim milyonlar siz diyin milyarlarca karınca vardı.

DSC_1514.JPG

Gerçekten güzel bir gezi olmuş,paylaşımınız için teşekkür ederiz.

Daha çok fotograf bekliyoruz ,içimiz açılsın gelemeyen ve sıcaktan bunalan bizler için :smiley:

CAner,yine güzel kareler eminim daha neler vardır ...hadi..
Sedat nasılsa yine yüklemez :smiley:

İnanılmaz keyifli bir haftasonuydu emeği olan herkese sonsuz teşekkürler...

Bu arada, Başarılı organizasyonun A-Z her kadamesinde emeği olan arkadaşları kutlamayı unuttum. gerçekten güzell bir organizasyondu. Grup ile birlikte olmaktan mutluluk duydum.

herkese sevgilerimle

Ahmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri