1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Arkadaşlar,

Erken gitmek isteyenlerin kastı 1 Haziran ise sorun yok, ama daha önce gitmek isterlerse hazırlıklar eksik olabilir, bunun dışında konaklama yönünden sorun olmaz.

Zaten etkinlik tarihimiz 1-5 Haziran. Ben de 2 Haziranda gelebileceğim.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler

Arkadaşlar Tayfur hocam ayın birinde sabahleyin gitme niyetinde,bende bir terslik olmazsa Perşembe akşamı yada çarşamba akşamı gidebilirim.

Karavan virüsü gençlere bulaşıyor...

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=4497

Merhaba

İstanbul grubu ne zaman yola cıkıyor... Bir saat gün belirlendi mi ?

İlknur-Mahir

Evet sevgili dostlar, Bülent kardeşimin de dediği gibi eşim ve ben 1 Haziran sabahı Karamürsel'den çıkıyoruz. Biraz gecikmeli de olsa öğle yemeğimizi Taraklı'da yemek niyetindeyiz. Çoktandır bir etkinliğe katılamamış olmamızdan, siz sevgili dostlarımızı özlediğimizden, havaların güzelleşmesi ile yerimizde duramadığımızdan ve verilen etkinlik programı çerçevesinde 'Çok Sesli Türk Müziği' konserinin ilk gün olacağını düşünüp kaçırmak istemediğimizden, hemen ilk gün yola çıkmak istedik.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi yineliyor, selam ve sevgilerimizi yolluyoruz. Görüşmek dileğiyle...

Tayfur hocam ben de senin gibi yerimde duramadığımdan ve hanımı haftasonuna kadar beklememek adına kendimi yollara atacağım,Derya haftasonu gelecek,biraz bozuldu ama yapacak birşey yok,herkesi satarım kamp için :D .Perşembe kesin,çarşamba belki.

''Belki'' nin gerçekleşmesini diliyoruz. Cd için rüşvetimizi unutmadık. :smiley:

Hahahahaha bak şimdi oldumu bu.
Çarşamba sabahı Tayfur hocamlarla buluş kahvaltı etme,taa Taraklıya kadar.Kamp yerine git en güzel yeri kap,vakit kaybetmemek için termosa koyduğun sıcak suyla çay demle,sonra ibiş koltuğunu yeni aldığın portatif akordion tenteyi aç.Tayfur hocamlarla kahvaltı masasını birleştir,sıcak çayları koy,buradan götürdüğün sıcak simitleride çıkar 4-5 çeşit peynirinden de çıkarmayı ihmal etme,yeni bulduğun organik zeytini ve bu akşam yapacağın dağ çileği reçelini evde sakın unutma.Karışım çayının yedeğinide mutlaka al,Sinekli yaylasından aldığın ev acıkasını o sabah çıkar sonra çıkarma çok değerli hemen bitmesin,yiyenler kıymetini bilmiyor.Heeee ya köy yumurtası var dı onlarıda yanına al ki doğa da doğal yumurta yemiş olursun.Şimdiiii çarşamba sabahı Tayfur hocamla gidersem bunlar olacak acaba değer mi ;D

Arkadaşlar ,bende işi gücü bırakıp Taraklıya birinci gün gelmeyi planlıyorum.
Görüşmek dileği ile.
Ömer Aktaş

Bülent Bey, siz gitmezseniz bile menüyü gönderin. Bu menü ile Tayfur Beye eşlik edecek çok olur...

Ne yaptın sen Bülent? Bunlara nefis su böreğimiz, eşimin cevizli tarçınlı keki ve Kartepe'de yediğimiz ev baklavası da eklenince korkarım herkes işini gücünü bırakıp salı gecesinden orada olacak.:smiley:

Bak ilk ortaklarımız kendilerini gösterdiler.:smiley: Bu arada Cem sanırım kendini kuzulara odakladı. Ne bizim geleceğimize memnuniyetini bildirdi, ne de yorum yapıyor. Belki de senin Derya'ya yaptığını Füsun'a yapamayacağı için, cumaya kadar onu ve Yağmur'u beklemek zorunda olduğundan kahrediyordur.:smiley:

Takip ediyorum Tayfur hocam. Görev yükü sırtımdan kalkınca ben de biraz rahatladım, bu gevşemeyle eskisi kadar çok online olmuyorum sanırım.

Arayı epey açmıştık. Özledik ve sizlerle görüşeceğimize çok seviniyoruz. Ama sanırım o kadar erken gelemeyeceğiz. İyi bir ihtimalle cuma akşamı, olmazsa cumartesi öğlene doğru..

Ne kuzusu canım, çok acıyorum o hayvanlara. Yazık vallahi... ;) ;D ;D

buselik' Alıntı:
Merhaba
İstanbul grubu ne zaman yola cıkıyor... Bir saat gün belirlendi mi ?
İlknur-Mahir

İlknur hanım Cumartesi sabah çıkacaklar belki konvoy oluşturmak isteyebilir, önümüzdeki hafta isteyenler duyuru yaparak
OPET Mehmetçik Vakfı tesislerinde buluşabilir.
Erken gideceklere zaten sual olmaz. Özgürlüğün tadını çıkarsınlar.

DADDY-T' Alıntı:
Ne yaptın sen Bülent? Bunlara nefis su böreğimiz, eşimin cevizli tarçınlı keki ve Kartepe'de yediğimiz ev baklavası da eklenince korkarım herkes işini gücünü bırakıp salı gecesinden orada olacak.:smiley:

Bak ilk ortaklarımız kendilerini gösterdiler.:smiley: Bu arada Cem sanırım kendini kuzulara odakladı. Ne bizim geleceğimize memnuniyetini bildirdi, ne de yorum yapıyor. Belki de senin Derya'ya yaptığını Füsun'a yapamayacağı için, cumaya kadar onu ve Yağmur'u beklemek zorunda olduğundan kahrediyordur.:smiley:

Cem tırsar biraz Füsun dan.Ya daha hoş şeylerde söyleyeceğim ama ben de istediğim gün gelemezsem diye kendimi tutuyorum,hele bir gideyim,ilçeye yakın eğer internet çekerse geride kalanları yakacam.Onlar gelene kadar biz yiyecek stoklarını tüketelim de gerisi önemli değil.

Eşimden tısmam diyen babayiğit var mı aramızda?

Bu arada yiyip içmekten başka şeyler de yapacak mısınız? Taraklı'nn tarihi, kültürel yapısından, mimariden, doğadan bahseden yok hiç? Bir de "Karagöl" meselesi vardı, hatırlatırım. Giderek çay-kek-börek üçgenine doğru kayıyor mevzu?

Stat zaten ilçenin dibinde,kültür gezisi olmadan olurmu,Karagöl ü zaman olarak bilmiyorum ama tek başına bu gezi için onun adı bile yeter.He tabi ki yaylada da bilumum şeylerden yiyeceğim ondan kaçış yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR