1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ben Tekirdağ'dan çarşamba sabahı veya işim biterse salı öğleden sonra yola çıkacağım.
İyi bir yer kapma amacındayım.(Kuzu çevirmeye yakın)

Etiketler

camper_02' Alıntı:
Bülent kardeşim; Festival için listeye eklersen sevinirim,Sevgiler.
Mehmet beyi listeye eklemeyi unuttunuz herhalde.

Maalesef gelemiyoruz. Bir arkadasimizin nikahi var. Herkese iyi eglenceler. Fotograflarinizi bekliyoruz.

Festivale katılacak olan değerli karavancılara bir önerim olacak. Taraklı'ya gelirken evimizde fazla bulunan kitap , sınav yardımcı kitapları , ansiklobedi ve dergileri bir okula veya ihtiyacı olan gençlere ulaştırmak üzere Taraklı Belediye Başkanlığına teslim etmek suretiyle minik bir kütüphane oluşturulması hususunda ilçeye katkıda bulunabiliriz.
Mutlu geziler dilerim.

Hüseyin Işıl

DADDY-T' Alıntı:
Evet sevgili dostlar, Bülent kardeşimin de dediği gibi eşim ve ben 1 Haziran sabahı Karamürsel'den çıkıyoruz. Biraz gecikmeli de olsa öğle yemeğimizi Taraklı'da yemek niyetindeyiz. Çoktandır bir etkinliğe katılamamış olmamızdan, siz sevgili dostlarımızı özlediğimizden, havaların güzelleşmesi ile yerimizde duramadığımızdan ve verilen etkinlik programı çerçevesinde 'Çok Sesli Türk Müziği' konserinin ilk gün olacağını düşünüp kaçırmak istemediğimizden, hemen ilk gün yola çıkmak istedik.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi yineliyor, selam ve sevgilerimizi yolluyoruz. Görüşmek dileğiyle...

Tayfur hocam ben yarın akşam garanti ama sabahtan da çıkabilirim,konser şimdi dikkatimi çekti,en azından sizi orada yalnız bırakmayacağımı düşünüyorum.Çıkacağınız saat kesin ise bana bilgisini verirseniz ona göre kendimi ayarlarsam beraber gideriz.

mayıstosböce' Alıntı:
Evet şimdi 21.sıradan katılan arkadaşımız bir cd kazanacak,ileride bu cd ler çok değerlenecek söyleyeyim,''Karavanla 1.kuzu çevirme festivali Taraklı günü'' üstünde başka yazılar yazan cd ler taklittir.Benden sonra bazıları cd verecek üstüne mutlaka bakın,gözünüz de o güne farklı anlamlar katmaya, kuzu çevirme gününü daha arka plana atmaya çalışacak arkadaşlar olabilir.

Şimdi bu cd ler ileride çok değerleneceği için bunun hediyeside (sırf verdiğimin altında kalmayın diye) size gelecek kuzunun 4 te biri yani amaç siz ezilmeyin yoksa istediğim miktarın sembolik olduğunun sizde farkındasınız.
orsaalabanda' Alıntı:
Eşimden tısmam diyen babayiğit var mı aramızda?

Bu arada yiyip içmekten başka şeyler de yapacak mısınız? Taraklı'nn tarihi, kültürel yapısından, mimariden, doğadan bahseden yok hiç? Bir de "Karagöl" meselesi vardı, hatırlatırım. Giderek çay-kek-börek üçgenine doğru kayıyor mevzu?

Aramızda kalsın ama size demiştim arkadaşlar,bunlar meczup bunlara uymayın siz.
Ayrıca ''Karavanla 1.kuzu çevirme festivali Taraklı günü''cd leri kayda girmiştir, doğa da kuzu severlere armağan olsun.

Sevgili Bülent, yarın sabah kahvaltıdan sonra hareket dedik ama saatimiz çok net değil. Ancak en geç saat 13.00 gibi otobanın Adapazarı çıkışında oluruz diyebilirim. Yine sabahki duruma göre ben alo derim. Bir kaç tanıdık yüzle yolculuk iyi oluyor bu nedenle çok sevindik, teşekkürler. Yarın görüşmek dileğiyle. Dediklerimin dışında buralardan bir isteğin varsa söyle. :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Aramızda kalsın ama size demiştim arkadaşlar,bunlar meczup bunlara uymayın siz.
Ayrıca ''Karavanla 1.kuzu çevirme festivali Taraklı günü''cd leri kayda girmiştir, doğa da kuzu severlere armağan olsun.

Kuzudan 1 kğ. düşerse uygundur altı olursa bizim sizden 0.75 kğ talebimiz olabilir.

Tayfur hocam bende size yetişmek için işlerimi ayarlamaya çalışıyorum bir terslik olursa haberleşiriz.

berkcantp' Alıntı:
Kuzudan 1 kğ. düşerse uygundur altı olursa bizim sizden 0.75 kğ talebimiz olabilir.
Yalnızca Size daha fazla kuzu vemeye çalışırım.

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=4515

Dünya güzeli ablamızda katılacakmış...

tarkars%20(1).jpg

"Festivale Davet
Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan, 3 Haziran Cuma Günü başlayacak karavancılar festivalinin 5 Haziran Pazar günü sona ereceğini belirterek, 4 Haziran cumartesi günü piknik ve akşamı da gösterilerin yeralacağı etkinlik gecesine tüm Sakaryalıları davet etti."

Sanırım futbol sahası da yetmeyecek karavancılara... ;D

Şaka bir yana 4 gün boyunca sürekli kuzumu çevirip yiyeceksiniz tam anlayamadım... :D

Şaka bir yana 4 gün boyunca sürekli kuzumu çevirip yiyeceksiniz tam anlayamadım... :D

[/quote]

Bende şeker var, gel sende yardımcı ol

Gideceklere faydası olur ümidi ile ...

- Osmanlı mimarisine örnek evler
- Yunus Bey Camii
- Kültür Evi
- Dokuma tezgahları
- Karagöl yaylası

- Yakın civar : Göynük
-Çeşmeler
-Gazi Süleyman Paşa Hamamı ve Camisi,
-Akşemsettin Türbesi
-Zafer Kulesi
-Çubuk Gölü
-Sünnet Gölü

Taraklıya Ali Fuat Paşa dan sapılıyor. Ali Fuat Paşa Kuvvaı milliye nin kurucu ve yöneticisi, Kendi ad ile anılan ilçede Kuvva-i Milliye müzeside var...

Bu gün giden varmı.

Öğleden sonra Taraklıya gitmek için yola çıkıyorum., akşama taraklıdayız.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri