1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,585
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Sevgili moderatörüm, sizlerle epeydir birlikte olamadık ve çok özledik. Malum nedenler eğer bir engel oluşturmazsa, bu etkinlikte biz de varız. Sanırım sizin gidiş yolunuz farklı olur. Biz de daha sonra belirlenecek bir saatte, İstanbul ekibine, İzmit civarı bir yerlerde katılırız. Sema ablan kuzuları okuyunca bir garip oldu ama yapacak bir şey yok. Onlar da çok lezzetli oluyor canıııııııııııııım :smiley: Görüşmek dileğiyle. SEMA-TAYFUR ÇIVGINER KARAMÜRSEL/PEUGEOT-BOXER KAMPER Ne yazık ki Puppy'miz yok :(

Not: Bizim sıradan listeye giriş yapana cd yok mu? Bülent'in dediği gibi madem çok değerlenecek bu cd ler, torpil, rüşvet ne lazımsa yapalım.

Etiketler

fsirin' Alıntı:
Koyduğum fotoğraf bir karavan toplantısından değildi. Kuzu çevirme fotoğrafı, 2010 yılında Edirne, Kırkpınar şenlikleri sırasında çekilmiştir. :smiley: ;)

Teşekkürler Ferhat bey güzelmiş gerçekten :smiley:

Bir sual sordum ama ilgilenen olmamış ... ilginç gerçekten zorda bir sual degıldı ama cevaplanmamıs .

PArdon bir sual daha eklemeleyım sanırım : -
Bu organızasyonun sorumlugunu alan kişi vs. varmı yoksa öyle kendikendinemi gidiyor ???

Erhan bey,

Katılım ve kuzular için her hangi bir ücret istemiyoruz, belki sadece aramızda bir kaç kuruş toplayarak orada bizlere yardımcı olacak çalışanlara verbiliriz.

Bu etkinlik UKKF tarafından planlandı ve yerel yöneticilerle koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

DADDY-T' Alıntı:
Sevgili moderatörüm, sizlerle epeydir birlikte olamadık ve çok özledik. Malum nedenler eğer bir engel oluşturmazsa, bu etkinlikte biz de varız. Sanırım sizin gidiş yolunuz farklı olur. Biz de daha sonra belirlenecek bir saatte, İstanbul ekibine, İzmit civarı bir yerlerde katılırız. Sema ablan kuzuları okuyunca bir garip oldu ama yapacak bir şey yok. Onlar da çok lezzetli oluyor canıııııııııııııım :smiley: Görüşmek dileğiyle. SEMA-TAYFUR ÇIVGINER KARAMÜRSEL/PEUGEOT-BOXER KAMPER Ne yazık ki Puppy'miz yok :(

Not: Bizim sıradan listeye giriş yapana cd yok mu? Bülent'in dediği gibi madem çok değerlenecek bu cd ler, torpil, rüşvet ne lazımsa yapalım.

Rüşvetiniz onaylanmıştır,listeden Bülent Yazıcı çıkarılarak size onun cd si verilecektir.Kartepe de verdiğiniz rüşvetin tadi hala damağımızda.

Mayıstosböce olarak sizi orada görmek beni çok mutlu edecektir.

Arkadaşlar,

Dün Taraklı Kaymakamı Sn. Muhlis bey ile birlikte etkinlik alanı için tekrar biraraya geldik. Katılımın beklediğimizden fazla olacağının belli olmasından dolayı iki ayrı alanda toplanmanın uygun olmayacağını düşünerek ilk toplanma alanını iptal ederek futbol sahasında bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Sahanın soyunma odaları ve tuvaletleri kullanıma açılacak olup saha etrafındaki tel örgülerin bir kısmı kaldırılacak ve geniş bir alan oluşacaktır. Ayrıca şehir merkezine ulaşım için önlemler alınacaktır. Bölgenin yeni koordinatları 40'23"48.53" K 30'30"51.02" D dur.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Taraklı.jpg

Erdal bey yüksek çabalarınızdan dolayı size teşekkür ederiz.Herşey gittikçe güzelleşiyor.

Ben kalede durmam, peşinen söyleyeyim.

Ceza alanı içinde herhangi bir yer olur. Kaleye Bülent geçsin, ben şut çekerim. Erdal bey santra'da konuşlansın. 4 - 4 - 2 mi, yoksa 3 -5 - 2 mi dizileceğiz? Maç seyircili mi, yoksa seyircisiz mi oynanacak? Tribünlere oturup çekirdek çitleyerek bizi izleyenler de olacak mı? :D

Tüm katılımcıların tek alanda birarada olabilmeleri çok güzel haber.Tanışma,sohbet edebilme adına çok güzel dostlukların kurulmasına
vesile olacağını umuyorum. Taraklı Kaymakamımıza ve Erdal beye ilgileri için teşekkür ederim.

orsaalabanda' Alıntı:
Ben kalede durmam, peşinen söyleyeyim.

Ceza alanı içinde herhangi bir yer olur. Kaleye Bülent geçsin, ben şut çekerim. Erdal bey santra'da konuşlansın. 4 - 4 - 2 mi, yoksa 3 -5 - 2 mi dizileceğiz? Maç seyircili mi, yoksa seyircisiz mi oynanacak? Tribünlere oturup çekirdek çitleyerek bizi izleyenler de olacak mı? :D

Kocaeli gibi tarihe mi geçmek istiyorsun,burası Sakarya,tatangaların yuvası burası.

Arkadaşlar,

Bizim Festival yapacağımız tarihte Şener Şen ve ekibi de reklam çekimleri için Taraklı'ya gelme kararı almışlar. Bu hem iyi hem kötü oldu. Zira konaklama kapasitesi açısında yer kalmadığı için 2. Fotoğraf şenliğinin ileri bir tarihe kaydırılacağı haberini aldım. Taraklı'nın bu kadar gündeme gelmesi haberin iyi kısmı. Fotoğrafçı arkadaşlar için soğuk bir duş etkisi yapacağını düşünüyorum. Hal böyle olunca resim sergisi iptal edildi.

Bilgilerinize.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Hazırlıklı olalım küçük bir gösteri maçı düzenleyebiliriz.

Erdal bey benim gibi bazı arkadaşlar erkenden gitmek istiyor hatta bazı arkadaşlar 5 gün gitmek isteyebilir,bu gibi durumlar sıkıntı yaratır mı.Aynı yerde konaklayabilirmiyiz.Yoksa şenlik 2 gün ile mi sınırlı bizim için.

Ooo sevindirici haber,yaşasın güveç kardeşliği ,güzel oldu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri