Arama sonuçlarınız

1. çakıcı efe 09

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster hemşerim serkan bey dacia logolu anahtarlık bulamadım trabznda bizim oralarda bulabilir misiniz?

2. çakıcı efe 09

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster dacia duster fanatiklerinden yardım bekliyorum elinde fazla anahtarlığı olan var mı trabzon civarında dacia logolu anahtarlık bulamadım lütfen cevap verirseniz sevinirim
  3. çakıcı efe 09

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ümit bey e ve cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim sağolun.

4. çakıcı efe 09

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ümit erkan bey bizim duster da turbo olduğuna dair bi teknik bilgi yada link paylaşabilir misiniz.çünkü dci motor dizel common rail injection anlamına geliyor bildiğim kadarı ile
  5. çakıcı efe 09

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi selam arkadaşlar bende 2011 dacia duster 4*2 laurette var.3000 km de henüz. merak ettiğim şey şu bizim dusterlerdaki 1.5 luk dci motorlarda turbo var mı.aracın pedal tepkileri çok iyi turbosuz bir motorun böle iyi bir tepki vereceğini zannetmiyorum acil...

6. çakıcı efe 09

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster aydından herkese selamlar.aracı alalı 1 ay olmadı.4*2 85 hp laurette full beyaz.herşeyden önce hemşerim serkana teşekkür ederim. dusterci arkadaşlar türkiyede bir araba aldığınızda komşularınızın bile az daha verip şunu alsaydın keşke.5 daha koysaydın üstüne alman alsaydın...

7. çakıcı efe 09

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sağolasın teşekkür ederim forumda yeniyim bulabilirsem devam edicem inşallah yazmaya
  8. çakıcı efe 09

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? aydından herkese selamlar.aracı alalı 1 ay olmadı.4*2 85 hp laurette full beyaz.herşeyden önce hemşerim serkana teşekkür ederim. dusterci arkadaşlar türkiyede bir araba aldığınızda komşularınızın bile az daha verip şunu alsaydın keşke.5 daha koysaydın üstüne alman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri