Arama sonuçlarınız

1. aytaçz

bunu tanıyan varmı

Ynt: bunu tanıyan varmı santana adlı ispanyol firmayı alınca iveco land rover lisansı hediye oldu daha önceleri santana markası altında landrover lisansı ile üretiliyodu 4x2-4x4 olarak 3.0 motor 6 ileri sanzımanla üretiliyor daha önce yabancı bir dergide defender ile karşılaştırmışlar defender...

2. aytaçz

NİHAYET!!!!

Ynt: NİHAYET!!!! hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan kardeşim
  3. aytaçz

GÖKOFF- 26.02.2012- KIZILYAKA-KANDİL-KIZILYAKA GEZİSİ

Ynt: GÖKOFF- 26.02.2012- KIZILYAKA-KADİL-KIZILYAKA GEZİSİ iş nedeni ile yine aranıza katılamadım fotoları merakla bekliyorum

4. aytaçz

Land Rover Series III

land rover ve series 3 le ilgili şu ana kadar okuduğum en güzel yazı, eline koluna ağzına kalemine sağlık .
  5. aytaçz

GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ

Ynt: GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ derin bi ohh çekiyom ;D aranıza katılamadıgıma üzülüyorum . süper fotoğraflar umarım diğer geziklere yetişiriz

6. aytaçz

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması anladığım kadarıyla her tekeri ayrı ayrı kitliyon mantık ve sistem güzel ;D eline koluna sağlık bende kızı çamura batırdığımdan beri kilitli difransiyelle ön arka vinc düşünüyorum :D

7. aytaçz

Series ile İlk Orman Gezintim

Ynt: Series ile İlk Orman Gezintim güzel fotolar bizburda kara hasretiz . senin 109 un kaporta demirmi aliminyummu
  8. aytaçz

ilk aracım

Ynt: ilk aracım aracı aldığımaki üzerindeki jantlar 16 lastikler 6.50 x 16 idi
  9. aytaçz

ilk aracım

Ynt: ilk aracım ve sarıkız batar

10. aytaçz

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullan :)

11. aytaçz

zirvede series

Ynt: zirvede series senin yakışıklıda karda güzel duruyo . cok güzel fotolar .yer yılanlımı sandrasmı
  12. aytaçz

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim 2. dünya savaşı sonrası demir rezervlerinin az olması ingilizleri bol olan aliminyum rezervlerine yöneltmiş daha sonraları sac denemeleri olmuş aşırı paslanma sikayetleri nedeniyle tekrar aliminyum üretime dönülmüş diye bir yerlerde 0kumuştum tabiki nekadar...

13. aytaçz

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim tam da tahmin eddiğim gibi. şimdi çıkarcan beni dışarı babamın kartalın distiribitörü benim sarı kızın distiribitörü söktürücen başlıcam karşılaştırmaya ;D . senin başka bildiği aklına gelen formul varmı ne gelirse aklına
  14. aytaçz

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim oktay elektronik ateşleme için dafa başka formül varmı senin uygulama manyetikmi ::)
  15. aytaçz

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. 109 da başka güzel

16. aytaçz

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim oktay kardeşim eskiden sadece series ve defenderlerle ilgilenirdim şimdi ise sen ne yenilik yapacaksın diye merakla bekliyorum . tofaş serisi distiribitörle elektronik ateşlemeye gecmede ne gibi işlemler yapıyoruz yani distirbitör ve bobini değiştirsek...
  17. aytaçz

ilk aracım

Ynt: ilk aracım direksiyondan
  18. aytaçz

Series toplama

Ynt: Series toplama allah kolaylık versin ;)

19. aytaçz

Series'lerde Yükseltme Çalışmaları

Ynt: Series'lerde Yükseltme Çalışmaları makasları dövdürerek 10 cm yükseltim demişiniz yol tutuşu nasıl etkiliyor pek bişi değişmiyosa bende 10 cm yükseltmek istiyorum makas dövme işleminide açıklarsanız sevinirim
  20. aytaçz

ilk aracım

Ynt: ilk aracım lastikler 265/75x16 6,50x16 lastikle km de 35krş yakıyordu lastikleri değiştirdikten sonra net olmasada 50 krş yakmaya başladı arç benzin/lpg degerler lpg yakışı benzinde ne yakar bilmiyorum daha denemedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri