Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: bunu tanıyan varmı
santana adlı ispanyol firmayı alınca iveco land rover lisansı hediye oldu daha önceleri santana markası altında landrover
lisansı ile üretiliyodu 4x2-4x4 olarak 3.0 motor 6 ileri sanzımanla üretiliyor daha önce yabancı bir dergide defender ile
karşılaştırmışlar defender...
Ynt: GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ
derin bi ohh çekiyom ;D aranıza katılamadıgıma üzülüyorum .
süper fotoğraflar umarım diğer geziklere yetişiriz
Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması
anladığım kadarıyla her tekeri ayrı ayrı kitliyon mantık ve sistem güzel ;D eline koluna sağlık bende kızı çamura batırdığımdan beri kilitli difransiyelle ön arka vinc düşünüyorum :D
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim
2. dünya savaşı sonrası demir rezervlerinin az olması ingilizleri bol olan aliminyum rezervlerine yöneltmiş daha sonraları sac denemeleri olmuş aşırı paslanma sikayetleri nedeniyle tekrar aliminyum üretime dönülmüş diye bir yerlerde 0kumuştum tabiki nekadar...
tam da tahmin eddiğim gibi. şimdi çıkarcan beni dışarı babamın kartalın distiribitörü benim sarı kızın distiribitörü söktürücen başlıcam karşılaştırmaya ;D . senin başka bildiği aklına gelen formul varmı
ne gelirse aklına
oktay kardeşim eskiden sadece series ve defenderlerle ilgilenirdim şimdi ise sen ne yenilik yapacaksın diye merakla bekliyorum . tofaş serisi distiribitörle elektronik ateşlemeye gecmede ne gibi işlemler yapıyoruz yani distirbitör ve bobini değiştirsek...
Ynt: Series'lerde Yükseltme Çalışmaları
makasları dövdürerek 10 cm yükseltim demişiniz yol tutuşu nasıl etkiliyor pek bişi değişmiyosa bende 10 cm yükseltmek istiyorum makas dövme işleminide açıklarsanız sevinirim
Ynt: ilk aracım
lastikler 265/75x16 6,50x16 lastikle km de 35krş yakıyordu lastikleri değiştirdikten sonra net olmasada 50 krş yakmaya başladı arç benzin/lpg degerler lpg yakışı benzinde ne yakar bilmiyorum daha denemedim