prof_facia
Kamp II
Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması
çok güzel görünüyor
maliyeti ne kadar acaba ???
çok güzel görünüyor
maliyeti ne kadar acaba ???
fırat sistem çok güzel çalışıyor.... uygulamada denemesini yaptım 2 çekerde ve 4 çekerde mükemmelSentinel' Alıntı:Sadece disk fren çevrimini söylüyorum
okitay' Alıntı:fırat sistem çok güzel çalışıyor.... uygulamada denemesini yaptım 2 çekerde ve 4 çekerde mükemmel
çok farklı bir şey çamurda denemedim fakat kaygan zeminde güzel otluk yerde arkayı nereye atmak istersen oraya atıyorsun....4x4 de çıkamadıgım bir yerde bu sistemle çıktım....sonrada kahkahayı patlattım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSentinel' Alıntı:sağ arka tekeri çamura batırıp ağırlık o teker üzerindeyken patinaja düştüğünde diğeriyle çıkartıyor mu?
iki çekerde oynamışsındır sen
traktör gibi döndün mü olduğun yerde
okitay' Alıntı:çok farklı bir şey çamurda denemedim fakat kaygan zeminde güzel otluk yerde arkayı nereye atmak istersen oraya atıyorsun....4x4 de çıkamadıgım bir yerde bu sistemle çıktım....sonrada kahkahayı patlattım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ilk fırsatta öne krank tan arkayada şanzumandan tahrikli vinç yapacagım..... ;DSentinel' Alıntı:Sen biraz daha çalış araba üstünde sonra takas edelim
Ben fırlatma koltuğu ve 5.silindiri eklemeni bekliyorum
o zaman teklifte buluncam
;D ;D ;D ;D ;D o zaman fırlatma koltugu ve 5. silindiri en sona bırakayım ;D çünkü yapacagım daha baya şeyler var...Sentinel' Alıntı:Sen biraz daha çalış araba üstünde sonra takas edelim
Ben fırlatma koltuğu ve 5.silindiri eklemeni bekliyorum
o zaman teklifte buluncam
okitay' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D o zaman fırlatma koltugu ve 5. silindiri en sona bırakayım ;D çünkü yapacagım daha baya şeyler var...
şu an elektrikli zaten passat fanı ;D fan müşürüde tofaş ;D kış girerken orjinal fanı söküyorum...çok faydası oluyor...motorun çabuk ısınmasında ve içerdekilerin ısınmasında ;DSentinel' Alıntı:Fanı elektrikliye çevirmeyi düşünüyor musun
Krankin yükünü alıyormuş
teşekkür ederim barış darısı seninkinin başana.....suyabatmaz' Alıntı:Herkese Selam,
Oktay eline sağlık.
her zaman haber ver yetersuyabatmaz' Alıntı:Sağol Oktay,
Gerçekten lazım bu sistemden. Arkaları diske çevirteceğim. Senin uyguladığın sistemi de uygularsam, muhteşem olur.
Bu yaz olur da inebilirsem Marmaris taraflarına mutlaka uğrarım yanına