Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abi video yu izledim süper olmuş ve şunu itiraf edeceğim yaşım tutuyor :) bana.tamare ve selime artık ne kapağı dereniz o oldu valla. hamdi abi yaktın bizi sana çamur bulacaz ama :) tekrar tebrik ederim tatlıyı hak ettin abi tatlın benden... bu...

2. A

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bulamadım videoyu link verirmisin hamdi abi....
  3. A

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abi bugunkü batıkentteki video yu ne zaman yayınlayacakın biran önce yayınlada bakalım.ayrıca selimin vidosunuda yayınla hani selim kalmış sen çekmiştinya sekiz dokuz defa :)

4. A

Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) Hamdi abi tebrik ederim bugun batıkentteki çamurdaki performansın süperdi ve bahsettiğimiz çamurdan geçtinya helal olsun sana. zannetmiyorum başka geçen olsun.fakat bir şey rica edecez senden havanın yağışlı olmadığı bir gün kuru bir...
  5. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) ben şimdiden kameramın şarjını doldurayım da o gun çok lazım olacak......:)

6. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) YÜRÜBEEEEEEEEE KİM TUTAR SENİİİİİİİİİİİİ:) BİZ SİZ ORAYA GİRİPTE BEN GİRDİM ÇIKTIM DEMEDE ZATEN ÇIKTIM DİYEMEZSİNDE :) CUMARTESİ SAAT KAÇTA BULUŞUYORUZ...............

7. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) selim şimdiden terlemissindir sen kesin ateş basmıstır sana.şimdi selimin kafasındaki düşünceyi yazıyorum arkadaşlar; offf offf acaba bahanemi yaratsam gitmesemmi oraya işim çıktı desem yok yok olmaz ben bugun iş çıışı bi gideyim...
  8. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) erhan abi ne diyor bunlar selim oraya giremediya topu sana atıyor konuyu değiştirmeye çalışıyor :)
  9. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

10. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) sen varya sennnnnn kimseye söylemiyecez selim sözzzzz :) tırstım demiyorsun da yok sizin araba çekemez felan filan biz oraya vinç getirtirim yine çekeriz oradan seni....ama nerdeee oraya girecek birisi.....arabamı satayımda bari bi...

11. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) tamer yine cesaret edip öyle yada böyle gaza maza geldi cesaret edip girdi ama halen cesaret edip oraya giremeyen arkadaşlarımız var aramızda. işin ucunda en kötü kalmak var onuda çekeriz selim korkma seni o tepecikte yanlız...
  12. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) rehayı anladımda lpg sini eurosunu anlıyamadım :) laser reha diyebilirsiniz nede olsa işim o birgün bir organizasyonda gezenbilir yazayım lazerlede siteye koyalım.hatta birgün tüm gezenbilirdekilerle para topluyalım biyere gidelim...

13. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) niva alacaktım vazgeçtim batıkentteki çamurda kalınca.:) artık 4x4 bulamıyorum acaba ne alsam:)
  14. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) hoş bulduk teşekkürler.biraz ortalığı kızıştırıyorum kimse kızmıyor değilmi arkadaşlar.... ama bahsedilen batıkentteki yer feci bişey işin gerçeği şahsi görüşüm,bence oradan gececek arabayı tebrik etmek lazım valla harbiden 4x4 müş...
  15. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) ahhhhhh ahhhhhh binek aracım olmasaydı 4x4 aracım olsaydı ben o batıkentteki çamurdanmı geçemiyecektim................

16. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) tamer yayınlamış olduğun resimdeki arazi aracıda gelsinde batıkentte bakalım bi perpormansına :)
  17. A

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011) cumartesi saat kaçta batıkentteki ufak 10 mt lik parkurda buluşacaksınız yada buluşmayacaksınız olurya ufak yere giripte kalma düşüncesi olanlar vardır mesela selim gibi :))) haber verinde kameramla gelecem herkezi çekecem.:)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR