Arama sonuçlarınız

1. tugay

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? MERHABA CEM BEN NİSAM AYINDAN SONRA KAÇKARLARDA OLACAĞIM EKİM SONUNA KADAR TRANS KAÇKAR GEÇİŞLERİNDE EĞER ÇAMLIHEMŞİN ÜZERİNDE YAPARSANIZ KAVRON YAYLASINDA SİZE YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR VAR EĞER BİRKAÇ GÜN BEKLERSENİZ BURADAN GEÇİŞ YAPAN EKİP DE BULABİLİRSİNİZ...

2. tugay

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Unutmadan bende yazayım istedim Bende kaçkarlardaydım (gito yaylası) bol fotoğraflı bir zaman dilimi oldu çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum :) tugay
  3. tugay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Arkadaşlar Kısa bir süreliğine Ankaraya geliyorum Bu arada Ankarada yapılacak bir toplantı varmı bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim hepinize selamlar tugay

4. tugay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar; Güne güzel bir şiirle başlamak yağmurun yağması toprak kokusu merhaba hayat iyi günler hepinize çalışanlara kolay gelsin:) tugay
  5. tugay

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? Merhaba arkadaşlar Evet gelmek için şu çürük ayının bitmesini bekleyin derim inanın bir haftadır neredeyse durmadan yağmur yağıyor. 15 ağustos sonrası iyi bir dönemdir Buraya gelirken bilgi verirsenin ve de dağlarda değilsem yardımcı olurum selamlar Tugay

6. tugay

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Ben Rize Pazar'dan Tugay Turan. 1962 doğumluyum. Uzun yıllardır doğa sporları ile ilgileniyorum. Trekking, bisiklet, fotoğraf ilgi alanlarım. Emekli olduktan sonra memleketim alan Kaçkarlar'a döndüm, uzun dönem de burada kalmayı...

7. tugay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hepinize Rize'den merhaba, bulutlu ve bunaltıcı bir hava var rutubet hat safhada . İyi günler diliyorum. TUGAY

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri