Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adana Off Road Grubu; Mut Yer Köprü Ilısu Şelalesi Kampı (17 - 19 Haziran 2011)
kesilikle bu geziye gelmeyenler üzülsün ağlasın :D harikaa bi geziydi daha kalabalık olmak elbette daha güzel olurdu ama pek fazla katılım yoktu...yinede herşey mükemmeldi...katılan tüm offroadculara...
Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı
harika gözüküyor.. sedat hocam evet bu sahte offroadu yapmalıyız kesinlikle :):) ama bizde yapılışı sırasında olursak güzel olur hem yardım ederiz hem öğreniriz :) hemde yeriz :) ellerine sağlık analarımın .....
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)
sevgili adanoff,
arabası bozuk olanları arabası sağlam olanlar götürebilir please!!...
:) yaaa ne güzel bi gezi olmuşş çok kıskandım :) bizi de götürüünn :):) bizsiz iyi eğlenmişsiniz boğazınızda kalmadımı eğlenceniz :):):)
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
HER NE KADAR YAZMAK İSTEDİKLERİMİZ YAZAMASAMDA (BABAM YÜZÜNDEN) GEZİ KENDİ ARAMIZDA ÇOK EĞLENCELİYDİ...ZATEN ADANOFF VARSA EĞLENCE VARDIR HER ZAMAN...HATOFF VE ADANOFF GRUBU SİZLERİ SEVİYORUM ;)...
Ynt: 10.04.2011 Hatoff Reyhanlı motocross ve offroad oyunları Katılımcı listesi
kadirr abiiii neden gelmiyo musun :( gel ya neşe kaynağımız :) eşin ve çocuklarında gelsin
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
bende video yok ama adanoff a ekliyorlar faceden dur seni oraya davet edelim
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
yaa şöyle bişey yapsak ben facede hemen hemen hepsini ekledim mail olarak çok fazla oluyo gönderemiiyorum istersen faceden alabilirsin..senin foton var baya..
hahaha :) aa evet ben çekmiştim tam tepedeyken :) ama makine kaydetmemiş :):):)
:) o fotoları ben çekiyorum :) babam da hemen teşekkürleri alıyor oh vala :)
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Görselleri
gelmek nasip olmadı ama inşallah başka sefere... fotoğrafları dört gözle bekliyoruzz.... herkese iyi eğlenceler..
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
:) yanlış anlaşılma olmuş hamdi abi :) babam ilk geçişi diyomuş evet orda doğru söledi yani :) ondan başka kimse geçemedi :) ama senin geçişte harikaydı
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
kesinlikle öyle hocam :) yaa harika bi geziydi bu grupla inşallah tekrar bişeler yaparız..emeği geçen herkese teşekkürler
aaaa babacım hamdi abi duymasın 'tek geçen ben oldum' lafını :) hakkını yeme şimdi hamdi abi de süperdi..