Arama sonuçlarınız

1. umayice

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar size bir şey daha soracaktım. Geçen gün yanlışlıkla aracımı buradaki arkadaşlardan biri R konumunda park etmiş. Bende alışkanlık eseri vitese dikkat etmeden aracı çalıştırmaya kalkıştım. Araçtan acayip bir ses gelince...

2. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Uzun bir aradan sonra herkese tekrar selamlar. Arkadaşlar, yaklaşık bir buçuk ay önce sonunda Foça’dan Keşan’a taşındık. Mekânı yaklaşık 11 sene önce buradaki köylülerin yardımlarıyla yaptığımız için evlerde yıllar içindeki...
  3. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? :( :)

4. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Yanlışlıkla alıntı yaptım ve silemiyorum. bilen arkadaşlar bu alıntıyı nasıl kaldırabilirim acep?
  5. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar sizlere park etmeyle ilgili youtube'daki araştırmalarım sonucu bulduğum beni ve eşimi de güldüren bazı videoların linkini veriyorum. Videoları izlerken hem kendi durumumu uzaktan izler gibi oldum hem de "bir ben böyle...

6. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar bu hafta ağırlıklı olarak geri vites üzerine çalıştım. Şu an tutuk olduğum durumlar, önümdeki aracı sollarken hızlı hareket edememem, bir anda karar verip sol sinyal yakıp öne geçmem, sağ şeride girdiğimde sağ sinyali...

7. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar bu da aldığım 1kg'lık yangın söndürme cihazı. Boyutları anlaşılsın diye 1,5lt'lik şişe ile birlikte çektim. Benim gibi boyutlarını gözünde canlandıramayan arkadaşlara bir fikir verir umarım. ilkakdeniz arkadaşın dediği...
  8. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Bu da aldığım direksyon kılıfının fotosu. Arkadaşlar direksiyon kılıfı avuç içi terlemesi sonucu direksiyona hakim olamama-direksiyonun elimden kayma- sorununu büyük miktarda düzeltti. Bu açıdan memnunum. Böyle bir problemi olan...
  9. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Sizlere kontak anahtarımdaki alarm sisteminin fotoğraflarını yolluyorum.

10. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Bilgi paylaştıkça artar. Asıl ben, deneyim ve bilgilerini benimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Benim de bu paylaşımlara bir katkım olabildiyse ne mutlu bana.

11. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? ilkakdeniz arkadaşım ilginiz için çok teşekkür ederim. Bu avuç içi terlemesi olayı bende 15 yaşlarından beri var. Söylediğiniz gibi stres, sıkıntı ve heyecan durumlarında tetikleniyor ve daha da artıyor. Fakat genel olarak hormonal...
  12. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? akın61 arkadaşım ince jestin için çok teşekkür ederim cep tel'ini vermişsin. Soracağım şeyler olursa çekinmeden arayacağım. Aracım boştayken(N) devir saatine baktım 0,9 gösteriyor, tam 1'de değil. Deviri yüksek değil normal oluyor...

13. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar aracıma bazı aksesuarlar almak istiyorum. İnternette bununla ilgili araştırmalar yaptım fakat karar veremedim ve gördüğüm modeller hiç hoşuma gitmedi. Sizlerin görüşlerinizi de alayım dedim. Öncelikle yıkanabilir koltuk...
  14. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? akın61 arkadaşım verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu. Otomatik viteste vites değiştirmek için hep frene basıp vitesleri büyütüp küçültmek gerektiğini zannediyordum. Bu bilgim yanlışmış. Sizin dediğiniz gibi sadece vites küçültürken...
  15. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Tüm iyi dileklerini içtenlikle ileten arkadaşlara tekrar gönülden teşekkür ederim. Vitara ile ilgili maceralarım devam etmekte. Selimsani arkadaşım sticker(çıkartma) kavramını biliyordum ama araçla ilgili bağlantı kuramamıştım. Sen...

16. umayice

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Gezenbilir sayesinde yakın zamanda ben de aranıza katılmış bulunuyorum. Listeye beni de eklerseniz sevinirim. Suzuki vitara vagon 2000 model 1.6 JLX, 5 kapı Derya Oysal İzmir/Eski Foça
  17. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar aracıma ufak tefek bazı aksesuarlar eklemek istiyorum fakat daha ihtiyacım olan şeyleri tanımlamakta bile zorlanıyorum doğal olarak. :D aracın arkasında duran yedek lastiğin üstünü bir şeyle kaplamak istiyoruz. internette...
  18. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Aracın özellikleri 2000 model Suzuki Vitara Vagon, 1.6 JLX 108803 km'de Otomatik vites Atiker marka sıralı sistem Lpg merkezi kilit, abs, radyo- cd çalar, alarm, airbag elektrikli aynalar

19. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? İyi dileklerin için teşekkür ederim selimsani arkadaşım. Bizde aslında ilk tercih olarak lpgli düşünmüyorduk fakat araç istediğimiz özelliklerde olunca lpgli olmasının sakıncası yok diye düşündük. Zaten benzinlide almış olsaydık...
  20. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri