Arama sonuçlarınız

1. M

Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008) Merhaba.. Ne zamandir Istanbul civarinda neden gunubirlik trekking yapilmiyor diye dusunuyordum... Ben geliyorum! Kendimi listeye 12 numaradan ekledim - Alper KATILIM LİSTESİ 1- Pınar Karaçar (belki + 1) 2- Şener Kurtuluş(+1)...

2. M

Fırtına Vadisinin Çöplüğe Çevrilmesine Tepki

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9432807.asp?gid=229&sz=4677 Fırtına Vadisi'nde, çöp fırtınası 14 Temmuz 2008 Muhammet KAÇAR/ÇAMLIHEMŞİN(Rize),(DHA) Dünyanın korumada öncelikli 200 ekolojik bölgesinden biri olan Fırtına Vadisi yeniden çöplük oldu. Daha önce gelen tepkiler üzerine çöp...
  3. M

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Super, bende katiliyorum, 17, 18, 19 olarak 1- deep (Mert Kiğılı) 2- aura (Derya Bayrak) 3- Pebble (Nilsun Şahin) 4- halabinikiyok (Ercan Akgül) 5- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 6- pınar karaçar 7- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 8- Berksito (Berk Saraç) 9- eftaLYa (Esra Akeroğlu) ( Cumartesi...

4. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Balik tutmak pek spor sayilmayabilir ama inanilmaz dinlendirici bir aktiviteydi doga icerisinde... Ikinci fotograf soyle gerceklesti :) Artik bir turlu balik tutamadigim o gunde canima tak etti ve araniza gelip sizi tutucam simdi gorursunuz siz...
  5. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba, Zerrin dun fotograflarimi merak etmis, su an laptop'umda olan bir kacini gonderiyorum. Dag bisikletini tek yaptigim icin fotografim yok sanirim malesef.. dalis fotograflarimi da bir dahaki sefere gonderirim.. Fotograflar: 1- Amasra'nin bir...

6. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Gezenbilir'e yeni uye oldum.. Istanbul'da yasayan arkadaslarin bir sonraki doga yuruyusu etkinligi ne zaman olacak? Bir plan varmi?

7. M

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Gezenbilir'e bugün üye oldum. On yıla yakın bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra nihayet sevgili ülkeme döndüm. 1 senedir İstanbul'da yaşıyorum ve teknoloji alanında faaliyet gösteren bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Doğayı ve doğa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri