Arama sonuçlarınız

1. H

2004 Şnorkel

Arkadaşlar Selam, 2004 model aracıma şnorkel nerden temin edebilirim? Bilen birileri varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.. Saygılar..

2. H

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 Güle Güle kullanın. Bol çamurlu, kazasız günlerde kullanın..
  3. H

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 selam, 2004 model, kabin,çeki demiri ve vinci mevcut. Hepsi ruhsata işili, 100 km yaptığım cooper stt lastikleri mevcut 175.000 km de( Ön kaputta güneş yanığından dolayı boya vardır. boyanmadan önce görüntülerini çektim)..Düşünürseniz konuşabiliriz. Araç Ankara'da...

4. H

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) Selam, tavan sisilerini nerden temin ettiniz? Çok yakışmış, bulabileceğim yada sizin temin ettiğiniz adres nedir? alıp kendi aracıma uygulamak isterim.. Saygılar..
  5. H

L 200 4 lü sis farı tavan için

Arkadaşlar Merhaba L200 aracım için tavana yapıştırılan 4 lü sis farı arıyorum. Ankara da nerede bulabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar....

6. H

Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi

Ynt: Süperpoze Tüfek (Over & Under Shotgun) Seçimi merhabalar, biraz geç oldu ama eski milli atıcı olarak birkaç tavsiyem olacak. Öncelikle alacağın tüfeği gerçekten sevmeli ve sıkılmayacağın bir tüfek seçmelisin. Herzaman tek tetik hızlı atış için avantajdır. 65-66 cm namlu boyu, herkes...

7. H

vitara jlx 5k ariyorum ...

Ynt: vitara jlx 5k ariyorum ... Selam, ben Ankara'dayım. 0 533 273 58 20 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İlker..
  8. H

vitara jlx 5k ariyorum ...

Ynt: vitara jlx 5k ariyorum ... 1998 model 153.OOO km de..5 kapı 1.6.. Araç almadıysanız görüşebiliriz..
  9. H

Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ?

Ynt: Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ? Sevgili Arkadaşlar, Bende double trap dalında Türkiye dereceleri yapmış elit kadro sporcusuydum. Öncelikle trap tüfeklerinin yüksek bent olması tamamen tercih meselesi, üretimlerinde böyle bir zorunluluk yok. Dik kundaklı olması tamamen doğru...

10. H

cam rüzgarlığı

Değerli Arkadaşlar, 1998 model bir 1.6 vitara'm var. Cam rüzgarlığı arıyorum. Nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz,çok sevinirim..

11. H

L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Sevgili Arkadaşım, ustanın eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Ancak resimde ki bu aracın modelini biliyormusun? Benim aracım 2001 model, tampon ve iç yapısı resimdekilerden çok farklı, aracın eski kasa olması birşey değiştirmiyor 2001 ile 2002 model...
  12. H

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Sevgili Dostlarım, evet imkan ve yer olsa en mantıklısı tampon içine yaptırmak, ama maalesef bu modeller(2001) için çok zor hatta imkansız. Yaklaşma açısında ise evet ister istemez olumsuz etkileri olmuyor değil. Ancak çamura saplı kalmaktansa birazcık...

13. H

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Bir aksilik çıkmazsa, seve seve katılırım.Çok sağolun. dediğim gibi Winç için bana ulaşırsanız elimden geleni yapacağım..
  14. H

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... selamlar, evet araç şu an için ilanda duruyor, kısmet olursa 0 kmsini alacağım. Üzülerek söylüyorum ayrıca satmak gibi bir niyetim yok. Çünkü öyle bir montaj yaptık ki, arabanın şasi sinide size vermem lazım :).. Ancak uygun bir Winç alırsanız size söz...
  15. H

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Selam, Ben kendi aracıma (2001) vin taktırmıştım. Çok özellikli birşey değil ama, fikir verebilir diye düşünüyorum..

16. H

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Selam, ben kendi aracaıma (2001) vinç taktırmıştım. Çok aman aman birşey değil ama belki fikir verir düşüncesi ile resmini ekliyorum...
  17. H

Lastik hakkında yardım...

Ynt: Lastik hakkında yardım... Selam, daha önce suzuki vitara 2.5 v6 bir aracım vardı, üzerine bfgoodrich lastik taktım. Asfaltta oldukça sessiz, desen inanılmaz, araca atrı bir hava katıyor..Kayalık zeminde çok memnun kalmıştım.Anacak, yoğun çamurda ise aracı kontrol etmek bir okadar zor...
  18. H

2008 L200 E LASTİK FİYATLARI

Ynt: 2008 L200 E LASTİK FİYATLARI Tekrar güle güle kullanın aracınızı. 2001 model aracıma bende aynı lastiklerden taktım çok ama çok memnunum..Çok az ses yapıyor ancak,arazi performansı süper ötesi...

19. H

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Hayırlı uğurlu olsun..Çok süper araç çok..
  20. H

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım süper ötesi, çok yakışıklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri