Acilll ALINIK L 200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,348

bekirnayır

Kamp II
Arkadaşlar hali hazırdaki aracımı sattım ve Acil olarak bir L 200 almam lazım.

Yapılı olması tercih sebebim olmakla birlikte şart değil tabikii.. Yine Difransiyel Kilitli olmasını da tercih ederim ama oda illaki şart değil. Ancak temiz ve çok km. yapmamış olacak bir araç lazım. aracın durumuna göre 30.000 ile 45.000 arası bir bütçe ayırabilirim..Etrafınızda bildiğiniz temiz satılık araç var ise yada malum sitede incelediğiniz bir araç var ise yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Acilll ALINIK L 200

bekirnayır' Alıntı:
Arkadaşlar hali hazırdaki aracımı sattım ve Acil olarak bir L 200 almam lazım.

Yapılı olması tercih sebebim olmakla birlikte şart değil tabikii.. Yine Difransiyel Kilitli olmasını da tercih ederim ama oda illaki şart değil. Ancak temiz ve çok km. yapmamış olacak bir araç lazım. aracın durumuna göre 30.000 ile 45.000 arası bir bütçe ayırabilirim..Etrafınızda bildiğiniz temiz satılık araç var ise yada malum sitede incelediğiniz bir araç var ise yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
Merhaba
104085897 nolu araç bana ait gerçekten çok temizdir. km. si biraz yüksek olabilir ancak bu güne kadar bilinçli ve tek elden kullanılmıştır. Uzun yolda kullanılmıştır. İlgilenirseniz ayrıntıları görüşebiliriz.

103938294 numaralı araca da bir bakmanızı tavsiye ederim.
Bir arkadaşımız için düşünüyorduk bakmaya gittik,araç oldukça bakımlı hata ve boya olmayan yorgun kullanılmamış bir araç, takas konusunda anlaşamadığımızdan kendi aracımızı satarak almayı planlıyoruz.
Bu arada belki size nasiptir.

velicanöz' Alıntı:
Merhaba
104085897 nolu araç bana ait gerçekten çok temizdir. km. si biraz yüksek olabilir ancak bu güne kadar bilinçli ve tek elden kullanılmıştır. Uzun yolda kullanılmıştır. İlgilenirseniz ayrıntıları görüşebiliriz.

Aracınız güzelmiş. Görmüştüm sitede..Ama km olrak benim için fazla.. teşekkür ederim..

adakutay' Alıntı:
103938294 numaralı araca da bir bakmanızı tavsiye ederim.
Bir arkadaşımız için düşünüyorduk bakmaya gittik,araç oldukça bakımlı hata ve boya olmayan yorgun kullanılmamış bir araç, takas konusunda anlaşamadığımızdan kendi aracımızı satarak almayı planlıyoruz.
Bu arada belki size nasiptir.

Ilginiz için saolun. Bunuda gördüm nette. Malum sitede bilmedigim araç kalmadı hepsini ezberledim.. alternatifler arasına girdi.. tekrar saolun...

selam,
2004 model, kabin,çeki demiri ve vinci mevcut. Hepsi ruhsata işili, 100 km yaptığım cooper stt lastikleri mevcut 175.000 km de( Ön kaputta güneş yanığından dolayı boya vardır. boyanmadan önce görüntülerini çektim)..Düşünürseniz konuşabiliriz.

Araç Ankara'da..

Saygılar..

SLM 2007 L 200 İNSTYLE MODELİ ORJİNAL KM. 81 BİN DEGİŞEN VEYA BOYALI PARÇASI YOK SADECE ARKA ÇAMURLUĞUN KÖŞESİNDE KÜÇÜK BİR BOYA VAR ARAÇTA ORJİNAL RALL ART ÇİB VAR 135HP GÜCÜNÜ 167HP YE ÇIKARIYOR SERVİS DEGERİ 4.300 TL BUFFER ALT KORUMA 7MM KALINLIĞINDA ALİMİNYUM 1.750 TL ARKA DİFRANSİYEL KİLİDİ 1.500 TL 5CM YÜKSELTME
ARKA BAGAJ KİNG BAKS LA KAPALI GÜMÜŞ GRİ RENKTE KOPARATİF BORCUNDAN DOLAYI KISA SÜRELİĞİNE SATILIK SON RAKAM 39.000 TL SAHİBİNDEN DE RESİMLERİ MEVCUTTUR.(İSTENİRSE EXTRA OFF-ROAD JANTI VE STT ÇAMUR LASTİĞİ ÜCRETİ KARŞILIĞINDA SATILACAKTIR)TEL:0530 382 47 74 MEHMET

güle güle kullanın,
bahsettiğiniz işlemleri yaparken resimlerini de bekliyoruz.
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR